hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

wishlist for summer 09.04.2018

Inneholder annonselenker

Hei mandag, og hei til vakre lesere! I dag hadde jeg virkelig håpet på å våkne til sol, blå himmel og noen deilige varmegrader, men slik ble det ikke. Istedenfor våknet jeg til tett tåke og regn. Veldig deprimerende egentlig. Spesielt nå som sommeren er rett rundt hjørnet. For å lette litt på humøret, har jeg surfet rundt på Internett og sett på fine klær til sommersesongen. Rett og slett drømt meg litt bort - som absolutt må være lov på dager der været ikke strekker til. Akkurat nå ser handlekurven min slik ut, og som dere helt sikkert klarer å se, har jeg fått helt dilla på blonder. Så her er det mange plagg med blonder på. Haha! Jeg har for eksempel satt min elsk på den sorte blonde BH-en fra Anine Bing, oppført som nummer fem på listen. Den er bare så utrolig søt. Jeg kan bare forestille meg hvor mange plagg denne herligheten kan kombineres med. ♥

1. Bodysuit: HERE // 2. Dress: HERE // 3. Spagetti Strap Top: HERE

4. Lace Top: HERE // 5. Lace Bralette: HERE // 6. Blue Striped Top: HERE

7. Yellow Striped Shirt: HERE // 8. Bodysuit: HERE // 9. Skirt: HERE

10. White Crop Top: HERE // 11. Black Lace Top: HERE // 12. White Lace Bralette: HERE

13. Lace Bootie: HERE // 14. White Lace Bra: HERE // 15. Block Sandal: HERE


 

Herfra går dagen videre bort til Røykenbadet, for en deilig treningsøkt. I dag er det armer og bryst som står for tur. Jeg kjenner energien stiger bare jeg tenker på det. Så her har jeg alt å glede meg til. Woho! Må starten på den nye uken behandle dere bra. 

 • Dato: 09.04.2018
 • Tid: 14:27
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 2

asfvlt speed sock 14.03.2018

Si hei til mitt nyeste innkjøp fra Shoe Gallery. Er de ikke bare nydelige? Det er som å sveve på tøfler, fikk jeg høre. Haha! Det er i hvert fall ingen tvil om at de er gode på føttene. Selv synes jeg de kan minne om Crocs, med tanke på hvor myk og spenstig sålen er, men hva vet jeg? Jeg er ingen skoekspert. Nå som jeg har kjøpt meg så fine sko, tenker jeg at de kan få lov til å ligge pent i esken sin fram til snøen har smeltet bort. Det siste jeg ønsker er å møkke de til mer enn nødvendig. Nå er det jo så masse asfaltstøv langs veiene og Gud vet hva. Nei takk, sier jeg bare. 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og lader opp til dagens treningsøkt. I dag er det rygg og skuldre som står for tur. Jeg som vanlig, gleder meg som et lite barn, og klarer nesten ikke å vente. Spesielt med tanke på hvor mye framgang jeg har hatt bare på denne lille uken. Det er godt mulig at det bare er ønsketenkning, men jeg føler meg mye bedre til sinns. Bare det er fremgang nok i seg selv, mener jeg. Trening skal tross alt være gøy, ikke minst gjøre at du føler deg litt mer tilfreds med seg selv - som jeg overhode ikke var forrige søndag. Da tenkte jeg bare de mest negative ting om meg selv. Så jeg er veldig glad for at tankene mine er på en helt annen planet i dag. Fordi det er så mye bedre å leve med seg selv når hodet er fylt med positive tanker. 

