SKREVET AV RAGNFRID LIND-JENSSEN

Uken som gikk


29.05.2017, 16:30


Ukens høydepunkt... Etter en ventetid på 6 år, kunne jeg endelig glede meg over å se Pirates of the Caribbean: Zalazar?s Revenge på kino på lørdag. For første gang ventet jeg også med å forlate kinosalen til etter rulleteksten var ferdig. For på slutten av hver eneste Pirates-film, har det vært en liten scene etter rulleteksten som har hintet til neste film. Scenen som filmprodusentene etterlot denne gangen, satte igang en hel tankeprosess og nå sitter jeg egentlig igjen med mange tusen spørsmål. Så om det blir en film til, klarer jeg ikke vente.

Ukens nedtur... Var uten tvil å få avslag på den jobben jeg var på intervju for på tirsdagen. Det er selvfølgelig alltid en nedtur å ikke få de jobbene man søker på, men dette toppet kaken. Jeg er så utrolig lei av å få avslag etter avslag. Så nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre lenger, men selv om jeg bare får avslag slutter jeg ikke med jobbsøkingen. Jeg må jo bare stå på og gjøre mitt beste.  

Ukens sang... Vigiland - Friday Night. Dette er en partylåt som jeg har forelsket meg i. Den gir meg skikkelig sommerstemning og masse energi. Så det er veldig deilig å sette på denne når jeg kjenner at energien og humøret begynner å synke til bunns.


 

Ukens glede... Etter jeg var på kino og så Pirates of the Caribbean: Zalazar's Revenge på lørdag, gikk jeg og Lars en tur til Stordammen i Kjekstadmarka. En tur jeg definitivt ønsker å gå oftere. Den var ikke veldig lang. Kanskje 2 kilometer eller noe sånt, men det var veldig deilig å koble ut og tenke på noe helt annet enn hverdagens mas og kjas. Da vi kom fram til Stordammen, stod vi egentlig bare å så på alle fiskene som spratt opp til vannoverflaten for å spise insekter. Det høres kanskje ikke ut som den mest spennende aktiviteten, men jeg synes det var ganske avslappende og ikke minst koselig. 

Ukens tanke... Denne uken har jeg tenkt mye på at det snart er sommer. Jeg synes nemlig at sommeren er fantastisk. Det er liksom da alle våkner til livet og blomstrer igjen. Samtidig åpner sommeren opp for nye muligheter. Man kan plutselig gjøre ting man ikke får gjort andre tider på året. Sommeren er bare herlig. 

Akkurat nå... For øyeblikket sitter jeg i sofaen og slapper av til Say Yes to the Dress: Big Bliss på TLC. Jeg har nemlig ikke noe bedre å gjøre akkurat nå. Etterpå, når Lars har kommet hjem fra jobb, skal vi en tur i butikken for å handle inn til middag. I dag føler jeg skikkelig for noe som ligger lett i magen, som jeg ikke føler meg oppblåst av etterpå. Slike matretter har jeg hatt nok av i det siste, så nå føler jeg at det er på tide med noe annet. En frisk vårsalat for eksempel.

Hvordan har deres uke vært? Hva har dere gjort denne uken? 

 • Publisert: 29.05.2017, 16:30
 • Kategori: Q&A
 • 0 kommentarer
 • Det er galt å være menneskelig


  26.05.2017, 15:20   

  Istedenfor å skrive om følelsene mine i en dagbok, velger jeg å skrive om de på bloggen - så alle får vite hvordan jeg egentlig har det. Jeg vet det er mange som misliker det, og som mener at jeg burde slutte med det "tullet mitt", men hva er poenget med å ha en blogg om du ikke kan skrive om dine dårlige dager også? Jeg liker å se på meg selv som et ærlig og åpent menneske, og derfor mener jeg at bloggen min burde gjenspeile det. Om mine følelser, min ærlighet, ikke er det du ønsket å lese om. Ikke les bloggen min da vel. Det er jo ingen som beordrer deg til det. 

  I går fikk jeg en lang tale om hvordan jeg, ifølge enkeltes normer og skikker, egentlig burde være og opptre. At jeg kun burde skrive om glade og positive ting på bloggen, fordi jeg ikke har, ifølge vedkommende, lov til å klage. Jeg har det med andre ord ikke ille nok. Hva vet denne personen om det? Hva vet denne personen om det som egentlig foregår på innsiden min? Ingenting. Ingen verdens ting. H*n kan kanskje ha en anelse, men fremdeles, ingenting. 

  Jeg respekterer at andre mennesker ikke ønsker å vise verden følelsene deres, eller snakke om problemene sine til alle, men om det hjelper meg, hva faen har andre med det å gjøre? Hvilken rett gir det andre til å bestemme hva jeg skal skrive om og ikke? Jeg kjenner jeg blir utrolig frustrert. 

  Når jeg leser en blogg, er det fordi jeg liker å lese den. Fordi jeg lar meg inspirere av personen som skriver den. Ekstra glad blir jeg om noen faktisk åpner seg opp og snakker ut om det de sitter inne med. Det viser jo bare at de er menneskelige. Så hvorfor skal det være så galt av meg å være menneskelig? Jeg forstår det ikke. Kan ikke bare jeg få lov til å være meg selv? Jeg har jo aldri kritisert dere for å være dere.

 • Publisert: 26.05.2017, 15:20
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • Spørsmålsrunde


  24.05.2017, 21:30


  Mange av dere har spurt etter en spørsmålsrunde, og da tenker jeg at vi kjører igang med det. Som alltid har jeg ingen regler for hva det er lov til å spørre om, men får jeg spørsmål jeg ser på som unødvendige eller frekke, svarer jeg selvfølgelig ikke på de. Spørsmålsrunden vil være åpen fram til neste fredag, så da er det egentlig bare å fyre løs.

