hits

Publisert 05.03.2018, kl. 20:49 - Everyday life

Årets første treningsøkt

WHAT A DAY

Gele i benene. Gele i armene. Gele i hele kroppen. Kan det bli bedre? Som jeg fortalte i går, skulle jeg og Lars begynne å trene. Så i dag tok vi turen innom Røykenbadet og opprettet et medlemskap på treningsstudioet deres. Det føltes selvfølgelig veldig rart, med tanke på at jeg aldri har trent på treningsstudio før, men det føltes også veldig deilig. Deilig, fordi jeg lenge har ønsket å gjenoppta treningen jeg hadde en veldig fin rutine på før jeg møtte Lars. Det er vel som de fleste sier; man blir latere når man får seg kjæreste. Men i det siste har jeg vært så rastløs, at jeg ikke lenger har lyst til å bare late meg hjemme på sofaen. Så det var absolutt godt å kunne bruke energien min til noe positivt igjen. 

Nå skal resten av kvelden nytes med en lang og varm dusj, etterfulgt av en interresant dokumentarfilm på HBO, som jeg startet på tidligere i dag - Mommy dead and dearest. Som jeg virkelig anbefaler alle å se. Selv sitter jeg å måper, og tenker «at det går an!» 

4 kommentarer

Maiken

05.03.2018 KL. 21:00

Jeg er på mi 5. Treningsuke og jeg har gelekropp etter øktene enda haha, men det er godt med litt frisk energi etterpå :) lykke til videre!

frkfrontend

05.03.2018 KL. 21:12

Det er litt deilig å være ordentlig sliten! :D

Victoria Larsen

05.03.2018 KL. 22:04

Det er deilig å få den følelsen! Når jeg blir frisk, så ser jeg virkelig frem til det :-D Flink du er!

znippen

05.03.2018 KL. 22:04

Så flink :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Din kommentar:
Navn:
E-post:
URL: