hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Det gjelder å være positiv 02.06.2017

Som jeg skrev i går, er det slutt på all sutring. Så nå blir det bare positivitet fra meg framover. Det kommer selvfølgelig til å bli utfordrende, men jeg har virkelig troen på at dette vil føre til noe bedre på sikt. Samtidig tror jeg det er bra for meg å endre fokus, begynne å bruke energien min på de tingene som gir meg glede og får meg i godt humør, heller enn å dra meg selv ned i kjelleren.

Til å begynne med, har jeg laget en liste med mål og ønsker jeg har for tiden framover. Ting jeg etter beste evne skal klare å gjennomføre hver eneste dag, så sagt jeg ikke har festiviteter eller andre avtaler som hindrer meg fra det.

1. Starte dagen med å skrive en to do-liste med ting jeg ønsker å ha gjort i løpet av dagen.
2. Bruke de første timene om morgenen på en utendørs gåtur, så jeg får frisket opp både kropp og sinn. 
3. Notere ned tanker og ideer, så jeg aldri går tom for ting å skrive om. 
4. Sette av minimum én time til trening, aller helst to, og gjerne til et fast klokkeslett.
5. Bruke litt av dagen på å lese i en bok.


Et gammelt bilde fra en regnværsdag som denne - bare fordi jeg ikke hadde noe bedre.
 

Jeg kommer nok til å legge til flere punkter etter hvert, men foreløpig er det disse punktene jeg skal fokusere på. I tillegg til å bruke den tiden jeg får til overs på å gjøre ting som gir meg mer glede i hverdagen. Når det kommer til bloggingen, har jeg konkludert med at jeg skriver ett innlegg om dagen, og at dette blir publisert mellom 20:00 og 21:00. Jeg tenker nemlig at dersom jeg gjør det sånn, opplever jeg å ikke bare bruke dagene mine foran PC-en. Noe jeg absolutt trenger. 

Når det er sagt, har dagen i dag gått så det suser. Jeg har endelig fått vasket klær og ryddet i klesskapet mitt, noe jeg må si føles kjempegodt. Jeg har også ryddet og rengjort leiligheten, som er enda en ting det er deilig å ha fått gjort. Nå gjenstår det egentlig bare å gå ut med søppelet, før helgen kan starte for fullt. I morgen er det planlagt å dra rundt til forskjellige bedrifter i nærliggende områder og spørre om de har ledige stillinger å tilby meg, bare for å ha prøvd den strategien også. Jeg har også veldig lyst til å svippe innom Cubus for å shoppe litt undertøy til meg selv, for nå har jeg snart ikke truser igjen. De blir jo så fort utvasket alle sammen. Utenom det har jeg egentlig ingen andre planer for morgendagen.

1 Kommentar skjul

Elise

02.06.2017 kl. 23:04
:D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no