SKREVET AV RAGNFRID LIND-JENSSEN

New in: Skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj + matchende kortholder


02.09.2017, 19:19


I dag tok jeg turen innom Glitter, ettersom jeg endelig har jeg fått litt penger inn på kontoen min igjen. Noe jeg må si føles kjempedeilig. Nå kan jeg plutselig begynne å bruke litt penger på meg selv igjen, en ting jeg har gledet meg til utrolig lenge nå. I flere måneder for å være eksakt. Herregud! For en energi-boost, det er så fantastisk. Dere aner ikke en gang. Uansett.. Grunnen til at jeg tok turen innom Glitter, er fordi de har fått inn et par nyheter som jeg har gått og siklet på helt siden jeg var innom en av butikkene deres i forrige uke. Produktene er en skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj, samt en matchende kortholder med samme mønster. De finnes også i fargene svart, nude og lys rosa, men den mørke røde falt mest i smak hos meg. 

Ordinær pris på produktene er 205Kr for vesken og 100Kr for kortholderen, men nå som de er på tilbud (varer t.o.m tirsdag 12.september), fikk jeg vesken for 100Kr og kortholderen for 75Kr. Og det er en sum jeg fint tar meg råd til. Jeg trengte jo en ny veske uansett. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme og spiser take away fra Max. Kanskje ikke det sunneste jeg kunne spist på en lørdagskveld, men interessen for å lage egen middag i dag var rett og slett ikke der. Så da ble det fast food isteden, men iblant er det minst like godt. Hehe! Senere i kveld er det duket for Stjernekamp og Side om side på NRK. Jeg er vel egentlig mest interessert i å se Side om side, men forrige ukes episode av Stjernekamp var altså så morsom at jeg tenkte, hvorfor ikke denne lørdagen også? Ellers er planen egentlig bare å slappe av og kose seg. 

#Glitter #Veske #Kortholder #Mote #NewIn #Innkjøp #Tilbehør 

Én kommentar

Madiken

06.09.2017 kl.10:20

Stilig veske!

Skriv en ny kommentar

hits