New in: Skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj + matchende kortholder

 • 02.09.2017 - 19:19

I dag tok jeg turen innom Glitter, ettersom jeg endelig har jeg fått litt penger inn på kontoen min igjen. Noe jeg må si føles kjempedeilig. Nå kan jeg plutselig begynne å bruke litt penger på meg selv igjen, en ting jeg har gledet meg til utrolig lenge nå. I flere måneder for å være eksakt. Herregud! For en energi-boost, det er så fantastisk. Dere aner ikke en gang. Uansett.. Grunnen til at jeg tok turen innom Glitter, er fordi de har fått inn et par nyheter som jeg har gått og siklet på helt siden jeg var innom en av butikkene deres i forrige uke. Produktene er en skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj, samt en matchende kortholder med samme mønster. De finnes også i fargene svart, nude og lys rosa, men den mørke røde falt mest i smak hos meg. 

Ordinær pris på produktene er 205Kr for vesken og 100Kr for kortholderen, men nå som de er på tilbud (varer t.o.m tirsdag 12.september), fikk jeg vesken for 100Kr og kortholderen for 75Kr. Og det er en sum jeg fint tar meg råd til. Jeg trengte jo en ny veske uansett. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme og spiser take away fra Max. Kanskje ikke det sunneste jeg kunne spist på en lørdagskveld, men interessen for å lage egen middag i dag var rett og slett ikke der. Så da ble det fast food isteden, men iblant er det minst like godt. Hehe! Senere i kveld er det duket for Stjernekamp og Side om side på NRK. Jeg er vel egentlig mest interessert i å se Side om side, men forrige ukes episode av Stjernekamp var altså så morsom at jeg tenkte, hvorfor ikke denne lørdagen også? Ellers er planen egentlig bare å slappe av og kose seg. 

#Glitter #Veske #Kortholder #Mote #NewIn #Innkjøp #Tilbehør 

Det var helt kaos

 • 03.06.2017 - 19:09

Hei dere! For en fantastisk dag dette har vært. Jeg har fått gjort så mye. Først tok vi turen innom Gulskogen kjøpesenter i Drammen, hvor jeg blant annet kjøpte meg nytt undertøy på Cubus. Gud, så deilig å endelig ha nye truser igjen. Heldigvis var jeg så smart at jeg benyttet meg av 5 for 199 kroner-kampanjen deres. Så nå har jeg fem nye og veldig søte truser i klesskapet mitt. Samtidig fikk jeg også vært innom en bokbutikk, hvor jeg kjøpte en notatbok. For som jeg fortalte dere tidligere denne uken, tenkte jeg at det kunne være bedre om jeg skrev ned alle mine negative tanker og frustrasjoner i en notatbok, heller enn å fortsette og skrive om det på bloggen. Jeg ønsker nemlig at bloggen skal være et sted for positivitet og glede. Det beste kjøpet var likevel mix blenderen, for nå kan jeg endelig lage mine egne smoothier og milkshakes. Mmm!


 

Etter vi var på Gulskogen, tok vi turen til Røyken sentrum for å dra innom Sport 1, fordi Lars hadde lyst på et par nye sko han kunne bruke på jobb, siden de han har nå er hullete og utslitte, men dessverre hadde de allerede stengt. Noe vi begge syntes var veldig rart, siden klokken bare var rundt 16:00. Det er jo ikke vanlig at butikker stenger så tidlig på lørdager. Det var vel også da det gikk opp for oss at det er pinseaften. Så vi kjøre nærmest som villmenn på vei tilbake til Spikkestad, i håp om at butikken der fremdeles var åpen, for vi hadde ennå ikke handlet mat for helgen. Da den også var stengt, ble vi faktisk litt stresset. Hva skulle vi gjøre nå liksom? Vi måtte jo ha mat.

Da kom jeg på at de har en søndagsåpen butikk i Bødalen, og at de kanskje hadde åpnet den. Siden det er helligdag. Så da gikk turen videre dit, og flaks som vi hadde var den åpen. De hadde faktisk ikke fått stengt den vanlige butikken deres, fordi det var altfor mange folk som var der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett folk løpe så fort rundt i butikken før. Det var helt kaos. Men på den positive siden, fikk vi i hvert fall handlet mat. Yey! 

Hva har dere gjort denne travle lørdagen? 

New in: Red Ballerina Shoes

 • 13.05.2017 - 22:40

God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin dag hittil? Selv synes jeg dagen har gått utrolig fort. Timene fra 13:00 og fram til nå har bare flydd avgårde. Oppholdet i Oslo ble litt lenger enn jeg hadde sett for meg, for etter vi hadde vært i byen noen timer, dro vi hjem til Sigrid for å spise pizza og kose oss der. Klokken ble faktisk nærmere 20:00 før vi begynte å tenke hjemreise. Heldige meg ble også kjørt hjem, istedet for å ta toget. Det tror jeg spare meg en god del tid, hvis ikke hadde jeg vel kanskje ikke kommet inn døren hjemme før nå. Ettersom jeg hadde måttet vente på toget også videre. 

Nå som jeg endelig er hjemme igjen, skal jeg nyte resten av kvelden med Eurovision Song Contest 2017. Ikke at jeg forventer å høre noen unike bidrag, men det blir i det minste koselig. Før jeg glemmer det, må jeg også nevne de fine skoene jeg kjøpte i dag. Jeg valgte å gå for et par jeg kunne bruke litt mer til hverdags også. På en noe finere sommerdag. Som tittelen tilsier, er de røde. En farge jeg tenker kan bli veldig fin til mye forskjellig, og det fineste var at de ikke kostet mer enn Kr 99,-. Med en så fin pris, trenger man absolutt ikke være redd for å slite de ut. 

New in: 17. mai outfit

 • 12.05.2017 - 21:20

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten shoppingtur på Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Som dere vet, skulle jeg dit for å se etter noe alternativt jeg kunne ha på meg til 17 mai, siden bunaden min har blitt for stor. Jeg har ennå ikke fått tak i noen pensko til antrekket jeg har kjøpt, men siden jeg skal innover til Oslo i morgen for å møte pappa, tenkte jeg at jeg kunne benytte morgendagen til å se etter det. Som tilbehør har jeg kjøpt et par nye neglelakker; en i fargen Blue Bottle fra H&M til Kr 49,50,- og en Gel Top Coat fra Seche Vive til Kr 99,- Kjole - H&M (Kr 149,-) // BH - H&M (Kr 99,-) // Strømpebukse - LaMote (Kr 28,-) 

Selv om jeg ikke har store planer for nasjonaldagen, klarer jeg nesten ikke å vente til 17. mai. Jeg gleder meg så til å se på barnetoget og høre på korpsmusikk, spise is (om det blir fint vær så klart) og selvfølgelig se på Gratulerer med dagen på NRK. Jeg synes det er så koselig å se hva som skjer andre steder i landet på nasjonaldagen vår. Hvilke planer har du til 17.mai?

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 20 år gammel og bor i Spikkestad sammen med kjæresten min. På denne bloggen kan du lese om meg og mitt liv, i tillegg til mine interesser for film og musikk.

 • Kontakt
 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Snapchat
 • YouTube