 • Publisert: 24.05.2017, 21:30
 • Kategori: Q&A
 • 0 kommentarer
 • 10 ting jeg vil gjøre i sommer


  24.05.2017, 16:30


  1. Gå på tur. Er det noe jeg elsker å gjøre om sommeren, er det å gå lange turer. Jeg elsker å bevege på meg og virkelig kjenne at kroppen har jobbet hardt. Dessverre er det ikke veldig mange steder man kan gå på tur her i Spikkestad, men jeg prøver likevel å ta benene fatt når jeg får muligheten til det. 

  2. Trene! Dette vinterhalvåret har jeg vært skikkelig lat, og det har fått sine konsekvenser. Så denne sommeren skal jeg stå på skikkelig for å få bort bollemagen min. Jeg har nemlig ikke lyst til å gå tilbake til mine usunne dager. Jeg ser ikke for meg at det kommet til å bli en enkel jobb, men det skal søren meg gjøres.

  3. Få litt farge på kroppen. Dette er nok ikke det mest realistiske målet jeg har for denne sommeren, siden jeg blir mer solbrent enn jeg blir brun, men det er definitivt verdt et forsøk. Jeg er nemlig så lei av å føle meg utenfor, så denne gangen skal jeg virkelig prøve å få litt farge på kroppen. No more bleikfis. 


   

  4. Overkomme frykten jeg har for å bade i sjøen. Denne sommeren har jeg bestemt meg for å gjøre noe med den fordømrade vannskrekken min. Selv om det kanskje vil bli det skumleste jeg noen sinne har gjort, men etter å ha tenkt mye, ser jeg at jeg aldri kommer til å nyte livet fullt ut hvis jeg skal fortsette å hyle som en baby hver gang jeg står ved vannkanten. Det er flaut, og ikke minst ydmykende. Dessuten ser det veldig deilig ut å bade i sjøen. Spesielt sammen med venner. 

  5Lese flere bøker! Dette er et punkt jeg har skrevet om tidligere, men fakta er dessverre at dette er noe jeg er dårlig på. Meg og bøker har liksom aldri vært verdens beste venner, men det virker alltid så avslappende å lese bøker om sommeren. Det ser ut som om lesehester virkelig koser seg, og så koselig har jeg også lyst til å ha det. 

  6. Reise! Denne sommeren har jeg virkelig lyst til å reise et sted. Det kan være hvor som helst, så lenge jeg får oppleve noe annet enn å bare være hjemme i leiligheten. Jeg er nemlig et eventyrlystent menneske, så jeg blir fort rastløs etter å komme meg ut og gjøre noe spennende. Jeg vet pappa nevnte noe om en Danmarkstur, men inntil videre får jeg se hvor tiden fører meg hen. 

  7. Dra til Liseberg eller Tusenfryd. Jeg elsker fornøyelsesparker. Jeg har det alltid så gøy og hiver meg på en hver karusell og berg- og dalbane som ser farlig ut. Nå er det vel nesten 3 år siden sist jeg var i en fornøyelsespark, så det kan bli moro å se hva jeg klarer å få til i år. Det hadde i hvert fall vært utrolig gøy om jeg fikk til noe. 


  8. Dra på båttur. Gud så gøy det hadde vært. Det er så utrolig lenge siden sist. Jeg ser det for meg; meg, Lars, noen venner eller familie og en varm sommerdag med god mat og drikke. Mmm, herlig! Jeg må bare finne noen som har en båt først. Haha! 

  9. Handle nye sommerklær. Ja, for er det noe jeg er i minus på, er det nettopp sommerklær. Jeg krymper ut av dem hvert år. Hvilket både har sine fordeler og ulemper. Det jeg ser at jeg trenger mest av er nye topper, men også gensere. Det har jeg vel egentlig minst av. Jeg ønsker meg også noen nye capribukser og shortser, for de jeg har er veldig utvasket og slitte. Egentlig kunne jeg trengt en fornying av hele klesskapet mitt, men jeg får ta en ting om gangen. 

  10. Kjøpe et par nye sandaler. Er det noe jeg savner å ha, er det sandaler. Det er bare så sinnssykt deilig å gå med på de varmeste sommerdagene, når du ikke orker å ta på deg joggesko eller andre fottøy som blir svette og klamme. Jeg var veldig flink til å bruke sandaler før, men av en rar grunn har jeg sluttet å kjøpe det. Noe som er en veldig teit ting når det er så luftig og godt å gå i. 

 • Publisert: 24.05.2017, 16:30
 • Kategori: Aktuelt
 • 2 kommentarer
 • Dårlige nyheter på en solskinnsdag


  23.05.2017, 12:10


  Jeg burde egentlig ikke være sjokkert over at jeg ikke fikk jobben, siden jeg har fått avslag på absolutt alt jeg har søkt på hittil, men det er jeg. Denne gangen følte jeg at det gikk skikkelig bra, også gjorde det ikke det likevel. Jeg har ingen planer om å gi opp, men jeg må si at jeg er fryktelig skuffet og lei meg. 

  Nå er det tusen spørsmål som svirrer rundt i hodet mitt, for jeg klarer ikke å forstå hvorfor jeg bare får avslag. Er det noe jeg gjør feil, eller er det skjebnebestemt at jeg ikke skal lykkes i noe? Noen ganger føles det virkelig sånn, og akkurat nå føler jeg meg mer mislykket enn jeg har gjort på lenge. 

  Men før jeg graver meg selv helt ned i grøfta, er jeg nødt til å snakke om noe positivt. Jeg orker ikke mer av dårlige nyheter. Husker dere i går da jeg snakket om at jeg håpet på sol og fint vær i dag? Vel.. Det er sol og fint vær i dag. Yey! I følge vær-appen min skal det være 16°C ute, men det føles litt mer ut som om det er 20°C - om jeg ser bort ifra den milde brisen. 

  Sol og fint vær betyr selvfølgelig at jeg kommer til å ta meg en tur ut i løpet av dagen. Jeg synes nemlig at en dag inne på solværsdager er en bortkastet dag. Vi har jo så lite sol i Norge at vi må nyte den når den først er her. Selv lengter jeg etter de varme sommerdagene, de vi hadde tegn til for noen uker tilbake, men det skal bli spennende å se hvordan sommeren 2017 kommer til å bli. For å si det sånn, har jeg ingen høye forventninger. 

