hits
SKREVET AV RAGNFRID LIND-JENSSEN

Ønskeliste - Del 2


21.11.2017, 12:00


Hei på dere og riktig god tirsdag. Da var det tid for andre del av ønskelisten min. Som sagt er jeg ikke den som til vanlig pleier å ha veldig mye stående på ønskelisten min, men i år er den faktisk betraktelig lenger enn hva den har vært tidligere. Tro det eller ei, og det som er så fint med å ha en litt lenger ønskeliste, er at spenningen forsterkes enda mer når du åpner julegavene på julaften. 

En annen ting som står ganske høyt på listen, sammen med Vol. 1 Curleren fra Mast, er et nytt objektiv til kameraet mitt. Det er noe jeg har ønsket meg veldig lenge nå. Jeg føler nemlig at det jeg har ikke strekker helt til, fordi jeg har lyst til å ta mye bedre bilder enn det jeg klarer å produsere per i dag. Samtidig ville det vært morsomt med et nytt tilbehør til kameraet, ettersom jeg elsker å ta bilder. Herregud som jeg gleder meg til jul!

Tøfler - Eurosko // M.Zukio Digital ED 14-150mm f/4-5.6 II Lence - Olympus // Sandaler fra Birkenstock - Zalando 

Caroline Berg Shopper Elsi - Boozt // Kåpe Milano - Ellos // Caroline Berg Backpack Naia - Boozt 

Skjønnheten og Udyret - Platekompaniet // Pretty Little Liars - Platekompaniet // 50 Shades Darker - Platekompaniet

Finstrikket genser i merinoull - Lindex // Dressed Tie Pants - NLY // Weekday t-shirt - BikBok

Hva er dine juleønsker?

 • Publisert: 21.11.2017, 12:00
 • Kategori: All about me
 • 1 kommentarer
 • Ønskeliste - Del 1


  15.11.2017, 15:00


  Jeg pleier ikke å være den som har mange ting stående på ønskelisten, men i år er den mye lengre enn den har vært noen gang. Jeg føler nemlig at nå som jeg ikke bor hjemme lenger, kan jeg ønske meg flere og ikke minst dyrere ting. Jeg vet selvfølgelig ikke om jeg får noen av tingene som står på ønskelisten min, men jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å få mange fine gaver. Det som står høyest på ønskelisten i år er en krølltang. Det har jeg hatt lyst på veldig lenge nå. Jeg synes nemlig at håret mitt ser veldig flatt og kjedelig ut, og tenkte derfor at en krølltang ville være midt i blinken. For har jeg en krølltang kan jeg plutselig gjøre masse morsomt med håret. Få det til å se mer spennende ut rett og slett. ♥ Fordi ønskelisten min er nokså lang i år, har jeg valgt å dele den opp i to. Så neste del kan forventes nærmere helgen, om ikke i løpet av neste uke. Alt ettersom hva jeg klarer å få til denne uken. Dere har i hvert fall mye fint å se fram til. 

  Ivy Sweater - BikBok // Sofia Strikket Genser - Cubus // Ivy Bukse - BikBok

  Langermet bluse fra Only - NLY // Strikket genser i mohairmiks - H&M // Hettegenser fra Adidas Originals - NLY 

  Naken - Anna Rasmussen // Forbilde - Sophie Elise // Under en ny måne - Stephenie Meyer

  Strikket Genser - KappAhl // Genser - KappAhl // Kabelstrikket genser fra Gant - NLY

  Klokke - Daniel Wellington  // Øredobber - Glitter // Vol. 1 & 2 Curler - Mast 

 • Publisert: 15.11.2017, 15:00
 • Kategori: All about me
 • 0 kommentarer
 • Det er jo bare en kropp


  04.11.2017, 20:35


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag har jeg en av de dagene der jeg føler at kroppen min ikke ser bra nok ut. Jeg føler meg feit og stygg, og tenker de mest grusomme tanker om meg selv. Aller helst vil jeg bare gjemme meg bort i kjempestore klær, og usynliggjøre meg selv mest mulig. På den annen side er jeg utrolig lei av å ha det sånn. Hvorfor kan jeg ikke bare være fornøyd med kroppen min? Den er jo like normal som alle andre sin. Samtidig blir jeg sint på meg selv, fordi jeg skammer meg så over disse tankene. Jeg trenger å føle meg bedre, både med og uten de ekstra fem kiloene på magen. 

  Det virker egentlig som et umulighetsprosjekt å bli fornøyd med kroppen sin. I hvert fall med all fokus det er på kropp nå til dags, både i media og generelt i samfunnet. Så uansett hvor slank jeg er, eller ikke er, vil jeg nok aldri føle meg hundre prosent fornøyd med kroppen min tror jeg. Men jeg har i det minste lyst til å like det jeg ser i speilet. For til syvende å sist er det speilbildet mitt som får meg til å tenke at jeg ikke er bra nok. 

  Jeg skulle selvfølgelig ønske at det ikke var sånn, men fordi jeg lever i en verden med et stadig økende kroppspress, er dette virkeligheten. Tenk at det skal være så vanskelig å føle meg tilfreds med kroppen min. Det er jo bare en kropp. Jeg har egentlig ingenting å være flau over. Heller ingen grunn til å være misfornøyd. Ikke er jeg overvektig, ikke sliter jeg med helsen, likevel lar jeg meg rive ned. Bare fordi magen min ikke er like flat som Kendall Jenner sin.

  Når jeg tenker på det, er det veldig idiotisk å fylle hodet mitt med negative tanker om meg selv bare fordi jeg ikke er superslank. Det gjør ikke akkurat at jeg ser på meg selv annerledes. Kanskje jeg bare må slutte å sammenligne med selv med andre. Kanskje det er der problemet ligger. Jeg vet ikke, jeg vet bare at jeg på lik linje med alle andre jenter ønsker å føle meg attraktiv og pen. 

 • Publisert: 04.11.2017, 20:35
 • Kategori: All about me
 • 1 kommentarer
 • Ting jeg gleder meg til


  27.10.2017, 10:00


  ♥ Snø! Tro det eller ei, men i år gleder jeg meg faktisk til snøen kommer. Ikke fordi jeg er spesielt glad i snø, men fordi det bidrar til en ekstra koselig stemning, spesielt nå som det har begynt å bli mørkt uten igjen. Samtidig inviterer snø til morsomme skiturer på fjellet, noe jeg liker veldig godt. Også er det jo alltid gøy å lage snømenn, snølykter og snøhuler. Særlig hvis man har mindre søsken å gjøre det sammen med, slik jeg har. Hihi! Jeg ser på Facebook at snøen allerede har gitt sine første tegn flere steder i landet, så det er nok ikke veldig lenge igjen før snøen kommer hit til Spikkestad også. 

  ♥ Første desember! Jeg pleier ikke å være den som gleder seg mest til jul, men i år gjør jeg det. Jeg gleder meg til å finne fram julefilmene, kose meg til julekalenderne på TV, spise julemarsipan, pepperkaker, drikke julebrus og alt som hører julen med. Mest av alt gleder jeg meg til byene dekoreres med all mulig slags julepynt. Det er så koselig.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ♥ I kveld! Som nevnt skal jeg en tur til Sigrid i kveld, for å tilbringe tid sammen med Miriam og Diana før de flytter til Sandnes sammen med faren deres. Det skal bli utrolig godt å se dem igjen, nå som det er så lenge siden sist. Sist jeg så dem var i sommer en gang, så det er veldig trist å tenke på at de skal flytte. Derfor håper jeg at kvelden byr på mange morsomme stunder jeg kan tenke tilbake på. 

  ♥ Bursdagen til Lars. Nå går dagene fram mot bursdagen til Lars så fort at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg trenger i utgangspunktet ikke å stresse, fordi det er fremdeles noen uker til, men liker jo å ha alt på stell da. Derfor tenkte jeg å sette av en dag til å kjøpe bursdagsgaven når jeg har fått lønningen min. Jeg vet ikke helt hvordan selve dagen hans kommer til å bli. Det eneste han har fortalt er at han ønsker å spise en finere middag på en restaurant, og i løpet av dagen besøke en trampolinepark. Det blir nok morsomt uansett hva vi finner på. 

  ♥ Lønning! Når lønningen kommer inn på konto denne måneden, tenkte jeg å investere i et par nye vintersko. Denne gangen et par med litt bedre kvalitet som varmer mer enn de jeg kjøpte i fjor. Jeg som er så frysen av meg om vinteren er nemlig avhengig av å ha noe varmt på beina. I samme slengen tenkte jeg at jeg kunne lete etter noen smykker som passer fint sammen med kjolen jeg skal bruke på julaften. Så det blir gøy.

