hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

En tredje verdenskrig 04.06.2017

I går kveld ble London atter en gang rammet av terror. Denne gangen 7 drepte og 48 skadet. Knappe to uker etter terrorangrepet i Manchester. Jeg forstår ikke hva som går av verden i dag. Hva som får mennesker til å handle med vold og andre grusomheter, fordi man har ulike formeninger om politikk, religion og menneskesyn. Jeg klarer ikke å se nødvendigheten. Jeg klarer ikke å se hva godt det skulle føre med seg. Jeg forstår det ikke. Kan ikke verden bare være snill og god? Er det ikke det vi alle ønsker?

Det er mange som spekulerer i om resultatet av terrorangrepene blir en tredje verdenskrig. Fordi det har vært så mange av dem i løpet av de siste to årene. Selv tør jeg ikke å tenke på en tredje verdenskrig, selv om sannsynligheten er der. Det er jo ikke akkurat til å legge skjul på at det har skjedd mye sjokkerende i verdenspolitikken i det siste.


 

I kveld holdes minnekonserten for ofrene i Manchester, og til glede for oss andre blir den sendt live på TV. Her i Norge klokken 19:55 på NRK3. Så midt oppi alt det fæle skal jeg, som mange andre nordmenn, kose meg foran TV-boksen i kveld. Selv om det på måter føles feil, for rent egoistisk sett skal jeg bare se på konserten fordi Miley Cyrus er en av de artistene som skal opptre. Ikke fordi jeg genuint bryr meg om det som har skjedd.

Jeg håper morgendagen byr på helt andre tanker. Jeg orker ikke flere terrorangrep. Heller ikke flere dårlige nyheter. I morgen ønsker jeg skal bli en fin dag. En positiv dag, fylt med glede.

 

1 Kommentar skjul

Iselin Eriksen

04.06.2017 kl. 19:13
Terrorangrep har det vært mye av i alle år, bare de siste par årene vært mye mer i media enn tidligere. Likevel er det like fælt hver gang det skjer, og jeg klarer rett og slett ikke skjønne hva verden har blitt til.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no