 • Publisert: 23.05.2017, 12:10
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • En lang og slitsom dag


  22.05.2017, 21:30


  Hei på dere. Beklager sen lyd fra meg i dag, men jeg var rett og slett så sliten når jeg kom hjem, at jeg trengte noen timer med avslapping før jeg satte meg ned foran PC-en. Jobbintervjuet i dag gikk forresten veldig bra. Jeg har ikke fått noe svar på om jeg har fått, eller ikke fått stillingen ennå, men jeg håper selvfølgelig på det beste. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og slapper av sammen med Lars til My 600lbs Life - vi får nemlig veldig motivasjon til å aktivisere oss selv ved å se på sånne programmer. Haha! 

  Ellers gleder jeg meg til å legge meg i sengen etterpå, fordi Lars har nemlig vært så snill i dag at han har skiftet på sengen, og ingenting er bedre enn følelsen av nytt sengetøy når man er skikkelig trøtt og sliten. Når det er sagt, har jeg ingen planer for morgendagen, men blir det fint vær skal jeg definitivt ta meg en tur ut. Hva har dere gjort i dag?

 • Publisert: 22.05.2017, 21:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • Endelig hjemme igjen


  21.05.2017, 20:50


  Hei dere! Det ble dessverre ingen blogging på meg i går. Jeg synes nemlig at det ble litt for knotete å blogge fra mobilen. Samtidig var jeg nok litt for opptatt med å øvelseskjøre med pappa, så jeg glemte vel egentlig bort hele bloggen i går. Nå har jeg kommet hjem igjen, og gleder meg til å ta resten av kvelden med ro. Jeg skal blant annet se den nye episoden av Genius på National Geographic, men først må det pakkes ut av koffert og gjøres litt smålig husarbeid. Jeg er nemlig en sånn person som ikke klarer å legge meg hvis dette ikke er gjort. 

  I morgen går turen ned til Oslo, for som jeg skrev tidligere denne uken, skal jeg på et jobbintervju. Jeg håper virkelig at jeg har lykken med meg denne gangen, og at jeg ikke kommer tomhendt hjem, for det har jeg ikke råd til. Da blir neste steget å søke dagpenger på NAV, noe jeg helt ærlig må innrømme at jeg ikke har lyst til. Men hvis det er den eneste løsningen jeg har fram til jeg klarer å få meg en jobb, må jeg bare bite i det sure eplet. Nei, det skal visst ikke være lett å være arbeidsledig. 

  Når jeg kom hjem i dag, var det altså så fint vær ute. Sol, blå himmel og masse fuglesang. Herlig! Dette har jeg ventet på. Jeg bare håper at det blir like fint vær i morgen også, og at de varme sommerdagene for en gangs skyld har kommet for å bli. 

 • Publisert: 21.05.2017, 20:50
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • Frykten for terror


  19.05.2017, 17:40


  Etter 17.mai-feiringen på onsdag, har flere bloggere uttalt seg om at de er redde for terror, og at de på nasjonaldagen unngikk å oppholde seg enkelte steder i byen med store folkemengder. Jeg skal være enig i at 17.mai er en perfekt dag utsette Norge for et terrorangrep på, men er det virkelig nødvendig å uroe seg i så stor grad? 

  Jeg vet at muligheten for et terrorangrep er sannsynlig, med tanke på alle terrorangrepene som har skjedd rundt om i Europa de to siste årene, men jeg velger ikke å bli paranoid av den grunn. Jeg går ikke av en buss bare fordi jeg synes at noen ser mistenkelige ut. Heller ikke om noen triller rundt på kofferten sin, selv om det fint mulig kunne vært en bombe i den. Nei, jeg vil mye heller bruke energien min på helt andre ting. Ting som bidrar til å fargelegge livet mitt og gjøre meg glad, for hva tjener jeg på å gå rundt og være redd? 

  Nå skal ikke jeg hetse de av dere som faktisk er redde for terror, men frykter vi ikke nok av ting som det er allerede? Se på meg for eksempel, jeg er livredd edderkopper og tør knapt å ta telefonen om et ukjent nummer ringer. Heller tør jeg ikke å ringe til folk jeg ikke kjenner. Er det ikke da bedre å bruke energien sin på redsler man faktisk får gjort noe med, enn å bruke den på å uroe seg for noe man verken kan forutse eller har kontroll over?    

 • Publisert: 19.05.2017, 17:40
 • Kategori: Aktuelt
 • 0 kommentarer
 • Filmtips: Just My Luck


  19.05.2017, 12:40


  Hei og fin fredag! Tenk at det er fredag allerede. Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden har blitt av. Denne uken har gått så fort, og rarere er det at vi snart er halvveis gjennom 2017. Hva skjer med det liksom? Jeg føler at året på mange måter nettopp har startet jeg. Haha! Som jeg skrev i går, skal jeg oppover til pappa i helgen for å øvelseskjøre litt, så om ikke lenge burde jeg finne fram den søte lille kofferten min og pakke det jeg trenger å ha med meg. For da slipper jeg å stresse med det rett før jeg drar. Det er så deilig med alt man får gjort på forhånd. ♥  I dag har jeg nok en gang funnet fram en romantisk komedie til dere. Perfekt som underholdning på en litt dårlig dag. Første gang jeg så filmen, gikk jeg vel i 7.klasse tror jeg. Det er i hvert fall utrolig lenge siden. I hovedrollene finner vi blant andre Lindsay Lohan og kjekkasen Chris Pine, som også er kjent for rollen som Captain James T. Kirk i Star Trek-filmene, som dere også burde få med dere om dere ikke allerede har sett dem. 
   


   

  - Just My Luck - 

  Ashley Albright er verdens heldigste kvinne, en person som altfor lett har fått glede av alt det gode livet har å by på. Hun kan velge et tilfeldig lodd og vinne førstepremien når som helst. I New York, verdens travleste by, trenger hun aldri å vente på en taxi. Hun har en fabelaktig jobb i et prestisjetungt reklamebyrå. Alt går Ashleys vei, og nå har hun fått en suveren mulighet til å fremme karrieren sin; Hun skal arrangere et maskeradeball på Manhattan for platemogulen Damon Phillips og selskapet hans.   Jake, på den annen side, er rammet av uflaks. Alltid. Det regner bestandig fra skyene som henger over han, buksene hans truer alltid med å revne, og han jobber som toalettvasker i en bowlinghall. Men selv et bombardement av katastrofer kan ikke slukke Jakes drømmer. Han tror mulighetene vil by seg når han han oppdager rockebandet McFly. Hvis Jake bare kan holde uflaksen sin på avstand en eneste kveld, kan han snike seg inn på maskeradeballet og gi McFlys CD til musikkgiganten Damon Phillips. 
     Denne kvelden der drømmer kan bli oppfylt eller knust, fører skjebnen Ashley og Jake sammen på dansegulvet. De opplever en umiddelbar kjemi og deler et kyss som slår gnister - og med det ene kysset bytter deres respektive hell og uhell plass. Plutselig revner kjolen til Ashley, hælen på skoen hennes brekker. Hellet ser ut til å ha tatt slutt. Jake, i hastverket med å nå Phillips før han forlater festen, ender med å redde platemongulens liv, og med det får han sjansen til å oppfylle drømmene sine. 
     Når Ashley desperat forsøker å gjenvinne hellet hun alltid har tatt for gitt, begynner hun å innse at  det ikke nødvendigvis er det å ha flaks, men det du gjør med flaksen, som teller. Og hennes beste håp om frelse ligger i den mannen som holder nøklene til hennes overraskende nye tilværelse.. Den morsomme traileren kan du se HER

 • Publisert: 19.05.2017, 12:40
 • Kategori: TV og Film
 • 0 kommentarer
 • 6 grunner til å ikke bruke sminke


  18.05.2017, 20:40


  Mange har nok langt merke til at jeg ikke bruker sminke i hverdagen. Jeg pleide å gjøre det før, men nå bruker jeg sminke kun til helt spesielle anledninger. Dessuten finnes det så mange fordeler med å ikke bruke sminke. Deriblant disse;

  1. Du sparer penger. Mange jenter bruker enormt mye penger på sminke. Kanskje et beløp på omtrent 500 kroner i måneden, eller mer. Kan du da tenke deg hvor mye penger du ville spart om du ikke brukte sminke? Hadde det ikke vært gøy å ha 6000 kroner mer i året, som du kunne brukt på helt andre ting? For eksempel en reise du ønsker å dra på, nye klær, eller en frisørtime. Mulighetene er mange. 

  2. Du sparer mye tid. Flere jenter bruker veldig lang tid på å sminke seg. Enten det er på morgenen, eller før du skal på fest. Om du ikke bruker sminke, kan du i det minste kose deg litt lenger under dynen om morgenen før du skal på skole eller jobb. Men det stopper ikke her. Du vil også spare mye annen tid i løpet av dagen, fordi du ikke trenger og det heller ikke vil være nødvendig å justere på sminken lenger. Du vil også slippe å måtte bruke unødvendig mye tid på å ta av sminken om kvelden. Det må vel være deilig?

  3. Du kan gråte og le så mye du vil. Ja, du leste riktig. Uten sminke slipper du nemlig å tenke på at mascaraen renner. Om du så gråter av glede, eller fordi du er trist. Den befrielsen tror jeg de aller fleste jenter liker, enten de vil innrømme det eller ikke. 


   

  4. Ingen flere flekker! Flekker på klærne er et veldig kjent problem blant de fleste jenter, men når du ikke bruker sminke, slipper du disse problemene. Da har du ikke lenger en fondation eller pudder som legger igjen oransje, stygge flekker i kragen på favorittskjorten din. For ikke å nevne alle de hvite toppene og overdelene dine. Det beste er at du ikke trenger å jobbe hardt for å få flekkene av klærne dine lenger.

  5. Du føler deg fri. Er du en av de jentene som må konsentrere seg 100% for at sminken skal bli perfekt, er det helt klart deilig å ikke bruke sminke. For det første slipper du å frustrere deg over at du ikke får sminken til å bli slik du ønsker, og kan istedenfor nyte solen som varmer og vinden som blåser på ansiktet ditt. Som er en veldig frigjørende følelse, men for all del, ikke glem å bruke solkrem. 

  6. Huden får puste! Fordi huden din ikke er i kontinuerlig kontakt med kjemikalier, som ellers ville mettet porene dine og ført til urenheter i huden, vil huden din nå være istand til å puste hele dagen. Dette kan selvfølgelig føre til endinger i hudfargen din, men dette er endringer som er bra for huden. Så det er bare å ta det helt med ro. 

  Jeg prøver selvfølgelig ikke å oppfordre dere til å slutte og bruke sminke, spesielt ikke hvis sminke er noe du trives med, men et lite sminkefritt eksperiment for en dag eller to? Definitivt! Jeg tror at du vil få en helt annen opplevelse av hverdagen din uten å bruke sminke. Hvem vet, kanskje du etter et par dager uten sminke, får lyst til å sminke deg mindre neste gang. 

 • Publisert: 18.05.2017, 20:40
 • Kategori: Skjønnhet
 • 1 kommentarer
 • Tilbake til hverdagen


  18.05.2017, 10:40


  /Inneholder reklamelink

  Da var 17.mai over for denne gang. Noe jeg synes er veldig trist, for 17.mai er årets mest fantastiske dag. Jeg føler meg alltid så flott og fin, og ikke minst stolt på nasjonaldagen vår. Så ventetiden fram mot neste 17.mai kommer til å bli lang, men før den tid, håper jeg at jeg har fått råd til å sy inn bunaden min, sånn at jeg kan bære den med like mye stolthet som jeg har gjort de andre årene. 

  I dag er planen å gjøre litt husarbeid. Vi har nemlig tenkt oss oppover til pappa i helgen, sånn at jeg får øvelseskjørt litt, og da tenkte vi at det kunne være greit å ha rydde- og vaskedagen vår i dag istedenfor. Så blir vi liksom ferdig med det, og slipper å stresse med det rett før vi skal dra i morgen. Akkurat nå skal jeg til å se ukens episode av Pretty Little Liars, ettersom jeg ikke fikk sett den i går, men i går var vel ikke dagen til å benke seg foran TV-boksen og se på serier heller. Så da benytter jeg meg av den friheten nå. 


