hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Pupper og andre jenteproblemer 13.06.2017


 

Hei fine jenter. I dag tenkte jeg vi kunne snakke litt om pupper. Som vi alle vet kommer de i alle ulike størrelser og fasonger. Noen har til og med en liten og en stor. Tenk det. Grunnen til at jeg ønsker å ta opp temaet pupper, er fordi det har blitt sommer og at jeg ser flere og flere som hiver BH-en av seg og nyter den befriende følelsen i søte, luftige og behagelige topper. Gud, så misunnelig jeg er på dere jenter som tør å gjøre dette. Dere er utrolig modige. Som mange andre jenter, har jeg dessverre også komplekser med puppene mine. Jeg lider nemlig av sistnevnte om pupper. Noe som gjør at jeg føler meg veldig ukomfortabel uten BH, selv om jeg synes at det er verdens beste følelse å hive av meg BH-en. Jeg er bare så redd for at folk skal peke og le. Heldigvis er ikke størrelsesforskjellen på puppene mine veldig stor, men det at jeg legger merke til det selv, gjør at jeg blir ekstra bevisst på det når jeg er ute blant folk. Ulikt mange andre jenter med kroppskomplekser, nekter jeg å forandre på kroppen min med plastisk kirurgi. Nettopp fordi jeg ikke tør. Dessuten synes jeg at jeg er fin nok som jeg er, sånn i bunn og grunn. Både med og uten sminke. Så jeg ser vel egentlig ikke nødvendigheten. Samtidig har jeg ikke lyst på større pupper, bare noen som er litt mer symmetriske, og det er vel egentlig det.

Det kan hende at jeg overdramatiserer min opplevelse av det å ha en pupp som er synlig mindre enn den andre, men det finnes andre jenter der ute som lever med den samme problematikken. Jeg vet også veldig godt at flere av disse jentene føler det samme om puppene sine, som jeg gjør om mine. Derfor tenkte jeg at det ikke bare kunne være nyttig for min del, men også for deres del, å dele tanker rundt akkurat dette. Sånn at den neste jenta som sitter og føler på det samme, kan føle seg litt bedre og finere etterpå. Samtidig tenker jeg at pupper er et veldig viktig tema å snakke om, siden det er et så stort samtaleemne mellom oss jenter. Det er så viktig for oss at vi i puberteten erter og mobber hverandre for å; a) være den første til å utvikle pupper, b) være den siste til å utvikle pupper, eller c) være den som utviklet de minste puppene av alle jentene på trinnet. Mange av oss vil nok nekte for dette i voksen alder, men det er dessverre en sannhet.

Hva er dine tanker om pupper? Del gjerne din historie.
#Jenter #Pupper #Store #Små #Asymmetriske #Pinlig 

3 Kommentarer skjul

OZ

13.06.2017 kl. 23:44
Pupper er cool i alle former og fasonger ;) synes vi trenger mer pupper ute i verden ✌🏻

Ugla

16.09.2017 kl. 14:51
De fleste jenter har et bryst som er større enn de andre. Ingen jenter har helt symmetriske bryster. Det er som regel det venstre brystet som er størst, og dette er så vanlig at ingen kommer til å legge merke til eller le av deg om du kaster bh'en. Kos deg i sommer sola :)

Ragnfrid Lind-Jenssen

19.09.2017 kl. 12:23
Ugla: Jeg vet at ingen jenter har helt symmetriske bryster, men noen jenter har uheldigvis et bryst som er betydelig mindre enn det andre. I mitt tilfelle er det venstre bryst som er minst. Kanskje det ikke er synlig for andre enn meg selv, men når jeg står ved speilet og ser på brystene mine, blir jeg veldig bevisst på at det ene brystet mitt ikke er like fyldig som det andre. Med en BH er dette veldig enkelt å skjule, men uten er jeg redd de blir seende ut som jeg opplever dem i speilbildet. Men tusen takk for støttende ord uansett :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no