hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

rare ting som gjør meg glad 08.04.2018

Hei på dere! Håper helgen har behandlet dere bra så langt. Selv har jeg vært på kino, spist masse god mat, og virkelig storkost meg. Enda bedre hadde det vært om finværet også var her, men siden jeg ikke kan styre været, får jeg heller ta til takke med at det i det minste er varmegrader. For alle vet hva varmegrader betyr? Yes! Snøen smelter. Noe jeg er veldig glad for om dagen, fordi nå synes jeg det har vært vinter lenge nok. Nå er det på tide med vår og sommer, og når vi snakker om vår og sommer, og ting som gjør oss glad om dagen - her er noen av tingene som gir meg skikkelig hverdagsglede :-)

Fuglekvitter. Vakker melodi i mine ører, for ikke å nevne assosiasjonene jeg får; sommer, sol, varme, latter, glede, gode stunder. Ja, fuglekvitter er definitivt en av de mange rare tingene som gjør meg glad, og får meg til å smile. Særlig nå som det går mot sommer. Da er fuglekvitter harmonisk å lytte til, for den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 

Betale regninger. Jeg vil nok tro at de aller fleste mennesker hater å betale regninger, men jeg er merkelig nok en av de få som faktisk digger det. Ikke fordi jeg synes det er digg å se at pengene mine flyr ut vinduet, men fordi det gir meg en følelse av å ha stålkontroll - noe jeg synes er utrolig deilig. Jeg mener at en av de viktigste tingene i livet, er nettopp å ha stålkontroll på økonomien sin. Fordi har man kontroll på pengene sine, har man bedre oversikt over hva man har råd til å bruke og ikke. Vi vet vel alle hva resultatet blir dersom vi ikke har kontroll på økonomien vår? Hint, hint - Luksusfellen! 

Kaste ting. Finnes det noe mer tilfredstillende enn å ta en skikkelig opprydding i hjemmet, og kvitte seg med saker du verken bruker eller trenger lenger, for så å kjøre det til nærmeste søppelfylling? Elsk! Jeg er altså så langt ifra en samler som det overhode går an å bli. Jeg er en ordentlig kaster! Kan det kastes, så kaster jeg det. Med unntak av fine klær da, de går i nærmeste Fretex-kontainer, for det er ikke sånn at jeg kaster ting bare for moro skyld - selv om jeg kanskje fikk det til å virke sånn. Neida, jeg kaster ting med måte, og det jeg ikke har hjerte til å kaste, gir jeg bort, eller selger. Det får jo være grenser.

Nytt sengetøy. Har du noen gang tenkt over hvor utrolig godt det er å legge seg ned på sengen, og kråle seg godt under dynen, når du nettopp har lagt på nytt sengetøy? Jeg innbiller meg at det er som å komme til Himmelen. Mmm, herlig! Absolutt ubeskrivelig - noe som minner meg på at det kunne vært lurt å skifte til nytt sengetøy ganske snart. Du legger fort merke til når det er en stund siden sist; følelsen er liksom ikke helt den samme lenger. Haha! 

Kommentarer på sosiale medier. Jeg vet ikke med dere, men hver gang jeg får en kommentar på sosiale medier, enten det er på bloggen, Facebook, Instagram - hvor som helst, blir jeg så utrolig glad inni meg. Jeg opplever på mange måter at jeg blir sett, og det synes jeg er en veldig deilig følelse. Jeg regner vel egentlig med at det er noe alle liker - å bli sett. Så dere skal bare vite hvor utrolig mye glede dere gir meg, hver eneste gang dere legger igjen kommentarer. Det er så koselig! Spesielt når det er positive, varme ord. Da blir jeg ekstra glad inni hjertet mitt <3

♥ ♥ ♥

10 ting du kanskje ikke visste 26.02.2018

Jeg har telefonskrekk. Jepp! Jeg skjelver i buksene hver eneste gang jeg må ringe noen andre enn pappa, søstrene mine og Lars. Jeg er helt innforstått med at det er veldig tullete, ettersom jeg helt sikkert må ringe flere tusen mennesker i løpet av livet mitt, men det er nå sånn jeg er skrudd sammen. Merkelig nok.

♥ Jeg har fremdeles min Nintendo DS, som jeg fikk i gave av pappa på 10 årsdagen min. Nå blir den brukt til vekkerklokke, mer enn den blir brukt til å spille med, men det hender at jeg sniker til meg noen timer med Pokemon her og der. Jeg blir visst aldri for stor til gameboyspill jeg. Haha!

♥ Min store hang up for tiden er Ballerina-kjeks sin blåbærlykke. Den er bare så vanvittig god. Jeg er helt sikker på at jeg kunne spist meg god og rund på den, om jeg ikke hadde fått dårlig samvittighet av å proppe i meg altfor mye sukker og kalorier. Så du skal nok ikke se bort ifra at jeg bytter ut Pringles med denne herligheten her etter hvert. Mmm!

♥ Jeg slettet nylig alle bildene på Instagram-profilen til bloggen. Ikke spør meg hvorfor. Jeg tenkte vel kanskje at profilen min ikke var innbydende nok, og at jeg måtte endre utseende på den; Legge til flere og mer spennende bilder, som ikke bare var selfies. 

♥ Tannen jeg trakk ut for snart tre år siden, har endelig begynt å vokse ut! Noe jeg er utrolig glad for. Jeg hadde faktisk vendt meg til tanken om at jeg ikke kom til å ha noen tann der lenger, og at jeg måtte leve tannløs resten av livet. Haha! Nei da, men det er virkelig fantastisk at tannen kommer tilbake. Det hjelper absolutt på selvbilde. 

♥ Jeg har endelig bestemt meg for å skrive et brev til Andreas. Først og fremst fordi jeg har lovet lillesøsteren min å prøve og få kontakt med han, men også fordi jeg ønsker svar på hvorfor vi ikke hører fra han lenger. Om han svarer, vet jeg ikke, med da har jeg i det minste gitt det et forsøk. Så får vi bare krysse fingrene og håpe på det beste. 

♥ Jeg er husets pimple popper. Alt som heter kviser og blackheads må poppes. Haha! Spesielt de som sitter på nesen til Lars. Da klarer jeg ikke å dy meg - til hans store irritasjon. Så hvis det er noe nytt jeg må investere i, er det et sånt blackhead and pimple removing kit. Kanskje det blir neste bursdagsgave? 

♥ Jeg er den dårligste i vennegjengen til å være aktiv på sosiale medier. Jeg er nesten bare på bloggen, så sender du meg en snap, kan det hende at det tar flere timer før jeg svarer. Det samme gjelder Facebook og Instagram. Jeg er pålogget, men ikke aktiv, om du skjønner? Helt latterlig, men det er sånn det har blitt. Så dersom jeg må bli flinkere til noe, er det å oppdatere meg mer på hva som skjer på sosiale medier. På den annen side, er det også veldig deilig å ikke være avhengig av sosiale medier heller. 

♥ Jeg er utrolig flink til å overreagere. Det er kanskje den verste uvanen jeg har. For eksempel, var det en gang i påsken i fjor, hvor Lars klarte å sprute ned hele kjøkkenet med cola. Jeg begynte selvfølgelig å kjefte med en gang. Befalte at kjøkkenet måtte vaskes med det samme. Hvis ikke ville brusen tørke, og bli til mange små, klissete dammer med sukker, som deretter ville bli infisert med tusenvis av insekter og andre krypdyr. Huff! Noen ganger forstår jeg ikke hvordan han klarer å være sammen med meg. Jeg må jo være helt tullerusk! 

♥ Jeg får panikk av rot. Det er det verste jeg vet. Mest fordi jeg pleide å være en ordentlig rotekopp da jeg var liten, og vet hvordan hjemmet mitt ville sett ut dersom jeg ikke hadde skjerpet meg. Men også fordi jeg ikke synes det er trivelig å ha det rotete rundt meg. Jeg trives best når jeg opplever ryddighet. Ikke bare hjemme, men i livet generelt. Jeg takler bare ikke å ha det rotete. Da oppleves alt bare som et stort kaos. Nei, ting må være ryddig og på stell. 