   

  Cardiganen min finner du HER

   

 • Publisert: 18.05.2017, 10:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • Gratulerer med dagen!


  17.05.2017, 18:00


  Hurra og gratulerer med dagen! Har dere hatt en fin 17.mai? Det har jeg. Her startet vi dagen med en herlig frokost, som min fantastiske kjæreste laget til oss på morgenkvisten. Deretter tok vi turen ned til Sætre, hvor vi så på barnetoget og ble med på festivitetene som holdt til på barneskolen der. Jeg skal helt ærlig innrømme at det ikke var det mest strukturerte barnetoget jeg har sett hittil, for da jeg gikk på barneskolen, kan jeg huske at lærerne var kjempestrenge på hvordan vi skulle stå, gå og oppføre oss i toget. Da var det gjerne sånn at elevene ble fordelt på tre rekker, hvorav hver rekke ble fordelt på hver sin stripe på veien; den første på den hvite på venstre side, den andre på den gule i midten og den tredje på den hvite på høyre side. Stoppet du for eksempel opp for å plukke opp russekort som russen hadde kastet rundt seg, fikk du litt småkjeft. Det var nemlig forventet av deg å oppføre deg og gå ordentlig i 17.mai-toget. Men jeg ser nå at vi alle har våre måter å gjøre det på.

  Når klokken nærmet seg 15:00, begynte vi å tenke oss hjemover, men istedet for å dra hjem, gikk vi litt rundt på Sætre for å ta bilder. Det er jo så mange fine steder å fotografere på der. Etterpå bestemte vi oss for å spise middag på Losen Fjordrestaurant på bryggen der nede. Vi bestilte en stor pizza med biff, jalapéno, paprika og masse annet godt, så det er nesten litt trist at jeg ikke husket å ta bilde av den. 


   

  Nå som vi har kommet hjem igjen, tenker vi å nyte resten av nasjonaldagen med en koselig film. Dessverre ble det ikke noe is på oss i år da, men jeg regner med at vi kommer til å spise nok av det i sommer. Så det er ikke særlig synd på oss. Må dere kose dere masse videre i dag, og så blogges vi i morgen. 

 • Publisert: 17.05.2017, 18:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 6 kommentarer
 • I dag er jeg glad


  16.05.2017, 20:30


  I dag skal jeg ikke klage, selv om det har plasket ned fra himmelen, fordi det har skjedd så mye bra. For det første har jeg hatt en utrolig koselig dag alene sammen med pappa, hvor jeg har blitt spandert på både lunsj og klær til nærmere 1000Kr. I tillegg til å ha vært innom NAV og rådført meg om hvordan jeg skal lykkes med jobbsøkingen, som jeg har holdt på med i Gud vet hvor lang tid nå. Høydepunktet var likevel mailen jeg fikk senere utpå dagen, hvor jeg ble invitert til jubbintervju for en av de mange stillingene jeg har søkt på i løpet av de siste ukene. Det er bare en stilling som varer ut sommersesongen, men jeg krysser fingrene mine likevel. Så da blir det jobbintervju på mandag. Woohoo!

  Nå som jeg har kommet hjem igjen, driver jeg å vurderer om jeg skal legge ut outfit-bilder av de nye klærne jeg har kjøpt ved en senere anledning, eller om jeg skal knipse noen bilder av de nå og få det overstått. Valget heller mot å legge ut outfit-bilder senere en gang, så får jeg litt variert bildeinnhold her på bloggen, og ikke bare selfier (som søsteren min har gått rundt og irritert seg over). 

  Men siden det er dagen før den store dagen, er det på tide at jeg begynner å ordne istand det som trengs til morgendagen, og når vi snakker om ting som trengs; må jeg få vasket håret mitt i kveld. Jeg nekter å ha fettete og uhåndterlig hår på nasjonaldagen. Men da velger jeg å ta kvelden, og så må dere ha en fantastisk 17.mai. Håper dere kommer til å kose dere masse. Det skal iallefall jeg, så blogges vi mer i morgen. ♥

 • Publisert: 16.05.2017, 20:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • Dette kan jeg ikke ha noe av lenger


  16.05.2017, 10:00


  Jeg håper virkelig at shoppingturen med pappa blir noe av i dag, for jeg gleder meg utrolig mye til å få nye ting i klesskapet. Jeg trenger egentlig en total fornying, for som jeg har skrevet tidligere, består klesskapet mitt hovedsaklig av ting jeg har hatt siden barne- og ungdomsskolen. Det kan jeg ikke ha noe av lenger. Nå er det på tide å kle seg slik alderen min tillater. 

  Når man snakker om klær, er det noen som gleder seg til å putte på finstasen i morgen? Det gjør jeg! Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen at jeg kjenner sommerfuglene fly rundt i magen allerede. Det skal bli så gøy; se på barnetoget, høre på korpsmusikk, spise is. Rett og slett bare kose seg fra morgen til kveld. 

  Akkurat nå sitter jeg egentlig bare og nyter denne stille morgenen med en kopp varm te. Det er så deilig når man kan ta morgenen med ro. Når du ikke behøver å stresse over en verdens ting. Når det bare er deg og tankene dine. Mmm, deilig! Om ikke lenge tenker jeg likevel å ta meg turen inn i dusjen, for i dag er det veldig kjølig i leiligheten og jeg ønsker ikke å starte dagen med å fryse. Det er noe av det verste jeg vet om. Med det sagt får dere kose dere masse videre i dag, så blogges vi senere. 

