hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

En overraskelse 10.07.2017

Etter tre dager borte fra bloggen, er jeg endelig klar for å si hei til verden igjen. Uten at jeg egentlig vet hva jeg ønsker å fortelle dere. Jeg liker bare ikke å være borte for lenge av gangen uten å gi lyd fra meg. Plutselig er det noen som begynner å stille spørsmål ved det, og de spørsmålene er jeg ikke klar for å svare på. Mens jeg har vært borte, har jeg hatt tid til å tenke på hvordan jeg vil at bloggen skal være. Blant annet har jeg skrevet en liste med ting jeg ønsker å fylle de forskjellige dagene i uken med. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å fortelle, for jeg vil heller at det kommer som en overraskelse. Men det kommer til å bli bra, det kan jeg love.


 

UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt... På lørdag, etter jeg og Lars kom hjem fra en hyggelig handletur, bestemte vi oss for å ligge i sofaen og kose oss til en film. Men det ble ikke bare én film, det ble tre; først Wonder Woman, så Kong: Skull Island og til slutt The Legend of Tarzan. Herregud som jeg koste meg. Det er tross alt ikke så ofte jeg ser på film lenger. I tillegg til filmkos, hadde vi kjøpt inn mye frukt til helgen, så istedenfor en tradisjonell middagstallerken, gomlet vi i oss en hel fruktsalat hver. Mmm! Absolutt en kveld jeg kunne gjentatt flere ganger. 

Ukens nedtur... På lørdag kveld fikk jeg nok et nytt avslag på en av mine mange jobbsøknader. Jeg vet ikke hvorfor det fremdeles kommer som et sjokk på meg når jeg får et avslag, ettersom jeg har fått så sinnssykt mange allerede, men det gjør det. Det stikker like mye i hjertet hver gang. I det miste lot jeg det ikke ødelegge helgen min, men det var definitivt en nedtur. 

Ukens sang... Har dere hørt den nye låten til Kesha? Den er altså så nydelig. Det finnes nesten ikke ord som klarer å beskrive hvor vakker jeg synes den er. Det er nesten litt utrolig å tenke på at det er fem år siden sist hun ga ut ny musikk, så da jeg fikk høre Praying, begynte hjertet mitt virkelig å pumpe. Jeg fikk gåsehud. For min del gjør musikkvideoen låten mye sterkere. Så har du ikke sett musikkvideoen, burde du klikke deg ut av bloggen min og se den med en gang. 

Ukens glede... På søndag utforsket vi enda en ny oppskrift; hjemmelagede boller med eggekrem. En oppskrift jeg faktisk har planer om å dele med dere på fredag, om ikke det blir på torsdag. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Uansett, det var utrolig gøy. Endelig kan jeg lage boller liksom. Yey! Nå mangler det bare å kjøpe et vaffeljern og få oppskriften på farmors vafler, så kan jeg begynne å lage det også. For det har jeg faktisk veldig lyst til. Haha! 

Ukens tanke... Denne uken har jeg faktisk ikke gått rundt og tenkt på så veldig mye. Jeg prøver faktisk å tenke minst mulig nå om dagen, fordi alle tanker jeg har stort sett er negative. Så da prøver jeg å distrahere meg selv fra å tenke, for eksempel ved å bryne hjernen min på forskjellige oppgaver jeg har her hjemme, eller på å søke etter jobber. Jeg er nemlig så lei av å kun høre mine egne tanker. 

 

3 Kommentarer skjul

Ingrid Horntvedt

10.07.2017 kl. 16:58
Høres ut som du har hatt en fin uke, bortsett fra det med enda et avslag. Slikt er trist, men ikke gi opp, snart får du napp! :)

Ida Alm

20.07.2017 kl. 01:05
Masse lykke til videre med jobbsøking!! Heier på deg!!

Ragnfrid Lind-Jenssen

28.08.2017 kl. 15:52
Ida Alm: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no