  ♥ Den siste tingen jeg gleder meg til, som jeg klarer å komme på nå i farten, er de nye forandringene som kommer til å skje her på bloggen. Dere ser kanskje allerede at jeg har skiftet design. Det er fremdeles noen få ting jeg ønsker å justere på, men alt i alt er jeg superfornøyd. Jeg gleder meg så til å se hvordan dere tar det imot. 

 • Publisert: 27.10.2017, 10:00
 • Kategori: All about me
 • 0 kommentarer
 • 4 ting jeg blir ordentlig provosert av


  27.06.2017, 17:40   

  1. Ungdommer som snuser, røyker og drikker alkohol før de har fylt 18 år. Jeg har aldri forstått hvorfor ungdommen har en trang til å eksperimentere med snus, røyk og alkohol før de har fylt 18 år, for selv tenker jeg at det må være en grunn til at det ikke er lov til å kjøpe verken tobakk eller alkohol før du har fylt nettopp 18 år. Greit at det virker spennende, men likevel, hva er årsaken til at de gjør det? Skyldes det drikkepress, eller er det et bevisst valg hver og enkelt ungdom foretar seg? Jeg forstår det ikke. Hva skjedde med å respektere de reglene og normene vi har her i landet? Selv er jeg i hvert fall veldig glad for at jeg ventet med å utforske denne verden fram til jeg var gammel nok. Ikke minst moden nok til å forstå konsekvensene et hvert rusmiddel kunne medføre. 

  2. Mennesker som ikke aksepterer, eller respekterer mennesker som er ulike dem selv. Det kan være mennesker med ulike politiske syn, ulike religiøse syn, ulik seksualitet og legning. Mennesker som kommer fra forskjellige land og har ulike kulturelle bakgrunner. Mennesker med forskjellige meninger om hvordan man skal være og ikke være. Jeg ser ikke hvorfor man må hate og kritisere hverandre, bare fordi man er forskjellige. Kan ikke alle bare være venner? I det minste være mot andre, slik du ønsker at andre skal være mot deg. Det er også viktig å vite at respekt ikke er noe du bare får, men noe du må gjøre deg fortjent til. Så hvis du ønsker å bli respektert for den du er, må du også respektere andre for hvem de er. 


   

  3. Foreldre som mye heller setter barna sine foran en TV- / PC-skjerm, istedenfor å tvinge de ut å leke. Da jeg var liten var ikke hverdagen, eller livet for den saks skyld, preget av Internett. Jeg tror ikke jeg visste hva Internett var før jeg var 10-11 år gammel. TV var heller ikke noe man viet tiden sin til før klokken 18.00 på kvelden, da Barne TV gikk. Jeg husker at jeg og søstrene mine ofte ble tvunget ut i hagen for å leke, selv om vi ikke ville. Uansett vær. Fordi mamma og pappa hadde ting de skulle gjøre; husarbeid, etc. Kjedet vi oss, vel, da fikk vi høre at det var sunt å kjede seg, og så måtte man bare være kreativ og bruke fantasien for å finne på noe. Og sånn var det. Det høres sikkert veldig brutalt ut, men det skapte flere minner og mer glede enn en TV og Internett noen gang har gjort for min del. Så til alle småbarnsforeldre, foreldre generelt, vær snill å tving ungene deres ut. La de leke og bli møkkete. La de måtte finne på noe å gjøre på egenhånd. De trenger det og det er sunt for de.

  4. Mennesker som ikke møter til avtalt tid. Hvis man har en avtale om å møtes et sted klokken 15:00, møter man ikke opp 15:10, eller 15:20. Man møter gjerne opp fem minutter før avtalt tid. Om ikke kan det faktisk hende at jeg går og finner på noe annet, for det er faktisk begrenset hvor lenge jeg gidder å vente på noen. Saken blir selvfølgelig en annen om du får beskjed om at vedkommende du skal møte blir sen, men da kan du i det minste gjøre noe annet i mellomtiden, istedenfor å stå rett opp og ned og vente som en annen idiot. Jeg vet også at jeg ikke er alene om å mene akkurat dette, så ha det i bakhodet neste gang dere har en avtale om å møte noen til et gitt klokkeslett. 


   

  Det var fire punkter jeg blir ordentlig provosert av, og som tapper meg for mye energi. 
  Kanskje du har noen punkter å tilføye listen.

