SKREVET AV RAGNFRID LIND-JENSSEN

Mine topp 5 Instagram-favoritter


12.05.2017, 15:10


Nå som jeg har kommet inn i en veldig god bloggrutine igjen, tenkte jeg at det kunne være morsomt å dele noen av mine favoritt Instagramprofiler med dere. Spesielt når det er her jeg i hovedsak finner inspirasjonen min. De profilene jeg har plukket ut, er profiler med høy kvalitet som gir et inntrykk av hva jeg ønsker å få til med bloggen på sikt. Jeg har også linket til hver av dem, slik at du lett kan klikke deg inn på profilene deres. @beabloggerboss - Dette er kanskje den Instagramprofilen jeg er mest innom. I hvert fall hvis jeg ønsker nye ideer til hva jeg kan skrive om på bloggen. Her finner du nemlig alt fra råd til hvordan du kan bli/være en bedre blogger, til fotoideer og masse, masse mer.  Absolutt verdt å følge om du er en blogger med høye ambisjoner. 
 @annijor - En av Norges mest aktuelle bloggere. Jeg bare elsker Instagramprofilen hennes. Alle bilder hun legger ut er bare så goals, for ikke å snakke om bloggen hennes. Oh my God! Det finnes ikke ord. 
 @jeanettewalayat - Enda en norsk blogger. Kanskje ikke like aktuell lenger, men absolutt inspirerende. Jeg elsker hvor fantastiske bilder hun legger ut. Man får nesten lyst til å reise til alle disse utrolige stedene med en gang. Noen av disse bloggerne tror jeg virkelig lever drømmen sin. 
 @jannexplor - Dette er faktisk en ny profil jeg har begynt å følge, etter jeg oppdaget bloggen hennes. Bloggen er uten tvil noe av det mest inspirerende jeg har sett. Hun blogger om alle disse fantastiske stedene hun reiser til sammen med kjæresten sin. Tilsvarende gjør hun også på Instagram. 
 @martheborge - En av mine kanskje favorittbloggere nå om dagen. Hun er bare så inspirerende og bildene hennes er like fargefulle og nydelige som hun selv. Samtidig liker jeg måten hun skriver på. Det høres alltid ut som om hun er kjempeglad og har utrolig masse energi. Jeg elsker det! 
 @ragnfridblogg - Og når vi først er inne på temaet Instagram, hadde jeg satt utrolig pris på om dere begynte å følge meg også. Jeg vet jeg ikke er i nærheten så inspirerende som de jeg nettopp har skrevet om, men en gang skal jeg dit jeg og. Det er i hvert fall det som er målet. Gjerne tips om flere unike og inspirerende Instagramprofiler i kommentarfeltet. Jeg kan aldri få nok av inspirasjonskilder, så det er bare å peise på. Med det sagt, ønsker jeg dere alle en fantastisk fin fredag. 

 • Publisert: 12.05.2017, 15:10
 • Kategori: Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Den jeg ser mest opp til


  27.01.2017, 16:13


  I dag har jeg lyst til å skrive om noe jeg ikke har skrevet om på lenge. Det mennesket jeg ser mest opp til, og har hatt som forbilde helt siden barndommen. Miley Cyrus! Vi vet alle at hun har en spektakulær stemme, og leverer noen av de sykeste musikkvideoene. Det er ikke akkurat sånn at vi har glemt Wrecking Ball, Adore You eller BB Talk, for ikke å snakke om Dooo it! Musikkvideoen som kanskje er den ekleste jeg har sett hittil. 

  Dessverre er det altfor mange som kun ser henne for kroppen, tunga og twerkingen, og ikke for hvordan hun er som et menneske, hvilke verdier hun har og hva hun står for. For selv om Miley ofte opptrer provoserende i de aller fleste settinger, gjør hun det ikke uten grunn. Stort sett benytter hun oppmerksomheten hun får til å sette lys på problemstillinger hun mener er viktig å ta opp. Ikke minst til å promotere for hennes egen organisasjon: The Happy Hippie Foundationsom jeg mener er det beste Miley har brukt berømmelsen sin på å skape. For de av dere som ikke kjenner til The Happy Hippie Foundationkan jeg fortelle at det er en organisasjon som i stor grad fokuserer på homofiles og transkjønnedes rettigheter, samt kvinners rettigheter, men også at hjemløse ungdommer skal få et bedre liv. Blant annet ved å donere penger til for eksempel my friend's placesom arbeider med å ta vare på hjemløse unge mennesker, og sørger for at de får de grunnleggende behovene de trenger for å lykkes. 

  Om ikke dette reflekterer store deler av Mileys personlighet, vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. For meg er hun bare så bra. Talene hennes inspirerer meg gang på gang, og gjør at jeg blir engasjert i de samme sakene selv. Derfor skulle jeg ønske det var flere kjendiser som var villige til å bruke stemmene sine på samme måte som Miley har brukt sin: Til å engasjere og motivere oss til å kjempe for hjertesakene våre, danne meninger og ikke bare sitte å se på at verden endrer seg og blir et sted du ikke har lyst til å leve i. 

  Selvfølgelig er det sider ved henne jeg ikke liker også, for eksempel at hun ødelegger lungene sine med å røyke Marijuana. Slike ting er jeg nemlig ikke spesielt begeistret for. Samtidig synes jeg at hun har dratt denne vegetarianer-strikken sin veldig langt. Det er helt greit å ikke ønske og ville spise kjøtt, men er det nødvendig å nærmest overtale resten av verden til å gjøre det samme? Jeg mener, akkurat som Miley, finnes det flere andre mennesker her i verden som verken liker eller er for dyremishandling, men som fremdeles elsker å spise kjøtt. Som meg for eksempel. Men jeg antar at hvis man er glad i dyr, så er man glad i dyr..

  Men til tross for de få tingene jeg ikke liker ved henne, er jeg veldig glad for at jeg oppdaget Miley da jeg gjorde. Spesielt fordi musikken hennes har hjulpet meg å finne styrke når jeg har hatt det vanskelig. Så jeg gleder meg utrolig mye til å se hva mer hun har å by på i framtiden. 

 • Publisert: 27.01.2017, 16:13
 • Kategori: Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • hits