hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Uken som gikk 29.05.2017

Ukens høydepunkt... Etter en ventetid på 6 år, kunne jeg endelig glede meg over å se Pirates of the Caribbean: Zalazar?s Revenge på kino på lørdag. For første gang ventet jeg også med å forlate kinosalen til etter rulleteksten var ferdig. For på slutten av hver eneste Pirates-film, har det vært en liten scene etter rulleteksten som har hintet til neste film. Scenen som filmprodusentene etterlot denne gangen, satte igang en hel tankeprosess og nå sitter jeg egentlig igjen med mange tusen spørsmål. Så om det blir en film til, klarer jeg ikke vente.

Ukens nedtur... Var uten tvil å få avslag på den jobben jeg var på intervju for på tirsdagen. Det er selvfølgelig alltid en nedtur å ikke få de jobbene man søker på, men dette toppet kaken. Jeg er så utrolig lei av å få avslag etter avslag. Så nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre lenger, men selv om jeg bare får avslag slutter jeg ikke med jobbsøkingen. Jeg må jo bare stå på og gjøre mitt beste.  

Ukens sang... Vigiland - Friday Night. Dette er en partylåt som jeg har forelsket meg i. Den gir meg skikkelig sommerstemning og masse energi. Så det er veldig deilig å sette på denne når jeg kjenner at energien og humøret begynner å synke til bunns.


 

Ukens glede... Etter jeg var på kino og så Pirates of the Caribbean: Zalazar's Revenge på lørdag, gikk jeg og Lars en tur til Stordammen i Kjekstadmarka. En tur jeg definitivt ønsker å gå oftere. Den var ikke veldig lang. Kanskje 2 kilometer eller noe sånt, men det var veldig deilig å koble ut og tenke på noe helt annet enn hverdagens mas og kjas. Da vi kom fram til Stordammen, stod vi egentlig bare å så på alle fiskene som spratt opp til vannoverflaten for å spise insekter. Det høres kanskje ikke ut som den mest spennende aktiviteten, men jeg synes det var ganske avslappende og ikke minst koselig. 

Ukens tanke... Denne uken har jeg tenkt mye på at det snart er sommer. Jeg synes nemlig at sommeren er fantastisk. Det er liksom da alle våkner til livet og blomstrer igjen. Samtidig åpner sommeren opp for nye muligheter. Man kan plutselig gjøre ting man ikke får gjort andre tider på året. Sommeren er bare herlig. 

Akkurat nå... For øyeblikket sitter jeg i sofaen og slapper av til Say Yes to the Dress: Big Bliss på TLC. Jeg har nemlig ikke noe bedre å gjøre akkurat nå. Etterpå, når Lars har kommet hjem fra jobb, skal vi en tur i butikken for å handle inn til middag. I dag føler jeg skikkelig for noe som ligger lett i magen, som jeg ikke føler meg oppblåst av etterpå. Slike matretter har jeg hatt nok av i det siste, så nå føler jeg at det er på tide med noe annet. En frisk vårsalat for eksempel.

Hvordan har deres uke vært? Hva har dere gjort denne uken? 

 • Dato: 29.05.2017
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Q&A
 • Kommentarer: 0

Det er galt å være menneskelig 26.05.2017


 

Istedenfor å skrive om følelsene mine i en dagbok, velger jeg å skrive om de på bloggen - så alle får vite hvordan jeg egentlig har det. Jeg vet det er mange som misliker det, og som mener at jeg burde slutte med det "tullet mitt", men hva er poenget med å ha en blogg om du ikke kan skrive om dine dårlige dager også? Jeg liker å se på meg selv som et ærlig og åpent menneske, og derfor mener jeg at bloggen min burde gjenspeile det. Om mine følelser, min ærlighet, ikke er det du ønsket å lese om. Ikke les bloggen min da vel. Det er jo ingen som beordrer deg til det. 