 • Publisert: 16.05.2017, 10:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • Du er en veldig stygg hore


  15.05.2017, 15:30   

  Som blogger må du være forberedt på mye negativitet. Det vil alltid være mennesker der ute som har en trang til å slenge med leppa og være frekk. Uten å ha noen spesiell grunn til det, og som skriver nedlatende og ufine ting om deg i kommentarfeltet. Selv velger jeg å heve meg over det, og i de aller fleste tilfeller slette slike kommentarer fra bloggen, fordi jeg ønsker at bloggen skal være en positiv og mobbefri sone. Samtidig må man vite at ikke alle er som meg, for det er ikke alle som klarer å heve seg over slike ting. 

  Sist jeg fikk en negativ kommentar var for litt over en måned siden. Da var det en som følte for å skrive at jeg var en veldig stygg hore, blant annet. Den 13 år gamle meg, ville helt sikkert grått og ikke forstått hvorfor noen ønsket å skrive noe så stygt, men nå som jeg har blitt eldre og ikke er like usikker på meg selv lenger, velger jeg heller å le. 

  Jeg velger å le fordi jeg har en tanke om at nettroll er bitre mennesker som ikke har klart å få til de tingene de har ønsket for seg selv, og nå ønsker at absolutt alle skal føle seg like dritt som de. Hvorfor skal jeg da la dem rive meg i stykker? Burde jeg ikke heller være fornøyd med meg selv og det jeg har klart å få til, om det så gjelder utdannelse, jobb, hobbyer eller fritidsaktiviteter? Det tenker i hvert fall jeg. 

  Dessuten mener jeg at mennesker du ikke kjenner i utgangspunktet ikke har lov til å ha noen mening om deg. Selvfølgelig vil alle ha en mening om deg, men hvilken mening betyr mest? Din egen, eller Nettrollenes? Jeg velger min egen, og det gjør jeg fordi jeg ikke tillater andre å bestemme hva jeg skal tenke, mene og føle om meg selv. 

  Så hva er din mening? Din egen, eller andres? 

 • Publisert: 15.05.2017, 15:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 1 kommentarer
 • Normalt ville dette irritert meg


  15.05.2017, 10:50   

  Hei og god morgen alle sammen. I går ble en veldig tøff dag; Mye følelser og mye tårer. Jeg var bare så sliten og tappet for energi. Ikke nok med det sprakk boblen min, og da var helvete løs, for å si det mildt. I dag derimot har jeg en noe bedre dag. Jeg kjenner fremdeles at jeg er nok så sliten, men ikke i nærheten av hva jeg var i går. Det synes jeg er veldig deilig egentlig, for det er ikke morsomt å være tom for energi i det hele tatt.

  Planen for dagen var i utgangspunktet å dra nedover til Oslo for shoppe klær sammen med pappa, men siden han måtte levere bilen på verksted, ser det ut til at shoppingturen vår blir utsatt til i morgen. Normalt ville det irritert meg å få slike beskjeder, men i dag gjør det meg ingenting. Da får jeg brukt dagen på å innhente mer energi istedet. Noe jeg tror kan være godt for meg etter gårsdagens emosjonelle berg og dalbane. 

  I skrivende stund sitter jeg og koser meg med litt blogglesing. Jeg synes nemlig at det er veldig koselig. Dessuten får jeg mye inspirasjon ut av det, og da er det i hvert fall gøy. Akkurat nå er det sophieelises blogg som lyser opp PC-skjermen. Rett og slett fordi jeg synes hun har veldig mange interessante tanker og meninger om forskjellige temaer. I tillegg er hun en utrolig søt og morsom jente, og hvem er det som ikke liker det? 

  Når det er sagt, er det veldig få dager igjen til 17.mai. Bare to dager faktisk. Her ser det ut som det blir alt annet enn finvær, for det har regnet og vært overskyet i så mange dager nå at det begynner å bli deprimerende. Hvor ble det av solen og den skyfrie himmelen? 

 • Publisert: 15.05.2017, 10:50
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • Følelsen av suksess


  14.05.2017, 13:49


  Jeg hater det faktum at jeg ikke klarer å få meg en jobb. Det gnager så mye på meg at jeg kjenner det koker i hodet. Jeg har snart ikke energi til mer. Samtidig er det flaut å være 20 år gammel, og ikke få til noe på egenhånd. Er det rart jeg føler meg liten? Å få seg jobb skulle være lett det, sa dem. In my ass! Å få seg jobb er dritvanskelig. Mye vanskeligere enn noen annen oppgave jeg har hatt foran meg. Jeg har lyst til å gråte, slå i veggen og kaste ting vegg imellom. For det er så opprørt jeg er.

  Hvorfor meg, har jeg ofte spurt meg selv. Hvorfor meg? Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg tro at dette var skjebnen min. At det var bestemt at jeg skulle ha det vanskelig og ikke lykkes med en verdens ting. Akkurat nå er jeg bare sliten. Sliten av å føle meg mislykket. Sliten av å føle at verden går mot meg. Sliten av absolutt alt. 

  Jeg ser at folk ønsker å hjelpe, men hittil har ikke den hjelpen jeg har fått vært nok. Jeg trenger at ting løser seg. Jeg trenger å oppleve at ting blir bra igjen, for jeg ønsker ikke lenger å sitte fast. Jeg vil så gjerne at urettferdigheten tar slutt og at jeg kan få lov til å føle meg like bra som jeg har lyst til. Helst vil jeg bare at en snill sjel rekker ut hånden og viser vei for meg. 

 • Publisert: 14.05.2017, 13:49
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • New in: Red Ballerina Shoes


  13.05.2017, 22:40


  God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin dag hittil? Selv synes jeg dagen har gått utrolig fort. Timene fra 13:00 og fram til nå har bare flydd avgårde. Oppholdet i Oslo ble litt lenger enn jeg hadde sett for meg, for etter vi hadde vært i byen noen timer, dro vi hjem til Sigrid for å spise pizza og kose oss der. Klokken ble faktisk nærmere 20:00 før vi begynte å tenke hjemreise. Heldige meg ble også kjørt hjem, istedet for å ta toget. Det tror jeg spare meg en god del tid, hvis ikke hadde jeg vel kanskje ikke kommet inn døren hjemme før nå. Ettersom jeg hadde måttet vente på toget også videre. 

