hits

Publisert 12.06.2017, kl. 20:29 - Food & Drinks

Enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater

 


 

du deilige mandag, for en lat dag du har vrt. I dag sov jeg til langt ut p formiddagen og gikk ikke ut fra soverommet fr klokken nesten var halv to. Absolutt ikke planlagt, men Gud s deilig det var. I timene etter jeg sto opp, satt jeg for det meste i sofaen og leste videre i En femte rstid, boken jeg lnte her forleden. For en utrolig spennende bok. Jeg trodde helt rlig at jeg aldri kom til bli s oppslukt av en bok igjen. Jeg m virkelig begynne lese flere bker. Selv om jeg har hatt en veldig lat dag, fler jeg likevel at jeg har ftt gjort mye nyttig i dag. Jeg har blant annet ryddet i bloggarkivet mitt og slettet flere titalls utkast til forskjellige blogginnlegg. Det samme har jeg forsvidt ogs gjort med kategorilisten min; lagt alle de publiserte innleggene mine under riktig kategori, og slettet kategorier jeg ikke lenger nsker ta i bruk p bloggen. Det fles bare s godt endelig ha litt struktur og orden p innleggene mine. Ellers har jeg planlagt middager til hele uken sammen med Lars, og i dag forskte vi oss p en frisk og enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater. Skal si den levde opp til forventningene sine. Mmm! Dette m jeg lage igjen.


 

Du trenger - Pastasalat:
1. 
300g ferdig kokt og avkjlt pasta penne 2. 5 skiver kokt skinke 3. 50g hvitost i terninger (dette glemte selvflgelig jeg) 4. 25g sukkererter 5. 100g cerrytomater 6. 3ss olivenolje 7. 1ts kvernet salt 8. 1ts kvernet pepper (9Lett-rmme 10Holyday dipmix)


 

Slik gjr du - Pastasalat:
1. 
Kok pastaen i vann, etter anvisningen bakp pakken. Tilsett gjerne litt salt i vannet, slik at ikke pastaen klamrer seg fast til hverandre. 2. Hell ut vannet og dryss p litt salt og olivenolje. La pastaen kjle seg ned. 3. Skjr skinken, osten, sukkerertene og cherrytomatene i biter og tilsett pastaen. 4. Rr rundt og tilsett olivenolje. 5. Smak til med salt og pepper. 6. Tilsett valgfri dressing, selv brukte jeg Holyday dipmix. Utrolig godt!


 

- Bon Appetit -

2 kommentarer

Pernille

12.06.2017 KL. 22:14

Det s utrolig godt ut :)

Alissa C

12.06.2017 KL. 23:42

Det s skikkelig godt ut ^^

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Din kommentar:
Navn:
E-post:
URL: