hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

En fantastisk dag 19.04.2018

For en strålende dag å våkne til, dere. Det er varmt, og hvor enn jeg beveger meg, kryr det av mennesker. Herlig! Det er så deilig å se at folk endelig har våknet til livet igjen, etter den lange vinterdvalen. For denne vinteren har jammen vært lang. Faktisk litt for lang etter min smak, men nå skal jeg ikke tenke på vinteren noe mer. Ikke før den kommer tilbake etter høsten. Nå skal jeg fokusere på de varme solskinnsdagene vi har begynt å få, og den etterlengtede sommeren, som ganske snart er rett rundt hjørnet. Mmm! Som jeg gleder meg til sommeren; sene kvelder, grilling i parken, en kald pils og iskrem ved brygga, masse latter og mye glede. Ja, denne sommeren skal virkelig bli fin. 

Men før vi kan ta imot sommeren med brede smil og åpne armer, kommer nasjonaldagen vår - som vi dessverre ikke kommer unna. Jeg vet ikke med dere, men jeg er allerede godt igang med planleggingen til den store dagen. Noe jeg synes er veldig deilig, for da slipper jeg alt stresset som ofte kommer de siste dagene rett før 17. mai. Så i år kan jeg virkelig senke skuldrene mine og lene meg tilbake. 

Med det sagt, er det ikke veldig mye å fortelle om dagen i dag. Jeg har vært på kjøretime, og utenom det har tiden for det meste bare gått til rydding og rengjøring av leiligheten - som var utrolig deilig å få gjort, for som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, får jeg helt fnatt av å se og tråkke på bøss. Det er faktisk noe av det jeg liker minst. Samtidig synes jeg det er veldig godt å kunne starte helgen med et rent og ryddig hjem, sånn at jeg slipper å bruke helgen til annet enn kos og hygge. 

Nå skal jeg nyte noen timer på sofaen, før jeg finner veien til butikken og handler inn til middag. 

 • Dato: 19.04.2018
 • Tid: 14:48
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

støv på hjernen, varmt vær og glade dager 12.04.2018

Torsdag allerede? Denne uken har gått altfor fort! Men det er vel kanskje deilig også? Det betyr jo at det bare er én dag igjen til helgen, og det må vel være strålende nyheter? Her hjemme har det vært ganske kjedelig i dag. Jeg har ryddet og vasket hus i nærmere to timer nå - ikke gøy. Dessverre må det gjøres, så da er det bare å bite i det sure eplet og hivet seg i det. Men selv hvor kjedelig det var, må jeg si at det virkelig var verdt det altså. Fordi nå kan jeg sette meg ned i sofaen og slappe av, uten å ha et eneste støvkorn på hjernen. Haha! Det er rart hvor mye man blir gående å tenke på alt bøsset som ligger spredt rundt i leiligheten, når du ser det flyter av støv under føttene dine. Huff! Ja, så det var absolutt greit å få det gjort. 

Jeg vet ikke hvor varmt det er hos dere i dag, men her i Spikkestad har det jammen blitt 10°C ute, så her står vinduene på fullt gap. I hvert fall på soverommet. Der var det så innestengt at jeg nesten ikke fikk puste et øyeblikk. Jeg synes det er så deilig at solen endelig har begynt å ta skikkelig tak, og deiligere er det å se at snøen smelter - og det veldig fort. Det er ikke lenger enn for bare en uke siden, at man kunne vasse i slushete snø her. Så nå om dagen har jeg all grunn til å smile og være glad, eller hva? 

 • Dato: 12.04.2018
 • Tid: 14:17
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

when the sun is shining 10.04.2018

Endelig kom finværet jeg har ventet på. Så i dag smiler jeg bredt, og vel så det. Ja, det er ikke spesielt varmt, men det blåser jeg egentlig litt i, for hvem smiler ikke når solen først stråler høyt på himmelen? Akkurat som i går, har jeg nok en såkalt hjemme-dag. Nok en dag der jeg vimser rundt hjemme og ikke aner hva jeg skal gjøre. Jeg har for såvidt vært innom tanken på å ta meg en tur ut. Bare for å trekke inn frisk luft og nyte finværet, for vi nordmenn som har så sinnsykt lange vintere, må jo bare prise solen når den først er her. Det mener jeg så absolutt, fordi før vi vet ordet av det, er vinteren her på ny. Det er i hvert fall slik jeg ofte opplever det. Så her er det bare å nyte finværet så lenge det varer. 

- It's a beautiful day to smile -

Når vi snakker om finvær, leser jeg at det er meldt opptil 16°C neste uke. Gjett om jeg gleder meg til det! Bare tanken på sommer og varmere dager, gjør meg helt spinnvill, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste. Ja, nå smiler virkelig livet synes jeg. 

 • Dato: 10.04.2018
 • Tid: 14:35
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

Starstruck 29.03.2018

TODAY I SMILE

Som jeg ble påminnet av en leser i dag, er det 10 dager siden sist jeg oppdaterte bloggen. Selvfølgelig har jeg ingen god unnskyldning, annet enn at jeg har jobbet mye i det siste. Men nå som jeg først er her, føler jeg at jeg må fortelle dere litt om gårsdagen - som by the way var ukens høydepunkt, uten tvil. Jeg møtte nemlig selveste Jeanette Walayat. Så dere kan bare forestille dere hvor starstruck jeg ble. Etter hun dro, smilte jeg seriøst resten av dagen. Som om en drøm nettopp hadde gått i oppfyllelse. Skal jeg være ærlig, klarer jeg ikke helt slutte å smile, for det er tross alt ikke hver dag du møter en blogger som du har fulgt helt siden du var en liten jente. Ja, så det var moro.

I skrivende stund har jeg nettopp blitt ferdig med vaffelrøren jeg begynte på for litt siden. Vi får nemlig besøk av pappa og Øyvår i dag, så da tenkte jeg at det ville være godt med litt vafler til kaffen. Jeg kunne servert påskemarsipan også, men i år tenkte jeg rett og slett å være så egoistisk og ha den for meg selv. Hvis ikke er jeg redd for at pappa kommer til å spise opp alt sammen. Som overhode ikke kommer til å bli veldig populært. Så derfor ble det vafler istedenfor. Haha! 

 • Dato: 29.03.2018
 • Tid: 15:39
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Årets første treningsøkt 05.03.2018

WHAT A DAY

Gele i benene. Gele i armene. Gele i hele kroppen. Kan det bli bedre? Som jeg fortalte i går, skulle jeg og Lars begynne å trene. Så i dag tok vi turen innom Røykenbadet og opprettet et medlemskap på treningsstudioet deres. Det føltes selvfølgelig veldig rart, med tanke på at jeg aldri har trent på treningsstudio før, men det føltes også veldig deilig. Deilig, fordi jeg lenge har ønsket å gjenoppta treningen jeg hadde en veldig fin rutine på før jeg møtte Lars. Det er vel som de fleste sier; man blir latere når man får seg kjæreste. Men i det siste har jeg vært så rastløs, at jeg ikke lenger har lyst til å bare late meg hjemme på sofaen. Så det var absolutt godt å kunne bruke energien min til noe positivt igjen. 

Nå skal resten av kvelden nytes med en lang og varm dusj, etterfulgt av en interresant dokumentarfilm på HBO, som jeg startet på tidligere i dag - Mommy dead and dearest. Som jeg virkelig anbefaler alle å se. Selv sitter jeg å måper, og tenker «at det går an!» 

 • Dato: 05.03.2018
 • Tid: 20:49
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4

Lyden av vår 04.03.2018

I dag våknet jeg med et bredt smil om munnen, da jeg hørte vakker fuglesang i det fjerne - lyden av vår. Jeg begynte med en gang å tenke på de varme solskinnsdagene vi har i vente, og sommeren - som bare er tre måneder unna. Tenk på det, sommeren er bare tre måneder unna. Mars, april, mai, og så kommer juni. En deilig tanke. Drømmen om sommeren. Det meldes at de førte plussgradene er rett rundt hjørnet. Allerede tirsdag neste uke er de meldt. Vi får krysse fingrene våre og håpe at det er sant. Fordi nå hadde det vært deilig med noen varmegrader. Mitt håp er vel at det blir så varmt, at jeg i påsken kan sitte komfortabelt i solveggen med en varm kaffekopp i hendene. Mmm! 

Når vi snakker om solen, har jeg en gladmelding å dele. Jeg skal endelig begynne å trene igjen. For real this time! Lars foreslo nemlig at vi skulle starte et medlemskap på treningsstudioet de har på Røykenbadet, og jeg sa meg selvfølgelig enig. Så nå skal vi begynne å trene. Hver eneste dag. I hvert fall så ofte vi har lyst. Og vi starter allerede i morgen! Herregud som jeg gleder meg. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har ventet på dette helt siden vi flyttet til Spikkestad. Det skal bli så godt å komme i form igjen. Ikke være lat hele tiden. For ikke å nevne, få bort denne puddingmagen min, som jeg har klaget over i et år nå. Haha!

Nå skal jeg inn på badet, vaske av meg sminken og pusse tenner, 
før jeg finner veien inn på soverommet. God natt finingene mine, må dere sove godt <3

 • Dato: 04.03.2018
 • Tid: 23:56
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

Noen få ord på fredagskvelden 16.02.2018

Fin fredag! Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt. Selv har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Så her blir nok neste punkt på listen å finne veien inn på badet, for å ta meg en varm og deilig dusj, før jeg slenger med ned på sofaen for å nyte resten av kvelden. Jeg vet at The Avengers går på MAX litt senere i kveld, så hvis ikke det går noe annet spennende på TV, blir det nok filmkveld på meg. Vet ikke om jeg kan si det samme for Lars. Han kommer nok til å være helt oppslukt av YouTube, og sitte å se på alt mulig rart - som han veldig ofte gjør. 


Det ble ikke lange oppdateringen i dag, men heller litt enn ingenting, tenker jeg. Så får jeg heller forberede et litt lenger innlegg i morgen. 

 • Dato: 16.02.2018
 • Tid: 20:49
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

God, mett og klar for en dusj 15.02.2018

Jeg kom akkurat hjem etter en veldig hyggelig bursdagsfeiring av moren til Lars. Så jeg er mildt sagt veldig sliten nå, for ikke snakke om mett. Jeg føler at jeg er i ferd med å eksplodere. Det er så mett jeg føler meg. Men det er ikke rart, etter en stor porsjon med middag, etterfulgt av en veldig mektig sjokoladekake. Huff! Håper det blir lenge til neste gang jeg overspiser. Haha! Siden klokken snart er 22.00, og det bare er to timer igjen av dagen, tenker jeg at neste punkt på listen blir å dusje; få av seg sminken og pleie huden skikkelig. Når jeg tenker meg om, hadde det også vært veldig deilig med et fotbad. Jeg har så tørr hud på føttene mine, at jeg i blant føler at de flasser av meg. Neida, det er ikke så ille, men det er ikke langt unna. 

I morgen er det tilbake på jobb. Fra 11.00 til 19.00. Så om dere ikke hører fra meg før utpå kvelden, vet dere hvorfor. Jeg skal også jobbe på lørdag, heldigvis ikke til 20.00 denne gangen, men til 17.00. Det betyr selvfølgelig at jeg starter tidligere også, men hvis det gjør at jeg kan få litt ut av dagen min på lørdag, gjør det meg ingenting. Heller det enn å føle at hele dagen går til jobb. 


Nå skal jeg hive meg i dusjen, før jeg setter meg tilrette i sofakroken for å se på ukens episode av Sophie Elises verden på TV2 Livsstil.

 • Dato: 15.02.2018
 • Tid: 22:10
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

En deilig start på dagen 14.02.2018

Jeg er stort sett den som kvier meg for å stå opp tidlig, men i dag var det overraskende nok veldig deilig. Selv om jeg var ganske trøtt når alarmen gikk. Det beste er at jeg har fått tid til å gjøre så mye. Jeg har fått brettet sammen og lagt på plass de tørre klærne som hang på tørkestativet. Jeg har fått satt på en ny vaskemaskin. Jeg har til og med fått tid til å gå meg en tur i dag - en av de tingene jeg sa at jeg skulle starte med. Og vet dere hva? Det var så oppkvikkende! Så hvis dette er sånn jeg føler meg etter en tidlig morgen og en times gåtur midt på dagen, kommer jeg absolutt til å gjøre dette til en rutine. For herregud så deilig det er å føle seg så full av energi. 
 

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken og ser på Netflix, og filmen som ruller på skjermen er The Choise. Jeg har sett den en gang før, men dere kjenner meg. Jeg bare elsker romantiske filmer. Du kan nesten si at jeg craver det. Haha! Ellers må jeg si at jeg har det veldig bra i dag, til forskjell fra i går, da jeg bare holdt meg hjemme og klaget over livet. Lol! Men apropos film, jeg tenkte jeg skulle klinke til med en ny videoblogg til dere i dag. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva den skal inneholde, men jeg fikk mange fine tips sist gang, så da krysser jeg fingrene mine for at jeg klarer å gjøre noe ut av det. Men for all del, det er bare å komme med andre forslag, dersom det er noe spesielt dere kunne tenkte dere å se. 
 