I går fikk jeg en lang tale om hvordan jeg, ifølge enkeltes normer og skikker, egentlig burde være og opptre. At jeg kun burde skrive om glade og positive ting på bloggen, fordi jeg ikke har, ifølge vedkommende, lov til å klage. Jeg har det med andre ord ikke ille nok. Hva vet denne personen om det? Hva vet denne personen om det som egentlig foregår på innsiden min? Ingenting. Ingen verdens ting. H*n kan kanskje ha en anelse, men fremdeles, ingenting. 

Jeg respekterer at andre mennesker ikke ønsker å vise verden følelsene deres, eller snakke om problemene sine til alle, men om det hjelper meg, hva faen har andre med det å gjøre? Hvilken rett gir det andre til å bestemme hva jeg skal skrive om og ikke? Jeg kjenner jeg blir utrolig frustrert. 

Når jeg leser en blogg, er det fordi jeg liker å lese den. Fordi jeg lar meg inspirere av personen som skriver den. Ekstra glad blir jeg om noen faktisk åpner seg opp og snakker ut om det de sitter inne med. Det viser jo bare at de er menneskelige. Så hvorfor skal det være så galt av meg å være menneskelig? Jeg forstår det ikke. Kan ikke bare jeg få lov til å være meg selv? Jeg har jo aldri kritisert dere for å være dere.

 • Dato: 26.05.2017
 • Tid: 15:20
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2

Spørsmålsrunde 24.05.2017

Mange av dere har spurt etter en spørsmålsrunde, og da tenker jeg at vi kjører igang med det. Som alltid har jeg ingen regler for hva det er lov til å spørre om, men får jeg spørsmål jeg ser på som unødvendige eller frekke, svarer jeg selvfølgelig ikke på de. Spørsmålsrunden vil være åpen fram til neste fredag, så da er det egentlig bare å fyre løs.

 • Dato: 24.05.2017
 • Tid: 21:30
 • Kategori: Q&A
 • Kommentarer: 0

10 ting jeg vil gjøre i sommer 24.05.2017

1. Gå på tur. Er det noe jeg elsker å gjøre om sommeren, er det å gå lange turer. Jeg elsker å bevege på meg og virkelig kjenne at kroppen har jobbet hardt. Dessverre er det ikke veldig mange steder man kan gå på tur her i Spikkestad, men jeg prøver likevel å ta benene fatt når jeg får muligheten til det. 

2. Trene! Dette vinterhalvåret har jeg vært skikkelig lat, og det har fått sine konsekvenser. Så denne sommeren skal jeg stå på skikkelig for å få bort bollemagen min. Jeg har nemlig ikke lyst til å gå tilbake til mine usunne dager. Jeg ser ikke for meg at det kommet til å bli en enkel jobb, men det skal søren meg gjøres.

3. Få litt farge på kroppen. Dette er nok ikke det mest realistiske målet jeg har for denne sommeren, siden jeg blir mer solbrent enn jeg blir brun, men det er definitivt verdt et forsøk. Jeg er nemlig så lei av å føle meg utenfor, så denne gangen skal jeg virkelig prøve å få litt farge på kroppen. No more bleikfis. 


 

4. Overkomme frykten jeg har for å bade i sjøen. Denne sommeren har jeg bestemt meg for å gjøre noe med den fordømrade vannskrekken min. Selv om det kanskje vil bli det skumleste jeg noen sinne har gjort, men etter å ha tenkt mye, ser jeg at jeg aldri kommer til å nyte livet fullt ut hvis jeg skal fortsette å hyle som en baby hver gang jeg står ved vannkanten. Det er flaut, og ikke minst ydmykende. Dessuten ser det veldig deilig ut å bade i sjøen. Spesielt sammen med venner. 

5Lese flere bøker! Dette er et punkt jeg har skrevet om tidligere, men fakta er dessverre at dette er noe jeg er dårlig på. Meg og bøker har liksom aldri vært verdens beste venner, men det virker alltid så avslappende å lese bøker om sommeren. Det ser ut som om lesehester virkelig koser seg, og så koselig har jeg også lyst til å ha det. 

