hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Det var helt kaos 03.06.2017

Hei dere! For en fantastisk dag dette har vært. Jeg har fått gjort så mye. Først tok vi turen innom Gulskogen kjøpesenter i Drammen, hvor jeg blant annet kjøpte meg nytt undertøy på Cubus. Gud, så deilig å endelig ha nye truser igjen. Heldigvis var jeg så smart at jeg benyttet meg av 5 for 199 kroner-kampanjen deres. Så nå har jeg fem nye og veldig søte truser i klesskapet mitt. Samtidig fikk jeg også vært innom en bokbutikk, hvor jeg kjøpte en notatbok. For som jeg fortalte dere tidligere denne uken, tenkte jeg at det kunne være bedre om jeg skrev ned alle mine negative tanker og frustrasjoner i en notatbok, heller enn å fortsette og skrive om det på bloggen. Jeg ønsker nemlig at bloggen skal være et sted for positivitet og glede. Det beste kjøpet var likevel mix blenderen, for nå kan jeg endelig lage mine egne smoothier og milkshakes. Mmm!


 

Etter vi var på Gulskogen, tok vi turen til Røyken sentrum for å dra innom Sport 1, fordi Lars hadde lyst på et par nye sko han kunne bruke på jobb, siden de han har nå er hullete og utslitte, men dessverre hadde de allerede stengt. Noe vi begge syntes var veldig rart, siden klokken bare var rundt 16:00. Det er jo ikke vanlig at butikker stenger så tidlig på lørdager. Det var vel også da det gikk opp for oss at det er pinseaften. Så vi kjøre nærmest som villmenn på vei tilbake til Spikkestad, i håp om at butikken der fremdeles var åpen, for vi hadde ennå ikke handlet mat for helgen. Da den også var stengt, ble vi faktisk litt stresset. Hva skulle vi gjøre nå liksom? Vi måtte jo ha mat.

Da kom jeg på at de har en søndagsåpen butikk i Bødalen, og at de kanskje hadde åpnet den. Siden det er helligdag. Så da gikk turen videre dit, og flaks som vi hadde var den åpen. De hadde faktisk ikke fått stengt den vanlige butikken deres, fordi det var altfor mange folk som var der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett folk løpe så fort rundt i butikken før. Det var helt kaos. Men på den positive siden, fikk vi i hvert fall handlet mat. Yey! 

Hva har dere gjort denne travle lørdagen? 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no