hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Topp 3 steder jeg ønsker å reise 07.06.2017

Sammenlignet med venner og andre jevnaldrende, har jeg reist utrolig lite i livet mitt. Noe jeg begynner å føle veldig på, for jeg har også veldig lyst til å se og oppleve verden. Samtidig som jeg ønsker å knipse tusenvis av feriebilder, som jeg kan brife med til alle jeg kjenner. Hehe! Nå som jeg har kommet inn i 20-årene og ikke bor hjemme hos foreldrene mine lenger, tenker jeg at det er på tide at jeg setter mine egne reisemål. Helst skulle jeg reist hele Jorden rundt, siden det er så utrolig mange fantastiske steder å reise til, men det er likevel tre steder jeg ønsker å reise til aller mest; New York, London og Paris.


- New York -

På film virker New York som den mest fantastiske byen å reise til om man elsker shopping og storbyliv, ettersom det skjer ting hele tiden. Selv tiltrekkes jeg av alt byen har å tilby av attraksjoner og steder å besøke. Eksempelvis Frihetsgudinnen, Central Park, American Museum of Natural History, for ikke å snakke om Times Square. Det er så mange ting å se og gjøre. Jeg kan bare forestille meg hvor koselig det hadde vært å nyte en varm sommerdag i New York. Jeg ser for meg at jeg hadde sett og opplevd ting jeg aldri har gjort før.


- London -

London er kanskje en av de byene jeg har hatt mest lyst til å reise til. Aller mest fordi jeg siden barndommen har drømt om å besøke Madame Tussauds. Jeg forestilte meg alltid hvor kult det hadde vært om jeg fikk ta et bilde ved siden av dukken til Miley Cyrus. Men det er ikke bare Madame Tussauds som virker kult med London. Du har London Eye, British Museum, de turistbussene man kan hoppe av og på, og det en hver Harry Potter-fan synes er det absolutt kuleste; Harry Potter museet, og mye mye mer. Så London er soleklart det stedet jeg har lyst til å reise til først, når jeg får spart nok penger til en ordentlig ferie.

- Paris -

Paris har jeg egentlig mest lyst til å reise til fordi det har rykte på seg for å være en av de mest romantiske byene, og jeg er litt av en håpløs romantiker. Jeg elsker kjærlighet. Så det er ikke for ingen grunn at jeg storkoser meg til romantiske komedier og romantiske dramaer. Men om jeg først er i Paris, har jeg veldig lyst til å dra og se Eiffeltårnet. Det er et must synes jeg. Man kan liksom ikke reise til Paris uten å ha fått med seg Eiffeltårnet. Det er jo selveste symbolet på Paris slik jeg ser det. I tillegg har jeg også veldig lyst til å besøke steder jeg har sett på film, bare for å ha gjort det og. Jeg tenker at man virkelig må utnytte tiden man er i Paris til å oppleve alt man kan. Det tenker jeg egentlig om alle steder man reiser til, for gjør man ikke noe utenom det vanlige, tror jeg at en reise lett kan bli kjedelig. Og er det noe jeg ikke ønsker, så er det å kjede meg på tur.

 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no