6. Reise! Denne sommeren har jeg virkelig lyst til å reise et sted. Det kan være hvor som helst, så lenge jeg får oppleve noe annet enn å bare være hjemme i leiligheten. Jeg er nemlig et eventyrlystent menneske, så jeg blir fort rastløs etter å komme meg ut og gjøre noe spennende. Jeg vet pappa nevnte noe om en Danmarkstur, men inntil videre får jeg se hvor tiden fører meg hen. 

7. Dra til Liseberg eller Tusenfryd. Jeg elsker fornøyelsesparker. Jeg har det alltid så gøy og hiver meg på en hver karusell og berg- og dalbane som ser farlig ut. Nå er det vel nesten 3 år siden sist jeg var i en fornøyelsespark, så det kan bli moro å se hva jeg klarer å få til i år. Det hadde i hvert fall vært utrolig gøy om jeg fikk til noe. 


8. Dra på båttur. Gud så gøy det hadde vært. Det er så utrolig lenge siden sist. Jeg ser det for meg; meg, Lars, noen venner eller familie og en varm sommerdag med god mat og drikke. Mmm, herlig! Jeg må bare finne noen som har en båt først. Haha! 

9. Handle nye sommerklær. Ja, for er det noe jeg er i minus på, er det nettopp sommerklær. Jeg krymper ut av dem hvert år. Hvilket både har sine fordeler og ulemper. Det jeg ser at jeg trenger mest av er nye topper, men også gensere. Det har jeg vel egentlig minst av. Jeg ønsker meg også noen nye capribukser og shortser, for de jeg har er veldig utvasket og slitte. Egentlig kunne jeg trengt en fornying av hele klesskapet mitt, men jeg får ta en ting om gangen. 

10. Kjøpe et par nye sandaler. Er det noe jeg savner å ha, er det sandaler. Det er bare så sinnssykt deilig å gå med på de varmeste sommerdagene, når du ikke orker å ta på deg joggesko eller andre fottøy som blir svette og klamme. Jeg var veldig flink til å bruke sandaler før, men av en rar grunn har jeg sluttet å kjøpe det. Noe som er en veldig teit ting når det er så luftig og godt å gå i. 

 • Dato: 24.05.2017
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Aktuelt
 • Kommentarer: 2

Dårlige nyheter på en solskinnsdag 23.05.2017

Jeg burde egentlig ikke være sjokkert over at jeg ikke fikk jobben, siden jeg har fått avslag på absolutt alt jeg har søkt på hittil, men det er jeg. Denne gangen følte jeg at det gikk skikkelig bra, også gjorde det ikke det likevel. Jeg har ingen planer om å gi opp, men jeg må si at jeg er fryktelig skuffet og lei meg. 

Nå er det tusen spørsmål som svirrer rundt i hodet mitt, for jeg klarer ikke å forstå hvorfor jeg bare får avslag. Er det noe jeg gjør feil, eller er det skjebnebestemt at jeg ikke skal lykkes i noe? Noen ganger føles det virkelig sånn, og akkurat nå føler jeg meg mer mislykket enn jeg har gjort på lenge. 

Men før jeg graver meg selv helt ned i grøfta, er jeg nødt til å snakke om noe positivt. Jeg orker ikke mer av dårlige nyheter. Husker dere i går da jeg snakket om at jeg håpet på sol og fint vær i dag? Vel.. Det er sol og fint vær i dag. Yey! I følge vær-appen min skal det være 16°C ute, men det føles litt mer ut som om det er 20°C - om jeg ser bort ifra den milde brisen. 

Sol og fint vær betyr selvfølgelig at jeg kommer til å ta meg en tur ut i løpet av dagen. Jeg synes nemlig at en dag inne på solværsdager er en bortkastet dag. Vi har jo så lite sol i Norge at vi må nyte den når den først er her. Selv lengter jeg etter de varme sommerdagene, de vi hadde tegn til for noen uker tilbake, men det skal bli spennende å se hvordan sommeren 2017 kommer til å bli. For å si det sånn, har jeg ingen høye forventninger. 