♥♥♥

 • Dato: 14.03.2018
 • Tid: 15:08
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 0

Current wishlist 21.02.2018

Inneholder annonselenker

1. Snap-button Wide Leg Jumpsuit: HERE // 2. Sunglasses: HERE // 3. Triple Layer Flounce Dress: HERE

4. Cold Shoulder Knot Sleeve Top: HERE // 5. Melba caps: HERE // 6. Irma strikket genser: HERE

7. Gold It Up: HERE  // 8. All My Love Sunglasses: HERE  // 9. Double X Tee: HERE

10. Lickety Split Sunglasses: HERE // 11. Crochet Strap Back Dress: HERE // 12. Ankle Trench Coat: HERE

13. Cut Out Crop Top And Shorts Set: HERE  // 14. Hoodie: HERE // 15. Strap Sandals: HERE

 • Dato: 21.02.2018
 • Tid: 14:00
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 2

New in: MacBook Pro 31.01.2018

Dere vet hvor lenge jeg har gått og drømt om en MacBook? Vel.. I går dro jeg innom Eplehuset og kjøpte en. Helt på impuls, og det rare er at jeg verken sitter igjen med dårlig samvittighet eller anger, selv om den kostet meg i underkant av 15 000 kroner. Herregud for en merkelig følelse, men fy flate så deilig det er også egentlig. Endelig kan jeg si at jeg fikk til noe. Helt for meg selv! Nå smiler jeg, bredt fra øre til øre. Det er nesten ikke til å tro, jeg som vanligvis er så gnien med pengene mine og aller helst ikke vil bruke de på noe. Jaja, det fine er i det minste at jeg kan krysse Mac-en av ønskelisten min, og begynne å jobbe meg fram mot mitt neste store mål; Førerkortet - et prosjekt jeg smått startet med i fjor, men som jeg måtte legge på hyllen fordi jeg dessverre ble arbeidsledig. Heldigvis er ikke det et tema lenger nå, noe jeg er ekstremt glad for, fordi det var en ting som virkelig gjorde meg nedfor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For øyeblikket nyter jeg denne herlige onsdags morgenen i sengen, mens jeg ser på Datoen på NRK Nett-TV. En dokumentarserie jeg liker utrolig godt. Så jeg håper at jeg kan se fram til flere sesonger i framtiden, og at det ikke ender her. Det hadde vært veldig trist. I morgen er det tilbake på jobb, det samme gjelder for fredag og lørdag. Så resten av uken kommer til å bli relativt hektisk, men jeg skal for all del ikke klage. Jeg kunne hatt det verre.

 • Dato: 31.01.2018
 • Tid: 10:04
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 0

New in: Vinterstøvler og Ankle Stretch Boots 19.11.2017

For en fantastisk helg dette har vært. Jeg har nesten ikke ord. Jeg har hatt det så hyggelig, og enda mer hyggelig kommer det til å bli, for jeg har mye å glede meg til framover. Som jeg nevnte tidligere denne uken, skulle jeg bruke lørdagen til å handle både bursdagsgave til Lars og nye vintersko til meg selv, så nå slipper jeg å stresse over det noe mer. I samme slengen fikk jeg også kjøpt meg et par pensko, som jeg kan bruke til litt finere anledninger. Skal si det var et godt kjøp, for jeg har ikke hatt pensko på år og dager. Haha! 

Vinterstøvler fra Rierker - Eurosko 

Ankle Stretch Boots - Bianco 

Akkurat nå sitter jeg godt tilrette i sofaen og koser meg til Winter's Tale mens jeg venter på at vaskemaskinen gjør seg ferdig. I dag er det nemlig klesvask som står på agendaen, så her skal tørkestativene fylles til randen før dagen er omme. Det er kanskje en ting jeg burde bli flinkere til i 2018; å vaske klær litt oftere, slik at ikke skittentøyskurven alltid er overfylt. For det er en ting jeg støtt og stadig irriterer meg over. 

I morgen er planen å rydde i skuffene under sengen. I hvert fall de som er på min side, for de ser snart ikke ut. Det ser ut som jeg bare har kastet klærne mine oppi uten å brette de først. Et syn jeg ikke liker i det hele tatt. Så jeg gleder meg absolutt til dagen vi får plass til et klesskap. Det tror jeg vil gjøre det mye enklere å holde orden i klærne mine, ikke minst bevare det ryddig. Haha! 