 • Publisert: 27.06.2017, 17:40
 • Kategori: All about me
 • 1 kommentarer
 • 8 ting du kanskje ikke visste om meg


  11.05.2017, 12:20


  1. Jeg drakk ikke en eneste dråpe alkohol før jeg var 19 år gammel. Mange ler helt sikkert nå, men jeg var fast bestemt på å ikke drikke alkohol før jeg minimum fylte 18 år. Jeg måtte jo følge lovene og reglene. At jeg ventet lengre, var vel fordi jeg ikke følte meg klar for alkohol og dens eventuelle konsekvenser før var nettopp 19 år gammel, og det var et godt valg. 

  2. Jeg har enkelte tvangstanker. For eksempel at dører alltid må være lukket. Jeg klikker inni meg dersom en dør står åpen uten at jeg selv har valgt det. For hvorfor har vi dører hvis de bare skal stå åpne? Da kan man heller ta de av hengslene og kvitte seg med dem. Mener jeg da. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg irriterer meg så fryktelig over at dører står åpne, for det har jeg alltid vært, som jeg kan huske. Men jeg prøver så godt jeg kan å bli bedre. 


   

  3. Jeg pleide å ta vare på melketennene mine etter jeg hadde mistet de da jeg var liten. Jeg var nemlig sterkt overbevist om at dersom jeg tok vare på alle tennene jeg mistet, og la dem i den lille tooth saver-boksen jeg hadde fått av tannlegen, at jeg ville få mer penger av Tannfeen. Haha! Så feil kan man ta. 

  4. Jeg deltok på UKM (ungdommenes kulturmønstring) i 2010, og stilte med låten When I Look At You av Miley Cyrus. Huff! For en tid. Det var grusomt. Verre er det at noen filmet meg og la det ut på YouTube, og jeg får ikke slettet det. Så nå må jeg leve med denne pinlige videoen resten av livet. Gud så flaut!


   

  5. Jeg er livredd for å bade i sjøen. Egentlig livredd for å bade alle steder hvor det finnes fisk og andre vannskapninger. Det kommer av noe så enkelt som at jeg klarte å tråkke på en fisk en gang i tiden, og man kan på mange måter si at jeg har vært traumatisert siden da. Det er selvfølgelig ikke noe jeg er stolt over, for jeg har jo veldig lyst til å kose meg på stranden jeg også, men det er ikke bestandig lett å jobbe med angsten sin. 

  6. Jeg hadde til sammen én fraværsdag på videregående, og den ene dagen var farmors begravelse. Jeg husker at jeg ble utrolig sint, for målet mitt var å ikke ha noe fravær i det hele tatt. Dessuten hadde vi en norskvurdering samme dag som begravelsen skulle være, noe som ble et stort stressmoment. Jeg likte nemlig ikke å ligge bak de andre i klassen. Heldigvis klarte jeg og norsklæreren å finne en løsning, slik at jeg fikk den norskvurderingen, men jeg kjenner at jeg fremdeles er litt bitter over at farmor måtte dø akkurat da. For om jeg bare tenker på meg selv, kunne ikke døden hennes kommet på noe verre tidspunkt, selv om jeg vet at døden verken er noe du kan planlegge eller forutse. 


  7. Jeg er utrolig følsom. Jeg kan gråte av hva som helst. Alt fra fine ord jeg får høre av venner, til snille ting folk gjør for meg. Eksempelvis det jeg skrev om i mitt forrige innlegg. Jeg synes egentlig det er veldig rart at jeg er så emosjonell, for jeg var ikke sånn før. Før lekte jeg tøffing og hold alt inne. Gråting var kun for pyser. Med årene forstod jeg likevel at de som virkelig var tøffinger, de turte å gråte. De turte å vise følelsene sine. Så da måtte jo også jeg begynne å vise litt følelser, og siden har det vært sånn. 

  8. Jeg elsker å planlegge og organisere. Jeg må ha et system og orden på alt, for hvis ikke blir jeg bare superstressa. Jeg tror det er derfor jeg er nødt til å ha det ryddig rundt meg hele tiden også. Jeg klarer ikke å slappe av med rot i livet mitt. Jeg må ha kontroll på alt. 

 • Publisert: 11.05.2017, 12:20
 • Kategori: All about me
 • 4 kommentarer