 • Dato: 23.05.2017
 • Tid: 12:10
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2

En lang og slitsom dag 22.05.2017

Hei på dere. Beklager sen lyd fra meg i dag, men jeg var rett og slett så sliten når jeg kom hjem, at jeg trengte noen timer med avslapping før jeg satte meg ned foran PC-en. Jobbintervjuet i dag gikk forresten veldig bra. Jeg har ikke fått noe svar på om jeg har fått, eller ikke fått stillingen ennå, men jeg håper selvfølgelig på det beste. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og slapper av sammen med Lars til My 600lbs Life - vi får nemlig veldig motivasjon til å aktivisere oss selv ved å se på sånne programmer. Haha! 

Ellers gleder jeg meg til å legge meg i sengen etterpå, fordi Lars har nemlig vært så snill i dag at han har skiftet på sengen, og ingenting er bedre enn følelsen av nytt sengetøy når man er skikkelig trøtt og sliten. Når det er sagt, har jeg ingen planer for morgendagen, men blir det fint vær skal jeg definitivt ta meg en tur ut. Hva har dere gjort i dag?

 • Dato: 22.05.2017
 • Tid: 21:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Endelig hjemme igjen 21.05.2017

Hei dere! Det ble dessverre ingen blogging på meg i går. Jeg synes nemlig at det ble litt for knotete å blogge fra mobilen. Samtidig var jeg nok litt for opptatt med å øvelseskjøre med pappa, så jeg glemte vel egentlig bort hele bloggen i går. Nå har jeg kommet hjem igjen, og gleder meg til å ta resten av kvelden med ro. Jeg skal blant annet se den nye episoden av Genius på National Geographic, men først må det pakkes ut av koffert og gjøres litt smålig husarbeid. Jeg er nemlig en sånn person som ikke klarer å legge meg hvis dette ikke er gjort. 

I morgen går turen ned til Oslo, for som jeg skrev tidligere denne uken, skal jeg på et jobbintervju. Jeg håper virkelig at jeg har lykken med meg denne gangen, og at jeg ikke kommer tomhendt hjem, for det har jeg ikke råd til. Da blir neste steget å søke dagpenger på NAV, noe jeg helt ærlig må innrømme at jeg ikke har lyst til. Men hvis det er den eneste løsningen jeg har fram til jeg klarer å få meg en jobb, må jeg bare bite i det sure eplet. Nei, det skal visst ikke være lett å være arbeidsledig. 

Når jeg kom hjem i dag, var det altså så fint vær ute. Sol, blå himmel og masse fuglesang. Herlig! Dette har jeg ventet på. Jeg bare håper at det blir like fint vær i morgen også, og at de varme sommerdagene for en gangs skyld har kommet for å bli. 

 • Dato: 21.05.2017
 • Tid: 20:50
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2

Frykten for terror 19.05.2017

Etter 17.mai-feiringen på onsdag, har flere bloggere uttalt seg om at de er redde for terror, og at de på nasjonaldagen unngikk å oppholde seg enkelte steder i byen med store folkemengder. Jeg skal være enig i at 17.mai er en perfekt dag utsette Norge for et terrorangrep på, men er det virkelig nødvendig å uroe seg i så stor grad? 

Jeg vet at muligheten for et terrorangrep er sannsynlig, med tanke på alle terrorangrepene som har skjedd rundt om i Europa de to siste årene, men jeg velger ikke å bli paranoid av den grunn. Jeg går ikke av en buss bare fordi jeg synes at noen ser mistenkelige ut. Heller ikke om noen triller rundt på kofferten sin, selv om det fint mulig kunne vært en bombe i den. Nei, jeg vil mye heller bruke energien min på helt andre ting. Ting som bidrar til å fargelegge livet mitt og gjøre meg glad, for hva tjener jeg på å gå rundt og være redd? 