Jeg merker jeg blir ordentlig glad av å skrive slike innlegg. Det er så gøy når fingrene bare kribler over tastaturet. Spesielt på dager som denne, når jeg kjenner meg skikkelig glad. Da er det moro å være blogger. Nå skal jeg smøre inn ansiktet med litt fuktighetsgivende body butter, før jeg reiser av gårde til Slemmestad sammen med Lars, for å hjelpe til videre med flyttingen av tavernaen til moren hans. 

Get to know me! 14.02.2018

Mine flaueste øyeblikk 02.02.2018

Noen dro ned buksen min: Jada, det er helt sant. Jeg var 11 år gammel og skulle ned til lekeplassen, for å spille fotball sammen med noen gutter fra klassen. Etter et par tre omganger, samlet vi oss i en ring for å ta en runde med en-spretten, og uten min anelse, dukker det opp enda en gutt fra klassen på lekeplassen, og steller seg rett bak meg. Det neste jeg husker er at buksen min blir dratt ned. Jeg rødmer bare jeg tenker tilbake på det. Det var så sykt flaut, også var det bare gutter der også. Huff! Skal fortelle dere at det ikke var spesielt morsomt å komme på skolen dagen etterpå. Alle guttene lo av meg. 

 

Jeg kalte læreren min for mamma: Så flaut som det er, skjedde dette faktisk. Ikke bare én gang, men opptil flere. Noe som resulterte i at klassen braste ut i latter, hver eneste gang. De skulle gjerne erte meg for det i friminuttene også. Selv skjønte jeg aldri hva som var så morsomt med det. Det var jo ikke sånn at jeg gjorde det bevisst. Det bare falt ut av meg. Men uansett, det var kjempeflaut. 

 

Jeg måtte bli kjørt hjem fordi jeg var livredd for fyrverkeri: Jeg må le mens jeg skriver ned disse ordene, fordi det egentlig er sinnssykt teit å være livredd for fyrverkeri. Men da jeg var liten, var jeg utrolig nok sinnssykt redd for fyrverkeri. Tro det eller ei. Bare lyden av smellet fikk meg til å stivne av skrekk, og jeg kan huske at det gjorde så vondt inni meg. Det var i hvert fall en dag like før nyttår, hvor jeg ble med en venninne hjem etter skolen, og når det gikk mot kveld og det var på tide å komme seg hjem, turte jeg ikke. Bare fordi noen i området hadde bestemt seg for å skyte opp noen raketter den kvelden. Jeg husker jeg ble helt hysterisk og begynte å gråte. Det var så fælt! Så enden på visen ble at faren til venninnen min måtte kjøre meg hjem. Haha!

 

Jeg satt og stønnet i timen: På ungdomsskolen var det en dag jeg hadde forferdelige mensensmerter. Vondere enn noen annen smerte jeg kan huske å ha hatt tidligere. Og siden jeg ikke hadde vett til å dra på kontoret og få i meg noe smertestillende, endte jeg opp med å sitte og stønne i timen. Jeg husker at hele klassen så på meg rart, og at læreren etter hvert spurte hva som gikk av meg. Fordi dette var jo ikke sånn jeg pleide å være til vanlig. Det tok litt tid før jeg turte å fortelle hva som var tilfellet, men da jeg endelig gjorde, fikk jeg så mye sympati fra jentene. Guttene bare lo. Men Gud så flaut det var. 

 

Jeg bæsjet på meg: Det skal sies at jeg var syk og hadde omgangssyken, men i voksen alder er det likevel flaut. Jeg satt godt tilrette i sengen min med laptopen på fanget, så på film og koset meg. Så får jeg plutselig følelsen av å måtte prompe. Så jeg promper jeg, men det var visst ingen promp det gitt, for idet jeg er ferdig med å presse ut det jeg trodde var en promp, er jeg god og våt i rompa. Når jeg innser hva jeg nettopp har gjort, stormer jeg ut på badet, kler jeg av meg og spyler ned trusa mi i vasken før jeg hiver meg inn i dusjen. Hvor flaut går det an å bli? 

 

♣♣♣

 

Haha, herregud. Så nå er det deres tur. Jeg dør etter å få vite!
Hva er ditt flaueste øyeblikk?

Ønskeliste - Del 2 21.11.2017

Hei på dere og riktig god tirsdag. Da var det tid for andre del av ønskelisten min. Som sagt er jeg ikke den som til vanlig pleier å ha veldig mye stående på ønskelisten min, men i år er den faktisk betraktelig lenger enn hva den har vært tidligere. Tro det eller ei, og det som er så fint med å ha en litt lenger ønskeliste, er at spenningen forsterkes enda mer når du åpner julegavene på julaften. 

En annen ting som står ganske høyt på listen, sammen med Vol. 1 Curleren fra Mast, er et nytt objektiv til kameraet mitt. Det er noe jeg har ønsket meg veldig lenge nå. Jeg føler nemlig at det jeg har ikke strekker helt til, fordi jeg har lyst til å ta mye bedre bilder enn det jeg klarer å produsere per i dag. Samtidig ville det vært morsomt med et nytt tilbehør til kameraet, ettersom jeg elsker å ta bilder. Herregud som jeg gleder meg til jul!

Tøfler - Eurosko // M.Zukio Digital ED 14-150mm f/4-5.6 II Lence - Olympus // Sandaler fra Birkenstock - Zalando 

Caroline Berg Shopper Elsi - Boozt // Kåpe Milano - Ellos // Caroline Berg Backpack Naia - Boozt 

Skjønnheten og Udyret - Platekompaniet // Pretty Little Liars - Platekompaniet // 50 Shades Darker - Platekompaniet

Finstrikket genser i merinoull - Lindex // Dressed Tie Pants - NLY // Weekday t-shirt - BikBok

Hva er dine juleønsker?

Ønskeliste - Del 1 15.11.2017

Jeg pleier ikke å være den som har mange ting stående på ønskelisten, men i år er den mye lengre enn den har vært noen gang. Jeg føler nemlig at nå som jeg ikke bor hjemme lenger, kan jeg ønske meg flere og ikke minst dyrere ting. Jeg vet selvfølgelig ikke om jeg får noen av tingene som står på ønskelisten min, men jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å få mange fine gaver. Det som står høyest på ønskelisten i år er en krølltang. Det har jeg hatt lyst på veldig lenge nå. Jeg synes nemlig at håret mitt ser veldig flatt og kjedelig ut, og tenkte derfor at en krølltang ville være midt i blinken. For har jeg en krølltang kan jeg plutselig gjøre masse morsomt med håret. Få det til å se mer spennende ut rett og slett. ♥ Fordi ønskelisten min er nokså lang i år, har jeg valgt å dele den opp i to. Så neste del kan forventes nærmere helgen, om ikke i løpet av neste uke. Alt ettersom hva jeg klarer å få til denne uken. Dere har i hvert fall mye fint å se fram til. 

Ivy Sweater - BikBok // Sofia Strikket Genser - Cubus // Ivy Bukse - BikBok

Langermet bluse fra Only - NLY // Strikket genser i mohairmiks - H&M // Hettegenser fra Adidas Originals - NLY 

Naken - Anna Rasmussen // Forbilde - Sophie Elise // Under en ny måne - Stephenie Meyer

Strikket Genser - KappAhl // Genser - KappAhl // Kabelstrikket genser fra Gant - NLY

Klokke - Daniel Wellington  // Øredobber - Glitter // Vol. 1 & 2 Curler - Mast 

Det er jo bare en kropp 04.11.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg en av de dagene der jeg føler at kroppen min ikke ser bra nok ut. Jeg føler meg feit og stygg, og tenker de mest grusomme tanker om meg selv. Aller helst vil jeg bare gjemme meg bort i kjempestore klær, og usynliggjøre meg selv mest mulig. På den annen side er jeg utrolig lei av å ha det sånn. Hvorfor kan jeg ikke bare være fornøyd med kroppen min? Den er jo like normal som alle andre sin. Samtidig blir jeg sint på meg selv, fordi jeg skammer meg så over disse tankene. Jeg trenger å føle meg bedre, både med og uten de ekstra fem kiloene på magen. 

Det virker egentlig som et umulighetsprosjekt å bli fornøyd med kroppen sin. I hvert fall med all fokus det er på kropp nå til dags, både i media og generelt i samfunnet. Så uansett hvor slank jeg er, eller ikke er, vil jeg nok aldri føle meg hundre prosent fornøyd med kroppen min tror jeg. Men jeg har i det minste lyst til å like det jeg ser i speilet. For til syvende å sist er det speilbildet mitt som får meg til å tenke at jeg ikke er bra nok. 

Jeg skulle selvfølgelig ønske at det ikke var sånn, men fordi jeg lever i en verden med et stadig økende kroppspress, er dette virkeligheten. Tenk at det skal være så vanskelig å føle meg tilfreds med kroppen min. Det er jo bare en kropp. Jeg har egentlig ingenting å være flau over. Heller ingen grunn til å være misfornøyd. Ikke er jeg overvektig, ikke sliter jeg med helsen, likevel lar jeg meg rive ned. Bare fordi magen min ikke er like flat som Kendall Jenner sin.

Når jeg tenker på det, er det veldig idiotisk å fylle hodet mitt med negative tanker om meg selv bare fordi jeg ikke er superslank. Det gjør ikke akkurat at jeg ser på meg selv annerledes. Kanskje jeg bare må slutte å sammenligne med selv med andre. Kanskje det er der problemet ligger. Jeg vet ikke, jeg vet bare at jeg på lik linje med alle andre jenter ønsker å føle meg attraktiv og pen. 

Ting jeg gleder meg til 27.10.2017

♥ Snø! Tro det eller ei, men i år gleder jeg meg faktisk til snøen kommer. Ikke fordi jeg er spesielt glad i snø, men fordi det bidrar til en ekstra koselig stemning, spesielt nå som det har begynt å bli mørkt uten igjen. Samtidig inviterer snø til morsomme skiturer på fjellet, noe jeg liker veldig godt. Også er det jo alltid gøy å lage snømenn, snølykter og snøhuler. Særlig hvis man har mindre søsken å gjøre det sammen med, slik jeg har. Hihi! Jeg ser på Facebook at snøen allerede har gitt sine første tegn flere steder i landet, så det er nok ikke veldig lenge igjen før snøen kommer hit til Spikkestad også. 

♥ Første desember! Jeg pleier ikke å være den som gleder seg mest til jul, men i år gjør jeg det. Jeg gleder meg til å finne fram julefilmene, kose meg til julekalenderne på TV, spise julemarsipan, pepperkaker, drikke julebrus og alt som hører julen med. Mest av alt gleder jeg meg til byene dekoreres med all mulig slags julepynt. Det er så koselig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ I kveld! Som nevnt skal jeg en tur til Sigrid i kveld, for å tilbringe tid sammen med Miriam og Diana før de flytter til Sandnes sammen med faren deres. Det skal bli utrolig godt å se dem igjen, nå som det er så lenge siden sist. Sist jeg så dem var i sommer en gang, så det er veldig trist å tenke på at de skal flytte. Derfor håper jeg at kvelden byr på mange morsomme stunder jeg kan tenke tilbake på. 

♥ Bursdagen til Lars. Nå går dagene fram mot bursdagen til Lars så fort at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg trenger i utgangspunktet ikke å stresse, fordi det er fremdeles noen uker til, men liker jo å ha alt på stell da. Derfor tenkte jeg å sette av en dag til å kjøpe bursdagsgaven når jeg har fått lønningen min. Jeg vet ikke helt hvordan selve dagen hans kommer til å bli. Det eneste han har fortalt er at han ønsker å spise en finere middag på en restaurant, og i løpet av dagen besøke en trampolinepark. Det blir nok morsomt uansett hva vi finner på. 

♥ Lønning! Når lønningen kommer inn på konto denne måneden, tenkte jeg å investere i et par nye vintersko. Denne gangen et par med litt bedre kvalitet som varmer mer enn de jeg kjøpte i fjor. Jeg som er så frysen av meg om vinteren er nemlig avhengig av å ha noe varmt på beina. I samme slengen tenkte jeg at jeg kunne lete etter noen smykker som passer fint sammen med kjolen jeg skal bruke på julaften. Så det blir gøy.

♥ Den siste tingen jeg gleder meg til, som jeg klarer å komme på nå i farten, er de nye forandringene som kommer til å skje her på bloggen. Dere ser kanskje allerede at jeg har skiftet design. Det er fremdeles noen få ting jeg ønsker å justere på, men alt i alt er jeg superfornøyd. Jeg gleder meg så til å se hvordan dere tar det imot. 

4 ting jeg blir ordentlig provosert av 27.06.2017


 

1. Ungdommer som snuser, røyker og drikker alkohol før de har fylt 18 år. Jeg har aldri forstått hvorfor ungdommen har en trang til å eksperimentere med snus, røyk og alkohol før de har fylt 18 år, for selv tenker jeg at det må være en grunn til at det ikke er lov til å kjøpe verken tobakk eller alkohol før du har fylt nettopp 18 år. Greit at det virker spennende, men likevel, hva er årsaken til at de gjør det? Skyldes det drikkepress, eller er det et bevisst valg hver og enkelt ungdom foretar seg? Jeg forstår det ikke. Hva skjedde med å respektere de reglene og normene vi har her i landet? Selv er jeg i hvert fall veldig glad for at jeg ventet med å utforske denne verden fram til jeg var gammel nok. Ikke minst moden nok til å forstå konsekvensene et hvert rusmiddel kunne medføre. 

2. Mennesker som ikke aksepterer, eller respekterer mennesker som er ulike dem selv. Det kan være mennesker med ulike politiske syn, ulike religiøse syn, ulik seksualitet og legning. Mennesker som kommer fra forskjellige land og har ulike kulturelle bakgrunner. Mennesker med forskjellige meninger om hvordan man skal være og ikke være. Jeg ser ikke hvorfor man må hate og kritisere hverandre, bare fordi man er forskjellige. Kan ikke alle bare være venner? I det minste være mot andre, slik du ønsker at andre skal være mot deg. Det er også viktig å vite at respekt ikke er noe du bare får, men noe du må gjøre deg fortjent til. Så hvis du ønsker å bli respektert for den du er, må du også respektere andre for hvem de er. 


 

3. Foreldre som mye heller setter barna sine foran en TV- / PC-skjerm, istedenfor å tvinge de ut å leke. Da jeg var liten var ikke hverdagen, eller livet for den saks skyld, preget av Internett. Jeg tror ikke jeg visste hva Internett var før jeg var 10-11 år gammel. TV var heller ikke noe man viet tiden sin til før klokken 18.00 på kvelden, da Barne TV gikk. Jeg husker at jeg og søstrene mine ofte ble tvunget ut i hagen for å leke, selv om vi ikke ville. Uansett vær. Fordi mamma og pappa hadde ting de skulle gjøre; husarbeid, etc. Kjedet vi oss, vel, da fikk vi høre at det var sunt å kjede seg, og så måtte man bare være kreativ og bruke fantasien for å finne på noe. Og sånn var det. Det høres sikkert veldig brutalt ut, men det skapte flere minner og mer glede enn en TV og Internett noen gang har gjort for min del. Så til alle småbarnsforeldre, foreldre generelt, vær snill å tving ungene deres ut. La de leke og bli møkkete. La de måtte finne på noe å gjøre på egenhånd. De trenger det og det er sunt for de.

4. Mennesker som ikke møter til avtalt tid. Hvis man har en avtale om å møtes et sted klokken 15:00, møter man ikke opp 15:10, eller 15:20. Man møter gjerne opp fem minutter før avtalt tid. Om ikke kan det faktisk hende at jeg går og finner på noe annet, for det er faktisk begrenset hvor lenge jeg gidder å vente på noen. Saken blir selvfølgelig en annen om du får beskjed om at vedkommende du skal møte blir sen, men da kan du i det minste gjøre noe annet i mellomtiden, istedenfor å stå rett opp og ned og vente som en annen idiot. Jeg vet også at jeg ikke er alene om å mene akkurat dette, så ha det i bakhodet neste gang dere har en avtale om å møte noen til et gitt klokkeslett. 


 

Det var fire punkter jeg blir ordentlig provosert av, og som tapper meg for mye energi. 
Kanskje du har noen punkter å tilføye listen.

8 ting du kanskje ikke visste om meg 11.05.2017

1. Jeg drakk ikke en eneste dråpe alkohol før jeg var 19 år gammel. Mange ler helt sikkert nå, men jeg var fast bestemt på å ikke drikke alkohol før jeg minimum fylte 18 år. Jeg måtte jo følge lovene og reglene. At jeg ventet lengre, var vel fordi jeg ikke følte meg klar for alkohol og dens eventuelle konsekvenser før var nettopp 19 år gammel, og det var et godt valg. 

2. Jeg har enkelte tvangstanker. For eksempel at dører alltid må være lukket. Jeg klikker inni meg dersom en dør står åpen uten at jeg selv har valgt det. For hvorfor har vi dører hvis de bare skal stå åpne? Da kan man heller ta de av hengslene og kvitte seg med dem. Mener jeg da. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg irriterer meg så fryktelig over at dører står åpne, for det har jeg alltid vært, som jeg kan huske. Men jeg prøver så godt jeg kan å bli bedre. 


 

3. Jeg pleide å ta vare på melketennene mine etter jeg hadde mistet de da jeg var liten. Jeg var nemlig sterkt overbevist om at dersom jeg tok vare på alle tennene jeg mistet, og la dem i den lille tooth saver-boksen jeg hadde fått av tannlegen, at jeg ville få mer penger av Tannfeen. Haha! Så feil kan man ta. 

4. Jeg deltok på UKM (ungdommenes kulturmønstring) i 2010, og stilte med låten When I Look At You av Miley Cyrus. Huff! For en tid. Det var grusomt. Verre er det at noen filmet meg og la det ut på YouTube, og jeg får ikke slettet det. Så nå må jeg leve med denne pinlige videoen resten av livet. Gud så flaut!


 

5. Jeg er livredd for å bade i sjøen. Egentlig livredd for å bade alle steder hvor det finnes fisk og andre vannskapninger. Det kommer av noe så enkelt som at jeg klarte å tråkke på en fisk en gang i tiden, og man kan på mange måter si at jeg har vært traumatisert siden da. Det er selvfølgelig ikke noe jeg er stolt over, for jeg har jo veldig lyst til å kose meg på stranden jeg også, men det er ikke bestandig lett å jobbe med angsten sin. 

6. Jeg hadde til sammen én fraværsdag på videregående, og den ene dagen var farmors begravelse. Jeg husker at jeg ble utrolig sint, for målet mitt var å ikke ha noe fravær i det hele tatt. Dessuten hadde vi en norskvurdering samme dag som begravelsen skulle være, noe som ble et stort stressmoment. Jeg likte nemlig ikke å ligge bak de andre i klassen. Heldigvis klarte jeg og norsklæreren å finne en løsning, slik at jeg fikk den norskvurderingen, men jeg kjenner at jeg fremdeles er litt bitter over at farmor måtte dø akkurat da. For om jeg bare tenker på meg selv, kunne ikke døden hennes kommet på noe verre tidspunkt, selv om jeg vet at døden verken er noe du kan planlegge eller forutse. 


7. Jeg er utrolig følsom. Jeg kan gråte av hva som helst. Alt fra fine ord jeg får høre av venner, til snille ting folk gjør for meg. Eksempelvis det jeg skrev om i mitt forrige innlegg. Jeg synes egentlig det er veldig rart at jeg er så emosjonell, for jeg var ikke sånn før. Før lekte jeg tøffing og hold alt inne. Gråting var kun for pyser. Med årene forstod jeg likevel at de som virkelig var tøffinger, de turte å gråte. De turte å vise følelsene sine. Så da måtte jo også jeg begynne å vise litt følelser, og siden har det vært sånn. 

8. Jeg elsker å planlegge og organisere. Jeg må ha et system og orden på alt, for hvis ikke blir jeg bare superstressa. Jeg tror det er derfor jeg er nødt til å ha det ryddig rundt meg hele tiden også. Jeg klarer ikke å slappe av med rot i livet mitt. Jeg må ha kontroll på alt. 

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no