Må dere nyte denne herlige onsdagen, og kose dere masse. Kjempe glad i dere <3

 • Dato: 14.02.2018
 • Tid: 12:53
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Min dag: time for time 11.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


08.00-10.00
 

Alarmen ringer. Jeg trykker på slumre. Mente egentlig ikke å trykke på slumre. Låser opp telefonen, og prøver å lete meg fram til klokke-appen. Knoter litt med å finne fram - øynene mine er fremdeles ganske tunge. Finner endelig fram og skrur av alarmen. Forteller meg selv at jeg må stå opp, selv om jeg egentlig ikke har lyst. Forteller også meg selv at jeg har mye å gjøre i dag. Står endelig opp etter fem ekstra minutter i sengen, drar på meg pysjbuksen og tusler ned trappen. Finner pappa sittende i sofaen på stuen. Ser ikke ut til å være veldig våken han heller. På TV: Langrenn - 30 km skiathlon, menn. Setter meg ned i sofaen, drar på meg et pledd og tar til meg restene av gårsdagens potetgull. Gomler i meg potetgull mens jeg tilsynelatende følger engasjert med på TV. Pappa forteller at han ser for seg frokost rundt klokken 10.00. Jeg setter fra meg den tomme skålen som det i stad var potetgull i, drar av meg pleddet og tusler ut på kjøkkenet for å se hvordan det står til med bollene jeg laget i går. Tommel opp - de så fine ut. Klokken begynner å nærme seg 09.30. Jeg finner veien opp trappen for å si ifra til Lars og Øyvår at det blir frokost klokken 10.00. Går ned igjen. Venter. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


10.00-11.00
 

Spiser frokost. Første brødskive: hardkokt egg med bringebærsyltetøy på. Andre brødskive: makrell i tomat. Drikker to kopper te. Lytter til pappa og Øyvår sin idiotiske krangel om hvilke sjokoladeprodusent som laget best sjokolade. Øyvår mente Freia, pappa mente Nidar. Endte med at begge ble enige om å være uenige. Etter frokost tok jeg og Lars oss en dusj. Deretter gikk jeg inn på kjøkkenet for å gjøre siste finish på fastelavnsbollene. 


11.15-12.30
 

Setter fastelavnsbollene ut på stuebordet. Pappa finner fram de resterende familiefilmene. Jeg sender snap til Øyvår om at bollene er ferdige, og at det er klart for film. Øyvår kommer ned, setter seg i sofaen og tar til seg den første bollen hun ser. Vi mimrer, ler, mimrer litt til og ler igjen. Hva var det jeg hadde på meg? Det var jo litt av et antrekk. Ja, dette måtte definitivt være tidlig på 2000-tallet. Siste film er ferdig. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


12:30-13:30
 

Begynner å pakke, og gjør oss klare til å dra. Lars går ut for å starte bilen. Jeg går på do. Finner ut av at jeg har blødd gjennom. Faen! Jeg som nettopp hadde byttet truse. Roper på Lars. Spør om han kan hente en av trusene som ligger i kofferten. Jeg setter inn en tampong, bytter truse og drar på meg buksa igjen. Vasker hendene mine, tørker dem og tusler ut på gangen for å ta på meg sko. Går opp trappen, finner veien inn på Øyvår sitt rom for å si farvel. Går ned igjen for å takke for oss og si farvel til pappa. Vi tar med oss tingene ut i bilen og drar. 


15.30-18.00
 

Snart hjemme. Må bare en tur innom moren til Lars for å si «hei», spise litt kake og skravle litt først. Det er jo tross alt morsdag. Vi ler, snakker om butikken deres, ler litt til, snakker litt mer om butikken deres, og ler igjen. Det begynner å bli mørkt. Lars reiser seg fra sofaen, for å signalisere at vi snart burde dra. Vi vil tross alt være litt hjemme i dag også, aldri så hyggelig det er å være på besøk. Vi ender opp med å gå ut til vedboden for å lete etter langrennskiene til Lars. Finner tre par ski. Lars husker ikke hvilke som er hans. Vi dropper saken, takker for oss og drar hjem.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


18.30:
 

Endelig hjemme! Pakker ut av kofferten, finner fram Mac-en og setter meg ned for å skrive dagens blogginnlegg. Klikker på «lagre og publiser». Deler det på Facebook og tar meg en dusj. 