Nå skal ikke jeg hetse de av dere som faktisk er redde for terror, men frykter vi ikke nok av ting som det er allerede? Se på meg for eksempel, jeg er livredd edderkopper og tør knapt å ta telefonen om et ukjent nummer ringer. Heller tør jeg ikke å ringe til folk jeg ikke kjenner. Er det ikke da bedre å bruke energien sin på redsler man faktisk får gjort noe med, enn å bruke den på å uroe seg for noe man verken kan forutse eller har kontroll over?  

 • Dato: 19.05.2017
 • Tid: 17:40
 • Kategori: Aktuelt
 • Kommentarer: 0

Filmtips: Just My Luck 19.05.2017

Hei og fin fredag! Tenk at det er fredag allerede. Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Denne uken har gått så fort, og rarere er det at vi snart er halvveis gjennom 2017. Hva skjer med det liksom? Jeg føler at året på mange måter nettopp har startet jeg. Haha! Som jeg skrev i går, skal jeg oppover til pappa i helgen for å øvelseskjøre litt, så om ikke lenge burde jeg finne fram den søte lille kofferten min og pakke det jeg trenger å ha med meg. For da slipper jeg å stresse med det rett før jeg drar. Det er så deilig med alt man får gjort på forhånd. ♥I dag har jeg nok en gang funnet fram en romantisk komedie til dere. Perfekt som underholdning på en litt dårlig dag. Første gang jeg så filmen, gikk jeg vel i 7.klasse tror jeg. Det er i hvert fall utrolig lenge siden. I hovedrollene finner vi blant andre Lindsay Lohan og kjekkasen Chris Pine, som også er kjent for rollen som Captain James T. Kirk i Star Trek-filmene, som dere også burde få med dere om dere ikke allerede har sett dem. 
 


 

- Just My Luck - 

Ashley Albright er verdens heldigste kvinne, en person som altfor lett har fått glede av alt det gode livet har å by på. Hun kan velge et tilfeldig lodd og vinne førstepremien når som helst. I New York, verdens travleste by, trenger hun aldri å vente på en taxi. Hun har en fabelaktig jobb i et prestisjetungt reklamebyrå. Alt går Ashleys vei, og nå har hun fått en suveren mulighet til å fremme karrieren sin; Hun skal arrangere et maskeradeball på Manhattan for platemogulen Damon Phillips og selskapet hans. Jake, på den annen side, er rammet av uflaks. Alltid. Det regner bestandig fra skyene som henger over han, buksene hans truer alltid med å revne, og han jobber som toalettvasker i en bowlinghall. Men selv et bombardement av katastrofer kan ikke slukke Jakes drømmer. Han tror mulighetene vil by seg når han han oppdager rockebandet McFly. Hvis Jake bare kan holde uflaksen sin på avstand en eneste kveld, kan han snike seg inn på maskeradeballet og gi McFlys CD til musikkgiganten Damon Phillips. 
 Denne kvelden der drømmer kan bli oppfylt eller knust, fører skjebnen Ashley og Jake sammen på dansegulvet. De opplever en umiddelbar kjemi og deler et kyss som slår gnister - og med det ene kysset bytter deres respektive hell og uhell plass. Plutselig revner kjolen til Ashley, hælen på skoen hennes brekker. Hellet ser ut til å ha tatt slutt. Jake, i hastverket med å nå Phillips før han forlater festen, ender med å redde platemongulens liv, og med det får han sjansen til å oppfylle drømmene sine. 
 Når Ashley desperat forsøker å gjenvinne hellet hun alltid har tatt for gitt, begynner hun å innse at  det ikke nødvendigvis er det å ha flaks, men det du gjør med flaksen, som teller. Og hennes beste håp om frelse ligger i den mannen som holder nøklene til hennes overraskende nye tilværelse.. Den morsomme traileren kan du se HER

6 grunner til å ikke bruke sminke 18.05.2017

Mange har nok langt merke til at jeg ikke bruker sminke i hverdagen. Jeg pleide å gjøre det før, men nå bruker jeg sminke kun til helt spesielle anledninger. Dessuten finnes det så mange fordeler med å ikke bruke sminke. Deriblant disse;

