hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Feber og syk 13.02.2017

I natt gikk det virkelig hardt for seg. Jeg rullet meg rundt i febersvette, og det verket i alle muskler og ledd. Jeg gråt og syntes synd på meg selv, i tillegg til å klage over mensen og sår hals. Det var virkelig ikke måte på hvor vondt jeg skulle ha det. Jeg følte meg ikke stort bedre da jeg våknet til alarmen i dag tidlig, og innså fort at det kunne være lurere å holde senga framfor å dra på jobb. Så da ble jeg hjemme. Tydeligvis er det ikke bare jeg som sliter med sykdom i dag, for en halvtime før jeg skulle ha kjøretime fikk jeg melding fra kjørelæreren min om at timen måtte avlyses grunnet sykdom. Men det passet meg igrunn ganske bra. Så da blir det kjøretime på torsdag istedet. 

Nå har heldigvis feberen gitt seg litt, men verkingen i kroppen og den såre halsen er fremdeles like ille. Til min store irritasjon, for jeg takler nemlig ikke å være syk. Det er det verste jeg vet. Så jeg håper dette ikke er noe som kommer til å sitte lenge i kroppen. Det har jeg verken lyst eller råd til. Men er man syk, så er man syk. Det er ikke stort man får gjort med det. 

  • Dato: 13.02.2017
  • Tid: 15:35
  • Kategori: Hverdagsliv
  • Kommentarer: 1

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no