hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Nå begynner tålmodigheten min å renne ut 06.07.2017


Dagens antrekk: Cardigan - Cubus // Top - Bik Bok // Bukse - H&M // Øredobber - Glitter 


Hei dere! Nå begynner tålmodigheten min snart å renne ut når det kommer til jobbsøking. Det har den vel egentlig gjort for en god stund siden, men fordi jeg må ha en jobb og må ha penger, har jeg måttet holde meg selv sta og motivert. I dag har jeg sittet hjemme i akkurat tre måneder. Det er omtrent en måned lenger enn sommerferien for alle som går på skole. Så vet dere det. Derfor håper jeg virkelig at det venter gode nyheter rundt hjørnet, for etter så mange uker hjemme, skal det sies at jeg er veldig rastløs etter å komme meg ut og gjøre noe. Hva som helst. En annen ting jeg også håper, er at det blir utrolig lenge til jeg får en ferie etter dette er over, for nå synes jeg at jeg har hatt fri lenge nok. Altfor lenge egentlig. Dere som går på skole tenker nok at jeg er helt tullerusk som mener dette, ettersom de aller fleste som går på skole aller helst skulle hatt ferie hele tiden, men jeg er veldig sikker på at dere hadde ment akkurat det samme om dere også hadde sittet hjemme i tre måneder uten å gjøre en verdens ting. 

Akkurat nå skjer det i utgangspunktet ikke så veldig mye. Jeg sitter i kontorstolen og surfer på Internett. Rettere sagt Netflix. Jeg har ikke funnet noe å se på ennå, men jeg regner nok med at jeg ender opp med å se en dokumentar. Jeg tror at hjernen min savner å bli opplyst av ny kunnskap. I går for eksempel, startet jeg dagen min med å se på en dokumentar om klimaforandringer og global oppvarming på NRK nett-TV. Jeg begynte egentlig bare å se den fordi Leonardo DiCaprio var med i den, men det tok ikke lang tid før jeg ble helt oppslukt. Visste dere forresten at Leonardo DiCaprio i 2014 ble utnevnt til FNs fredsambassadør? Det visste ikke jeg heller, før i går. Haha! Men nå som jeg vet det, minner det meg på hvor lite jeg egentlig vet om de mer viktige tingene som foregår rundt meg og i verden. 

Jeg må definitivt begynne å interessere meg mer for ting, skal jeg klare å holde tritt med alt som er aktuelt. 

2 Kommentarer skjul

Nora

11.08.2017 kl. 23:43
Hei :) super blogg! pen du er!

Hvorfor ble tingene dine beslaglagt?:(

Ragnfrid Lind-Jenssen

28.08.2017 kl. 15:52
Nora: Tusen takk for fine ord, det varmer hjertet godt :-) Dessverre har jeg ikke lov til å fortelle hvorfor tingene mine ble beslaglagt, grunnet at jeg har taushetsplikt. Men som jeg har nevnt tidligere, kommer jeg selvfølgelig til å fortelle mer når jeg får lov. Før det tør jeg rett og slett ikke å skrive noenting om det.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no