1. Du sparer penger. Mange jenter bruker enormt mye penger på sminke. Kanskje et beløp på omtrent 500 kroner i måneden, eller mer. Kan du da tenke deg hvor mye penger du ville spart om du ikke brukte sminke? Hadde det ikke vært gøy å ha 6000 kroner mer i året, som du kunne brukt på helt andre ting? For eksempel en reise du ønsker å dra på, nye klær, eller en frisørtime. Mulighetene er mange. 

2. Du sparer mye tid. Flere jenter bruker veldig lang tid på å sminke seg. Enten det er på morgenen, eller før du skal på fest. Om du ikke bruker sminke, kan du i det minste kose deg litt lenger under dynen om morgenen før du skal på skole eller jobb. Men det stopper ikke her. Du vil også spare mye annen tid i løpet av dagen, fordi du ikke trenger og det heller ikke vil være nødvendig å justere på sminken lenger. Du vil også slippe å måtte bruke unødvendig mye tid på å ta av sminken om kvelden. Det må vel være deilig?

3. Du kan gråte og le så mye du vil. Ja, du leste riktig. Uten sminke slipper du nemlig å tenke på at mascaraen renner. Om du så gråter av glede, eller fordi du er trist. Den befrielsen tror jeg de aller fleste jenter liker, enten de vil innrømme det eller ikke. 


 

4. Ingen flere flekker! Flekker på klærne er et veldig kjent problem blant de fleste jenter, men når du ikke bruker sminke, slipper du disse problemene. Da har du ikke lenger en fondation eller pudder som legger igjen oransje, stygge flekker i kragen på favorittskjorten din. For ikke å nevne alle de hvite toppene og overdelene dine. Det beste er at du ikke trenger å jobbe hardt for å få flekkene av klærne dine lenger.

5. Du føler deg fri. Er du en av de jentene som må konsentrere seg 100% for at sminken skal bli perfekt, er det helt klart deilig å ikke bruke sminke. For det første slipper du å frustrere deg over at du ikke får sminken til å bli slik du ønsker, og kan istedenfor nyte solen som varmer og vinden som blåser på ansiktet ditt. Som er en veldig frigjørende følelse, men for all del, ikke glem å bruke solkrem. 

6. Huden får puste! Fordi huden din ikke er i kontinuerlig kontakt med kjemikalier, som ellers ville mettet porene dine og ført til urenheter i huden, vil huden din nå være istand til å puste hele dagen. Dette kan selvfølgelig føre til endinger i hudfargen din, men dette er endringer som er bra for huden. Så det er bare å ta det helt med ro. 

Jeg prøver selvfølgelig ikke å oppfordre dere til å slutte og bruke sminke, spesielt ikke hvis sminke er noe du trives med, men et lite sminkefritt eksperiment for en dag eller to? Definitivt! Jeg tror at du vil få en helt annen opplevelse av hverdagen din uten å bruke sminke. Hvem vet, kanskje du etter et par dager uten sminke, får lyst til å sminke deg mindre neste gang. 

 • Dato: 18.05.2017
 • Tid: 20:40
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 1

Tilbake til hverdagen 18.05.2017

/Inneholder reklamelink

Da var 17.mai over for denne gang. Noe jeg synes er veldig trist, for 17.mai er årets mest fantastiske dag. Jeg føler meg alltid så flott og fin, og ikke minst stolt på nasjonaldagen vår. Så ventetiden fram mot neste 17.mai kommer til å bli lang, men før den tid, håper jeg at jeg har fått råd til å sy inn bunaden min, sånn at jeg kan bære den med like mye stolthet som jeg har gjort de andre årene. 

