hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Et alternativt bibliotek 08.06.2017


 

En spennende ting jeg oppdaget for en liten stund tilbake, er at det står en bokhylle full av bøker ved inngangen til kiwi her i Spikkestad. Først tenkte jeg ikke så mye over det, da det kun var noen få bøker som sto i hyllen, men nå som det nesten er overfylt med bøker, måtte jeg gå bort og ta en titt. På en plakat, plassert i det høyre hjørnet på toppen av bokhyllen, sto det at det bare var å forsyne seg med bøker, så lenge du la dem tilbake da du var ferdig å lese de. Som et slags alternativt bibliotek. Et tilbud jeg egentlig synes er veldig bra, med tanke på at vi ikke har noe bibliotek her. Overraskende til meg å være, plukket jeg ut en bok, som jeg ble veldig nysgjerrig på etter å ha lest innholdsfortegnelsen bakpå. Det er en bok skrevet av Torkil Damhaug, en forfatter jeg aldri har hørt om. Men nå skal det sies at jeg ikke leser så mange bøker heller. Hehe! Målet er å lese den ut i løpet av de neste fire ukene, så det skal bli interessant å se om jeg får det til. Jeg har tross alt aldri klart å lese ut en bok på fire uker før, men en gang må jo være den første.


 

- En femte årstid - 

Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire ungdommer som henger sammen. De prøver ut ting, og trår over noen grenser. Noe de ikke burde gjort, var å stenge en klassekamerat inne i kjelleren på den nedlagte fabrikken nede ved elva, der det en gang skjedd en grusom ulykke. Kort tid senere er to av de fire ungdommene dunnes døde, og den tredje forsvunnet. I denne thrilleren møter vi unge mennesker som blir drevet mot det fatale av krefter de ikke forstår. Vi møter en far som vil gjøre alt for å finne sin forsvunne datter. Og vi møter noen av ondskapens ansikter.


 

Den høres ganske spennende ut, eller hva? Jeg tenkte jeg skulle starte og lese den i morgen, ettersom det er litt i seneste laget til å gå løs på den i kveld. Men for første gang på lenge, gleder jeg meg veldig til å lese en bok. Så dette må være et positivt tegn på et eller annet. Og når vi snakker om positivitet, gjett hva jeg har fått ordnet i dag? Jeg har fått skrevet ut 15 eksemplarer av CV-en min og en åpen jobbsøknad som jeg håper faller i smak hos flere av bedriftene i nærområdet. Neste trekk er nemlig å gå rundt og spørre etter ledige stillinger, så vi krysser alle fingre for at det er en strategi som vil fungere. Gjør det ikke det, nei, da vet jeg ikke. Da tror jeg faktisk at jeg gir opp, for nå orker jeg snart ikke mer av dette. Nei, jeg får krysse fingrene mine.

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no