 • Dato: 11.02.2018
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6

God morgen fra Gjøvik 10.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra sofakroken i Gjøvik, her jeg sitter i pyjamasen og nyter morgenkaffen, mens pappa er full gang med å dekke på til frokost. Må si at det er litt deilig, etter en ikke fullt så god natts søvn. Haha! Når alle har fått stått opp, og frokosten er i do om en time eller to, vet jeg at Øyvår ønsker å sminke meg. Typ, full face make up. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det kan tenkes at hun synes det er kjempegøy å få lov til og sminke storesøsteren sin. Jeg har i hvert fall sagt ja, så nå er det ingen vei tilbake. Jeg har aldri hatt på meg annet enn øyesminke, så dette bli spennende. 

Når morgenstellet og sminken er på plass, er planen å ta en liten tur innom CC, for å handle litt småtteri. Blant annet morsdagsgave til moren til Lars, og en skibukse til meg. Så skal vel pappa også ordne noen greier, i tillegg til å handle inn til middag. Om jeg ikke har misforstått, tror jeg vi ble enige om hjemmelaget pizza. Så lenge jeg tok ansvaret for å lage deigen. Det hadde ikke pappa så veldig lyst til. Men det gjør meg virkelig ingenting. 

Jeg har også lovet Øyvår en liten photoshoot i dag. Hun synes det er så gøy å bli tatt bilde av. Jeg vet ikke helt når det blir ennå, men det må i hvert fall bli en gang før det blir mørkt. Siden det er i dagslys jeg får de beste bildene. 

 • Dato: 10.02.2018
 • Tid: 11:41
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

En liten oppdatering fra sofakroken 09.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fin fredag, dere! Kofferten er pakket og klar, så nå sitter jeg godt plantet i sofakroken, og koser meg til åpningsseremonien av OL. En fast tradisjon jeg liker å opprettholde. Foreløpig har jeg ingenting å klage på. Det har jeg for såvidt aldri, fordi jeg synes det er like spektakulært og storslagent hver gang. Så flott at jeg en gang kunne tenke meg å oppleve det med egne øyne. Men fram til da, får jeg nøye meg med det jeg får presentert på TV. Som ikke er så altfor ille. 

Programmet varer i to timer, så da rekker jeg faktisk å se det ferdig før Lars kommer hjem fra jobb. Noe jeg må si at jeg liker veldig godt. Hvis ikke, har jeg satt det på opptak, så dersom jeg ikke få sett alt, får jeg alltids sett det siden uansett. 


Ønsker dere en riktig god helg. Må dere kose dere masse! 

 • Dato: 09.02.2018
 • Tid: 13:06
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Nyvasket leilighet og fastelavnsboller 08.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyvasket leilighet på en torsdag? Ja, det kan virkelig vende meg til. Selv om det ikke er altfor ille å ta rengjøringen på en fredag heller. Men akkurat i dag, var torsdag perfekt! For øyeblikket venter jeg på at bolledeigen jeg stelte istand for drøyt en time siden, skal heve seg stor og fin. Lars skal nemlig være snill, og servere fastelavnsboller til kollegene sine i morgen. Så da lager vi boller. Mmm! Jeg gleder meg til å prøvesmake når de blir ferdige. Med det sagt, blir det ikke siste gang jeg lager fastelavnsboller denne uken. Jeg skal nemlig gjennom nok en runde til i helgen, når vi er hos pappa. Det var vel også derfor vi valgte å rydde og vaske leiligheten i dag, for da slipper vi å stresse med det rett før vi drar i morgen. Jeg hater nemlig å stresse. Det er noe av det verste jeg vet, fordi jeg ikke takler det i det hele tatt. Jeg blir helt hysterisk av det. Så dersom jeg kan hindre meg selv fra å stresse, gjør jeg helst det. Siden vi skal til pappa i helgen, blir derfor planen for morgendagen å pakke, ettersom jeg ikke skal på jobb. I tillegg tenkte jeg at jeg skulle lade opp batteriet til kameraet, slik at det også kan få være med på tur. Jeg synes det er så gøy å knipse bilder når jeg drar hjemmefra. Å bare ta bilder her hjemme, har liksom blitt så kjedelig føler jeg. Men det kan nok være fordi det er her jeg oppholder meg store deler av tiden. Nå skal jeg se hvordan det står til med bolledeigen. Må dere ha en fortsatt fin kveld videre.