I dag er planen å gjøre litt husarbeid. Vi har nemlig tenkt oss oppover til pappa i helgen, sånn at jeg får øvelseskjørt litt, og da tenkte vi at det kunne være greit å ha rydde- og vaskedagen vår i dag istedenfor. Så blir vi liksom ferdig med det, og slipper å stresse med det rett før vi skal dra i morgen. Akkurat nå skal jeg til å se ukens episode av Pretty Little Liars, ettersom jeg ikke fikk sett den i går, men i går var vel ikke dagen til å benke seg foran TV-boksen og se på serier heller. Så da benytter jeg meg av den friheten nå. 


 

Cardiganen min finner du HER

 

 • Dato: 18.05.2017
 • Tid: 10:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Gratulerer med dagen! 17.05.2017

Hurra og gratulerer med dagen! Har dere hatt en fin 17.mai? Det har jeg. Her startet vi dagen med en herlig frokost, som min fantastiske kjæreste laget til oss på morgenkvisten. Deretter tok vi turen ned til Sætre, hvor vi så på barnetoget og ble med på festivitetene som holdt til på barneskolen der. Jeg skal helt ærlig innrømme at det ikke var det mest strukturerte barnetoget jeg har sett hittil, for da jeg gikk på barneskolen, kan jeg huske at lærerne var kjempestrenge på hvordan vi skulle stå, gå og oppføre oss i toget. Da var det gjerne sånn at elevene ble fordelt på tre rekker, hvorav hver rekke ble fordelt på hver sin stripe på veien; den første på den hvite på venstre side, den andre på den gule i midten og den tredje på den hvite på høyre side. Stoppet du for eksempel opp for å plukke opp russekort som russen hadde kastet rundt seg, fikk du litt småkjeft. Det var nemlig forventet av deg å oppføre deg og gå ordentlig i 17.mai-toget. Men jeg ser nå at vi alle har våre måter å gjøre det på.

Når klokken nærmet seg 15:00, begynte vi å tenke oss hjemover, men istedet for å dra hjem, gikk vi litt rundt på Sætre for å ta bilder. Det er jo så mange fine steder å fotografere på der. Etterpå bestemte vi oss for å spise middag på Losen Fjordrestaurant på bryggen der nede. Vi bestilte en stor pizza med biff, jalapéno, paprika og masse annet godt, så det er nesten litt trist at jeg ikke husket å ta bilde av den. 


 

Nå som vi har kommet hjem igjen, tenker vi å nyte resten av nasjonaldagen med en koselig film. Dessverre ble det ikke noe is på oss i år da, men jeg regner med at vi kommer til å spise nok av det i sommer. Så det er ikke særlig synd på oss. Må dere kose dere masse videre i dag, og så blogges vi i morgen. 

 • Dato: 17.05.2017
 • Tid: 18:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6

I dag er jeg glad 16.05.2017

I dag skal jeg ikke klage, selv om det har plasket ned fra himmelen, fordi det har skjedd så mye bra. For det første har jeg hatt en utrolig koselig dag alene sammen med pappa, hvor jeg har blitt spandert på både lunsj og klær til nærmere 1000Kr. I tillegg til å ha vært innom NAV og rådført meg om hvordan jeg skal lykkes med jobbsøkingen, som jeg har holdt på med i Gud vet hvor lang tid nå. Høydepunktet var likevel mailen jeg fikk senere utpå dagen, hvor jeg ble invitert til jubbintervju for en av de mange stillingene jeg har søkt på i løpet av de siste ukene. Det er bare en stilling som varer ut sommersesongen, men jeg krysser fingrene mine likevel. Så da blir det jobbintervju på mandag. Woohoo!

Nå som jeg har kommet hjem igjen, driver jeg å vurderer om jeg skal legge ut outfit-bilder av de nye klærne jeg har kjøpt ved en senere anledning, eller om jeg skal knipse noen bilder av de nå og få det overstått. Valget heller mot å legge ut outfit-bilder senere en gang, så får jeg litt variert bildeinnhold her på bloggen, og ikke bare selfier (som søsteren min har gått rundt og irritert seg over). 