Hva har du gjort i helgen?

 • Dato: 19.11.2017
 • Tid: 15:33
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 2

Denne dagen trengte jeg 21.10.2017

Kjole - Zavanna // Chockers - ginatricot

- Love the pattern -

Ja, denne dagen trengte jeg virkelig. Ikke bare fikk jeg sovet helt til jeg våknet av meg selv, men jeg har også kost meg skikkelig mye. Ja takk til flere dager som denne! Som jeg nevnte for dere i går, skulle jeg og Lars en liten tur til Drammen for å dra innom Gulskogen kjøpesenter, ettersom det er elleville dager der nå. Det angrer jeg ikke på, for jeg fikk nemlig tak i den nydeligste kjolen på Zavanna, som jeg på vei hjem tenkte at jeg kunne bruke til jul. Så nå er det egentlig bare smykker som gjenstår før årets juleantrekk er komplett. Samtidig fikk jeg kjøpt meg et sett med tre veldig søte chokers fra ginatricot. Noe jeg synes er veldig stas, fordi jeg har hatt lyst på sånne så lenge. Tro det eller ei, men da jeg var liten var chokers skikkelig populære, men så var det en stund du ikke fikk tak i de lenger, men nå dere, nå er de på mote igjen. Woohoo!

Akkurat nå sitter vi i stua og nyter et deilig middagsmåltid mens vi venter på at Stjernekamp skal starte på NRK. I dag er det Landsbypølse som står på menyen, med en frisk gresk salat, tzatsiki og tyrokafteri som tilbehør. Mmm! Det beste er at det tar under 20 minutter å lage. Så om du ikke har så mye tid til matlaging en dag, er dette en rett jeg absolutt vil anbefale. 

Nå skal jeg logge ut og nyte resten av kvelden sammen med bestegutten min. Ha en god lørdag!

 • Dato: 21.10.2017
 • Tid: 20:32
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 0

Younger Now 04.10.2017

I og med at jeg er en såpass stor fan av Miley Cyrus som det jeg er, var det veldig trist å lese at VG hadde gitt hennes nye album Younger Now et terningkast 3. For selv synes jeg det fortjener langt mer ros enn hva det har fått. Selv lillesøsteren min på 16 år mener det nye albumet er skikkelig dårlig. Selvfølgelig er det nye albumet annerledes enn hennes tidligere album, men hvorfor trenger det nødvendigvis å være en dårlig ting? Jeg liker at det er annerledes jeg. Det tyder bare på hvor kreativ Miley er som artist, men som hun selv sa i et intervju her forleden; enten kommer du til å elske det, eller så kommer du til å hate det. Men sånn er det med all musikk. Foreløpig er mine to favorittlåter fra det nye albumet Bad Mood og Love Someone. Disse kan jeg høre på etter hverandre om og om igjen uten å bli lei en eneste gang. De har noe eget og unikt ved seg, og tekstene er så sårbare at jeg finner meg selv i å bli emosjonell fra tid til annen. Men hva er musikk uten litt følelser?

Som nevnt er jeg litt av en Miley Cyrus fan, noe alle som kjenner meg vet veldig godt. Bare spør søstrene mine hvordan soverommet mitt pleide å se ut før jeg flyttet hjemmefra. Det var Miley Cyrus overalt! Men nå som jeg har blitt voksen, og ikke kan tapetsere vegger med plakater av Miley Cyrus lenger, nøyer jeg meg i det minste med musikken hennes. Så om du skulle komme på besøk til meg en dag, ville det ikke vært rart om du fant alle albumene hennes i hyllen min. Da snakker jeg selvfølgelig også om de hun ga ut som Hannah Montana. En gang fan, alltid fan. Hehe!

Det er ennå ikke klart om det blir noen turne, men hvis det blir, kan du være sikker på at jeg er blant de første til å kjøpe billetter. Jeg husker jo bare hvilken fantastisk opplevelse det var å være på Bangerz-konserten hennes for tre år siden, så jeg tror ikke at en ny konsert ville vært noe mindre spektakulær. Men hvis det blir en ny turne, vil jeg ikke gå alene denne gangen tror jeg. Det skal jeg innrømme var litt av en nedtur. 