  Nå som jeg endelig er hjemme igjen, skal jeg nyte resten av kvelden med Eurovision Song Contest 2017. Ikke at jeg forventer å høre noen unike bidrag, men det blir i det minste koselig. Før jeg glemmer det, må jeg også nevne de fine skoene jeg kjøpte i dag. Jeg valgte å gå for et par jeg kunne bruke litt mer til hverdags også. På en noe finere sommerdag. Som tittelen tilsier, er de røde. En farge jeg tenker kan bli veldig fin til mye forskjellig, og det fineste var at de ikke kostet mer enn Kr 99,-. Med en så fin pris, trenger man absolutt ikke være redd for å slite de ut. 

 • Publisert: 13.05.2017, 22:40
 • Kategori: Innkjøp
 • 2 kommentarer
 • Det hadde sett rart ut med bunadsko


  13.05.2017, 10:30


  God morgen vakre mennesker! Tenk at det er helg allerede. Denne uken har gått utrolig fort, men det skal bli deilig å slappe av litt. I dag sto jeg opp veldig tidlig, til en lørdag å være. Lars måtte nemlig stå opp klokken 08:00 i dag, fordi han skulle på tur til Elverum sammen med kompisene sine. Da fant jeg ut av at det var like greit å stå opp selv også. Dessuten lå jeg allerede våken fordi jeg ble vekket av alarmene på mobilen hans.

  Selv om det ble en tidlig morgen i dag, skal jeg ikke klage. Jeg har en god del ting som skal gjøres, og om ikke annet, har jeg i hvert fall gitt meg selv mer tid til å gjennomføre de på. Senere i dag, ikke altfor sent håper jeg, skal jeg dra nedover til Oslo for å møte pappa. Jeg vet ikke helt hva planen for dagen hans er, men jeg håper det blir tid til litt kaffekos på en eller annen kafé. Og i den anledning jeg først er i Oslo, må jeg som sagt finne meg et par pensko som jeg kan bruke til den nye 17.mai-outfiten min. Det hadde nemlig sett veldig rart ut å bruke bunadskoene mine til det, synes jeg. 

  Akkurat nå sitter jeg og ser på nye videoer til forskjellige YouTubere jeg følger. Det har nemlig blitt en stund siden sist, men nå som jeg faktisk har litt tid, tenker jeg "hvorfor ikke?". I skrivende stund er det kanalen til Lucas som stjeler oppmerksomheten min. Han er bare så søt og morsom ♥. Jeg smiler og ler hver gang. Haha! Hva er deres planer for dagen? 

 • Publisert: 13.05.2017, 10:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • New in: 17. mai outfit


  12.05.2017, 21:20


  Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten shoppingtur på Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Som dere vet, skulle jeg dit for å se etter noe alternativt jeg kunne ha på meg til 17 mai, siden bunaden min har blitt for stor. Jeg har ennå ikke fått tak i noen pensko til antrekket jeg har kjøpt, men siden jeg skal innover til Oslo i morgen for å møte pappa, tenkte jeg at jeg kunne benytte morgendagen til å se etter det. Som tilbehør har jeg kjøpt et par nye neglelakker; en i fargen Blue Bottle fra H&M til Kr 49,50,- og en Gel Top Coat fra Seche Vive til Kr 99,-   Kjole - H&M (Kr 149,-) // BH - H&M (Kr 99,-) // Strømpebukse - LaMote (Kr 28,-) 

  Selv om jeg ikke har store planer for nasjonaldagen, klarer jeg nesten ikke å vente til 17. mai. Jeg gleder meg så til å se på barnetoget og høre på korpsmusikk, spise is (om det blir fint vær så klart) og selvfølgelig se på Gratulerer med dagen på NRK. Jeg synes det er så koselig å se hva som skjer andre steder i landet på nasjonaldagen vår. Hvilke planer har du til 17.mai?

 • Publisert: 12.05.2017, 21:20
 • Kategori: Innkjøp
 • 8 kommentarer
 • Mine topp 5 Instagram-favoritter


  12.05.2017, 15:10


  Nå som jeg har kommet inn i en veldig god bloggrutine igjen, tenkte jeg at det kunne være morsomt å dele noen av mine favoritt Instagramprofiler med dere. Spesielt når det er her jeg i hovedsak finner inspirasjonen min. De profilene jeg har plukket ut, er profiler med høy kvalitet som gir et inntrykk av hva jeg ønsker å få til med bloggen på sikt. Jeg har også linket til hver av dem, slik at du lett kan klikke deg inn på profilene deres.   @beabloggerboss - Dette er kanskje den Instagramprofilen jeg er mest innom. I hvert fall hvis jeg ønsker nye ideer til hva jeg kan skrive om på bloggen. Her finner du nemlig alt fra råd til hvordan du kan bli/være en bedre blogger, til fotoideer og masse, masse mer.  Absolutt verdt å følge om du er en blogger med høye ambisjoner. 
     @annijor - En av Norges mest aktuelle bloggere. Jeg bare elsker Instagramprofilen hennes. Alle bilder hun legger ut er bare så goals, for ikke å snakke om bloggen hennes. Oh my God! Det finnes ikke ord. 
     @jeanettewalayat - Enda en norsk blogger. Kanskje ikke like aktuell lenger, men absolutt inspirerende. Jeg elsker hvor fantastiske bilder hun legger ut. Man får nesten lyst til å reise til alle disse utrolige stedene med en gang. Noen av disse bloggerne tror jeg virkelig lever drømmen sin. 
     @jannexplor - Dette er faktisk en ny profil jeg har begynt å følge, etter jeg oppdaget bloggen hennes. Bloggen er uten tvil noe av det mest inspirerende jeg har sett. Hun blogger om alle disse fantastiske stedene hun reiser til sammen med kjæresten sin. Tilsvarende gjør hun også på Instagram. 
     @martheborge - En av mine kanskje favorittbloggere nå om dagen. Hun er bare så inspirerende og bildene hennes er like fargefulle og nydelige som hun selv. Samtidig liker jeg måten hun skriver på. Det høres alltid ut som om hun er kjempeglad og har utrolig masse energi. Jeg elsker det! 
     @ragnfridblogg - Og når vi først er inne på temaet Instagram, hadde jeg satt utrolig pris på om dere begynte å følge meg også. Jeg vet jeg ikke er i nærheten så inspirerende som de jeg nettopp har skrevet om, men en gang skal jeg dit jeg og. Det er i hvert fall det som er målet. Gjerne tips om flere unike og inspirerende Instagramprofiler i kommentarfeltet. Jeg kan aldri få nok av inspirasjonskilder, så det er bare å peise på. Med det sagt, ønsker jeg dere alle en fantastisk fin fredag. 

