hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Jeg må vente noen uker til 08.06.2017


 

Jeg fikk vite i dag at jeg kunne få tilbake kameraet og PC-en min, men kun det foreløpig. Aller helst ønsker jeg å få tilbake alle tingene mine samtidig, sånn at jeg ikke behøver å tenke noe mer på det, så jeg svarte at jeg ville vente til jeg kunne få tilbake alt sammen. Selv om det betyr at jeg kanskje må vente noen uker til. Men hva er vel noen uker fra eller til når jeg har ventet et halvt år allerede? Hun jeg snakket med i telefonen, sa hun skulle ringe meg igjen neste uke, siden de skulle holde på med mine ting i dag. Hun kunne ikke si noe for sikkert, siden de har andre saker de jobber med også, men hun anslo at det kunne ta to uker før tingene mine var ferdig gjennomgått, kanskje til og med lenger enn det. Huff! Jeg håper bare at jeg kan få tilbake alt før sommeren starter for fullt. Det hadde bare vært utrolig kjekt, sånn at denne frustrerende saken hadde kommet seg ut av verden. For akkurat som med jobbsøkingen, har dette også vært noe som har gnaget veldig på meg. Så jo flere frustrerende ting jeg får blåst av banen, jo lettere føler jeg meg, og jeg trenger å føle meg lettere.

2 Kommentarer skjul

Elisa

08.06.2017 kl. 12:31
Hvorfor er det noen andre som har tingene dine? :O

Ragnfrid Lind-Jenssen

08.06.2017 kl. 12:43
Elisa: Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle hvorfor, men av ulike årsaker kan jeg dessverre ikke det. Alt jeg kan si er at det er grunnet en hendelse som fant sted i januar, som jeg heller ikke har lov til å fortelle om. Det er veldig kjipt, det er jeg fullt klar over. Selv har jeg veldig lyst til å fortelle hele verden om dette, siden denne hendelsen har preget hverdagen min i stor grad, men fordi jeg har taushetsplikt om alt som har skjedd, må jeg dessverre holde det for meg selv.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no