 • Dato: 08.02.2018
 • Tid: 20:18
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4

Dårlig søvn og mareritt 08.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fininger! Har dere sovet godt i natt? Det har ikke jeg. Faktisk har jeg ikke sovet ordentlig godt på nærmere to uker nå, og det begynner å bli riktig slitsomt kjenner jeg. Enten bruker jeg hundre år på å få sove, eller så har jeg mareritt, eller så våkner jeg midt på natten av at jeg må på do og tisse. Jeg håper at dette dabber av etter hvert, og ikke blir en sånn permanent greie. Det hadde i såfall vært skikkelig dritt, fordi jeg elsker å sove. Dag som natt, og i blant kan jeg til og med sove bare fordi jeg kjeder meg. Lars mener selvfølgelig at det er en av mine verste uvaner, men hvis jeg kan ha det mer morsomt i drømmeland, enn jeg noen ganger har det i denne virkelige verden, ser jeg ikke helt hvorfor jeg skal slutte å gjøre det. Alle har jo hver sin måte å håndtere kjedsomheten sin på. Dette er min. 

Til å sove dårlig om nettene, våkner jeg overraskende tidlig. I dag spratt jeg opp allerede klokken 08.00. Jeg klarte rett og slett ikke å sove mer. Det vil si, kroppen min ville sove videre, hjernen min derimot var kliss våken. Det er stort sett dette som er problemet mitt; at kroppen er slapp og sliten, mens hjernen er årvåken. Det er helt greit om dagen, ikke fullt så greit om natten. Da vil jeg som sagt aller helst bare sove, og drømme om regnbuer, ponnier, sommerfugler og alt annet som er vakkert og flott. Noe jeg regner med at alle egentlig vil, med mindre du faktisk er en sånn person som liker å drømme om grusomme og fæle ting. Men i tilfellet er du veldig sær. 

 • Dato: 08.02.2018
 • Tid: 09:41
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Min onsdagsmorgen 17.01.2018

MY WEDNESDAY MORNING 

Etter nesten tolv timer med søvn, våkner jeg til et vakkert syn utenfor soveromsvinduet: En delvis overskyet himmel med et glimt av sol i det fjerne. For et fantastisk vær å gå på ski til, tenker jeg mens jeg halvveis planlegger hva slags bilder jeg skal ta. Når jeg har stått opp, går jeg ut på kjøkkenet og finner meg en skål, og ordner istand litt frokostblanding som jeg skal kose meg med til frokost. Mens jeg spiser, tusler jeg inn på soverommet for å finne fram dagens outfit: ull, flis, varme sokker og det man måtte trenge for en dag utendørs. Etter jeg har spist opp og kledd på meg, tar jeg turen ut i boden. Her skal jeg straks finne ut av at dagens planer gikk rett i vasken. Jeg oppdager nemlig at den ene skiskoen min er ødelagt. Jepp! Glidelåsen er revet ut av sømmen sin, og lissene ser ut til å være smuldret opp. Så jeg lurer på om ikke det har vært noen mus som har hatt det veldig moro med den. Når jeg tenker over det, er det egentlig veldig synd at den ene skiskoen min har sett sine siste dager, fordi jeg har jo knapt brukt dem. Jaja, jeg får ikke akkurat gjort stort med det, så da er det vel egentlig bare å kjøpe seg et par nye. Dessverre. 

Siden det ikke ble noen skitur på meg i dag, koser jeg meg heller innendørs med Sophie Elises Forbilde, som jeg var så heldig å få til jul. Jeg må si at jeg får mer og mer sansen for henne desto flere sider jeg leser. Hun er virkelig en ordentlig kul person. Etterpå tenkte jeg å brette og rydde på plass klærne som henger ute på stativet. De har hengt der i to dager nå, og det klesstativet tar litt plass her ute på stua, så da er det like greit å bare få det gjort. Så slipper jeg å tenke mer på det. Når det er overstått, får jeg bare ta dagen litt som den kommer egentlig. 

 • Dato: 17.01.2018
 • Tid: 14:12
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no