Helt klart en Miley Cyrus fan ja <3

Kos dere masse videre i dag <3 Nå skal jeg starte kvelden med en aldri så liten brødskrive, før vi drar ut for å hente den nye TV-en vår. Det skal bli så deilig med en ny TV. En som ikke slår seg av uten forvarsel. 

 • Dato: 04.10.2017
 • Tid: 17:37
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 1

New in: Skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj + matchende kortholder 02.09.2017

I dag tok jeg turen innom Glitter, ettersom jeg endelig har jeg fått litt penger inn på kontoen min igjen. Noe jeg må si føles kjempedeilig. Nå kan jeg plutselig begynne å bruke litt penger på meg selv igjen, en ting jeg har gledet meg til utrolig lenge nå. I flere måneder for å være eksakt. Herregud! For en energi-boost, det er så fantastisk. Dere aner ikke en gang. Uansett.. Grunnen til at jeg tok turen innom Glitter, er fordi de har fått inn et par nyheter som jeg har gått og siklet på helt siden jeg var innom en av butikkene deres i forrige uke. Produktene er en skulderveske med quiltetmønster og metalldetalj, samt en matchende kortholder med samme mønster. De finnes også i fargene svart, nude og lys rosa, men den mørke røde falt mest i smak hos meg. 

Ordinær pris på produktene er 205Kr for vesken og 100Kr for kortholderen, men nå som de er på tilbud (varer t.o.m tirsdag 12.september), fikk jeg vesken for 100Kr og kortholderen for 75Kr. Og det er en sum jeg fint tar meg råd til. Jeg trengte jo en ny veske uansett. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme og spiser take away fra Max. Kanskje ikke det sunneste jeg kunne spist på en lørdagskveld, men interessen for å lage egen middag i dag var rett og slett ikke der. Så da ble det fast food isteden, men iblant er det minst like godt. Hehe! Senere i kveld er det duket for Stjernekamp og Side om side på NRK. Jeg er vel egentlig mest interessert i å se Side om side, men forrige ukes episode av Stjernekamp var altså så morsom at jeg tenkte, hvorfor ikke denne lørdagen også? Ellers er planen egentlig bare å slappe av og kose seg. 

#Glitter #Veske #Kortholder #Mote #NewIn #Innkjøp #Tilbehør 

 • Dato: 02.09.2017
 • Tid: 19:19
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 1

Det var helt kaos 03.06.2017

Hei dere! For en fantastisk dag dette har vært. Jeg har fått gjort så mye. Først tok vi turen innom Gulskogen kjøpesenter i Drammen, hvor jeg blant annet kjøpte meg nytt undertøy på Cubus. Gud, så deilig å endelig ha nye truser igjen. Heldigvis var jeg så smart at jeg benyttet meg av 5 for 199 kroner-kampanjen deres. Så nå har jeg fem nye og veldig søte truser i klesskapet mitt. Samtidig fikk jeg også vært innom en bokbutikk, hvor jeg kjøpte en notatbok. For som jeg fortalte dere tidligere denne uken, tenkte jeg at det kunne være bedre om jeg skrev ned alle mine negative tanker og frustrasjoner i en notatbok, heller enn å fortsette og skrive om det på bloggen. Jeg ønsker nemlig at bloggen skal være et sted for positivitet og glede. Det beste kjøpet var likevel mix blenderen, for nå kan jeg endelig lage mine egne smoothier og milkshakes. Mmm!