Men siden det er dagen før den store dagen, er det på tide at jeg begynner å ordne istand det som trengs til morgendagen, og når vi snakker om ting som trengs; må jeg få vasket håret mitt i kveld. Jeg nekter å ha fettete og uhåndterlig hår på nasjonaldagen. Men da velger jeg å ta kvelden, og så må dere ha en fantastisk 17.mai. Håper dere kommer til å kose dere masse. Det skal iallefall jeg, så blogges vi mer i morgen. ♥

 • Dato: 16.05.2017
 • Tid: 20:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2

Dette kan jeg ikke ha noe av lenger 16.05.2017

Jeg håper virkelig at shoppingturen med pappa blir noe av i dag, for jeg gleder meg utrolig mye til å få nye ting i klesskapet. Jeg trenger egentlig en total fornying, for som jeg har skrevet tidligere, består klesskapet mitt hovedsaklig av ting jeg har hatt siden barne- og ungdomsskolen. Det kan jeg ikke ha noe av lenger. Nå er det på tide å kle seg slik alderen min tillater. 

Når man snakker om klær, er det noen som gleder seg til å putte på finstasen i morgen? Det gjør jeg! Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen at jeg kjenner sommerfuglene fly rundt i magen allerede. Det skal bli så gøy; se på barnetoget, høre på korpsmusikk, spise is. Rett og slett bare kose seg fra morgen til kveld. 

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare og nyter denne stille morgenen med en kopp varm te. Det er så deilig når man kan ta morgenen med ro. Når du ikke behøver å stresse over en verdens ting. Når det bare er deg og tankene dine. Mmm, deilig! Om ikke lenge tenker jeg likevel å ta meg turen inn i dusjen, for i dag er det veldig kjølig i leiligheten og jeg ønsker ikke å starte dagen med å fryse. Det er noe av det verste jeg vet om. Med det sagt får dere kose dere masse videre i dag, så blogges vi senere. 

 • Dato: 16.05.2017
 • Tid: 10:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Du er en veldig stygg hore 15.05.2017


 

Som blogger må du være forberedt på mye negativitet. Det vil alltid være mennesker der ute som har en trang til å slenge med leppa og være frekk. Uten å ha noen spesiell grunn til det, og som skriver nedlatende og ufine ting om deg i kommentarfeltet. Selv velger jeg å heve meg over det, og i de aller fleste tilfeller slette slike kommentarer fra bloggen, fordi jeg ønsker at bloggen skal være en positiv og mobbefri sone. Samtidig må man vite at ikke alle er som meg, for det er ikke alle som klarer å heve seg over slike ting. 

Sist jeg fikk en negativ kommentar var for litt over en måned siden. Da var det en som følte for å skrive at jeg var en veldig stygg hore, blant annet. Den 13 år gamle meg, ville helt sikkert grått og ikke forstått hvorfor noen ønsket å skrive noe så stygt, men nå som jeg har blitt eldre og ikke er like usikker på meg selv lenger, velger jeg heller å le. 

Jeg velger å le fordi jeg har en tanke om at nettroll er bitre mennesker som ikke har klart å få til de tingene de har ønsket for seg selv, og nå ønsker at absolutt alle skal føle seg like dritt som de. Hvorfor skal jeg da la dem rive meg i stykker? Burde jeg ikke heller være fornøyd med meg selv og det jeg har klart å få til, om det så gjelder utdannelse, jobb, hobbyer eller fritidsaktiviteter? Det tenker i hvert fall jeg. 

Dessuten mener jeg at mennesker du ikke kjenner i utgangspunktet ikke har lov til å ha noen mening om deg. Selvfølgelig vil alle ha en mening om deg, men hvilken mening betyr mest? Din egen, eller Nettrollenes? Jeg velger min egen, og det gjør jeg fordi jeg ikke tillater andre å bestemme hva jeg skal tenke, mene og føle om meg selv. 

Så hva er din mening? Din egen, eller andres? 

 • Dato: 15.05.2017
 • Tid: 15:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no