 

Etter vi var på Gulskogen, tok vi turen til Røyken sentrum for å dra innom Sport 1, fordi Lars hadde lyst på et par nye sko han kunne bruke på jobb, siden de han har nå er hullete og utslitte, men dessverre hadde de allerede stengt. Noe vi begge syntes var veldig rart, siden klokken bare var rundt 16:00. Det er jo ikke vanlig at butikker stenger så tidlig på lørdager. Det var vel også da det gikk opp for oss at det er pinseaften. Så vi kjøre nærmest som villmenn på vei tilbake til Spikkestad, i håp om at butikken der fremdeles var åpen, for vi hadde ennå ikke handlet mat for helgen. Da den også var stengt, ble vi faktisk litt stresset. Hva skulle vi gjøre nå liksom? Vi måtte jo ha mat.

Da kom jeg på at de har en søndagsåpen butikk i Bødalen, og at de kanskje hadde åpnet den. Siden det er helligdag. Så da gikk turen videre dit, og flaks som vi hadde var den åpen. De hadde faktisk ikke fått stengt den vanlige butikken deres, fordi det var altfor mange folk som var der. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett folk løpe så fort rundt i butikken før. Det var helt kaos. Men på den positive siden, fikk vi i hvert fall handlet mat. Yey! 

Hva har dere gjort denne travle lørdagen? 

 • Dato: 03.06.2017
 • Tid: 19:09
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 0

New in: Red Ballerina Shoes 13.05.2017

God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin dag hittil? Selv synes jeg dagen har gått utrolig fort. Timene fra 13:00 og fram til nå har bare flydd avgårde. Oppholdet i Oslo ble litt lenger enn jeg hadde sett for meg, for etter vi hadde vært i byen noen timer, dro vi hjem til Sigrid for å spise pizza og kose oss der. Klokken ble faktisk nærmere 20:00 før vi begynte å tenke hjemreise. Heldige meg ble også kjørt hjem, istedet for å ta toget. Det tror jeg spare meg en god del tid, hvis ikke hadde jeg vel kanskje ikke kommet inn døren hjemme før nå. Ettersom jeg hadde måttet vente på toget også videre. 

Nå som jeg endelig er hjemme igjen, skal jeg nyte resten av kvelden med Eurovision Song Contest 2017. Ikke at jeg forventer å høre noen unike bidrag, men det blir i det minste koselig. Før jeg glemmer det, må jeg også nevne de fine skoene jeg kjøpte i dag. Jeg valgte å gå for et par jeg kunne bruke litt mer til hverdags også. På en noe finere sommerdag. Som tittelen tilsier, er de røde. En farge jeg tenker kan bli veldig fin til mye forskjellig, og det fineste var at de ikke kostet mer enn Kr 99,-. Med en så fin pris, trenger man absolutt ikke være redd for å slite de ut. 

 • Dato: 13.05.2017
 • Tid: 22:40
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 2

New in: 17. mai outfit 12.05.2017

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten shoppingtur på Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Som dere vet, skulle jeg dit for å se etter noe alternativt jeg kunne ha på meg til 17 mai, siden bunaden min har blitt for stor. Jeg har ennå ikke fått tak i noen pensko til antrekket jeg har kjøpt, men siden jeg skal innover til Oslo i morgen for å møte pappa, tenkte jeg at jeg kunne benytte morgendagen til å se etter det. Som tilbehør har jeg kjøpt et par nye neglelakker; en i fargen Blue Bottle fra H&M til Kr 49,50,- og en Gel Top Coat fra Seche Vive til Kr 99,- Kjole - H&M (Kr 149,-) // BH - H&M (Kr 99,-) // Strømpebukse - LaMote (Kr 28,-) 

Selv om jeg ikke har store planer for nasjonaldagen, klarer jeg nesten ikke å vente til 17. mai. Jeg gleder meg så til å se på barnetoget og høre på korpsmusikk, spise is (om det blir fint vær så klart) og selvfølgelig se på Gratulerer med dagen på NRK. Jeg synes det er så koselig å se hva som skjer andre steder i landet på nasjonaldagen vår. Hvilke planer har du til 17.mai?

 • Dato: 12.05.2017
 • Tid: 21:20
 • Kategori: New in!
 • Kommentarer: 8

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no