 • Publisert: 12.05.2017, 15:10
 • Kategori: Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Hva skal jeg ha på meg?


  12.05.2017, 08:50


  Først må jeg bare benytte anledningen til å takke alle vakre mennesker som leser bloggen. Det har vært så gøy å se statistikken over de siste dagene, at dere vet ikke. Antall unike lesere har bare steget og steget. Så motivasjonen min kan mildt sagt sies å være på topp om dagen. I dag er det en god del ting som står på agendaen. Blant annet den ukentlige rengjøringen av leiligheten. Jeg synes egentlig det er suverent å ha fredagen som fast rydde- og vaskedag. Da får man startet helgen med en ren, ryddig og godt luktende leilighet, for ikke snakke om den kommende uken, og hvem liker ikke det?

  Det jeg også må få gjort i dag, er å finne noe jeg kan ha på meg til 17.mai. Jeg har selvfølgelig en bunad hengende i skapet, men den har blitt milevis for stor, og da må jeg se etter andre alternativer. Derfor er ideen å dra ned på Gulskogen kjøpesenter etter Lars er ferdig på jobb, og se om det er noe som fanger oppmerksomheten min i en av butikkene der. Men har dere forslag, er det absolutt lov til å legge igjen de i kommentarfeltet.

  Akkurat nå har jeg tenkt at morgentimene skal gå til å se de to delfinalene av Eurovision Song Contest på NRK Nett-TV. Jeg har nemlig vært okkupert med så mye denne uken, at jeg rett og slett har glemt det helt bort. Fy, fy! Men jeg skal ikke glemme finalen som er i morgen da. Om jeg gjør det tror jeg helt seriøst at jeg kommer til å begynne og gråte. Nettopp fordi Eurovision Song Contest har vært en tradisjon å se på i min familie, så lenge jeg kan huske. 


   

  Ikke glem å følge meg på Instagram @ragnfridblogg for mer oppdatering om hva som skjer her på bloggen.
  Heller ikke glem å legge meg til på Snapchat (ragnfridblogg).
  Gleder meg til å bli bedre kjent med dere!

   

 • Publisert: 12.05.2017, 08:50
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • I dag er jeg spinnvill


  11.05.2017, 19:40


  I dag er jeg spinnvill. Jeg skjelver i hele kroppen og adrenalinet fortsetter stadig å stige. Dette er en dag jeg lenge har ventet på. Jeg er superglad! Nå sitter du kanskje nysgjerrig og lurer på hvorfor. Grunnen skyldes ikke annet enn at Miley Cyrus ga ut sin nye singel Malibu i dag. Jeg vet det ikke er verdens største begivenhet, men det er likevel stort. I skrivende stund er det knapt to timer siden låten ble publisert på YouTube, og jeg klarer så vidt å vente på det nye albumet som er bekreftet å komme senere i år. 

  Malibu er en rolig sommerbalade med en fengende tekst det er lett å synge med på. Selv får jeg skikkelig sommer-vibes av den. Jeg ser også for meg at dette kan være en perfekt road trip-låt. En man drømmer seg litt bort til. 


  Hva synes du? Er den ikke bare så deilig å høre på? Dette kommer garantert til å bli min sommerlåt. Nei, nå gleder jeg meg skikkelig til sommeren dere; Sene kvelder, solnedgang, sjøen, noe godt å drikke på, godt selskap. Mmm!

  Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser på Superoppusserne på TV3, før jeg switcher over til TV Norge for å se på ukens episode av Brille. Jeg har nemlig satt min elsk på det programmet. Det er bare så morsomt synes jeg. Utover det har jeg egentlig ikke veldig mye mer jeg skal gjøre i dag. Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å høre på denne vakre låten på repeat helt fram til jeg legger meg. Kanskje til og med dag og. XP

 • Publisert: 11.05.2017, 19:40
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • 8 ting du kanskje ikke visste om meg


  11.05.2017, 12:20


  1. Jeg drakk ikke en eneste dråpe alkohol før jeg var 19 år gammel. Mange ler helt sikkert nå, men jeg var fast bestemt på å ikke drikke alkohol før jeg minimum fylte 18 år. Jeg måtte jo følge lovene og reglene. At jeg ventet lengre, var vel fordi jeg ikke følte meg klar for alkohol og dens eventuelle konsekvenser før var nettopp 19 år gammel, og det var et godt valg. 

  2. Jeg har enkelte tvangstanker. For eksempel at dører alltid må være lukket. Jeg klikker inni meg dersom en dør står åpen uten at jeg selv har valgt det. For hvorfor har vi dører hvis de bare skal stå åpne? Da kan man heller ta de av hengslene og kvitte seg med dem. Mener jeg da. Jeg har ingen god forklaring på hvorfor jeg irriterer meg så fryktelig over at dører står åpne, for det har jeg alltid vært, som jeg kan huske. Men jeg prøver så godt jeg kan å bli bedre. 


   

  3. Jeg pleide å ta vare på melketennene mine etter jeg hadde mistet de da jeg var liten. Jeg var nemlig sterkt overbevist om at dersom jeg tok vare på alle tennene jeg mistet, og la dem i den lille tooth saver-boksen jeg hadde fått av tannlegen, at jeg ville få mer penger av Tannfeen. Haha! Så feil kan man ta. 

  4. Jeg deltok på UKM (ungdommenes kulturmønstring) i 2010, og stilte med låten When I Look At You av Miley Cyrus. Huff! For en tid. Det var grusomt. Verre er det at noen filmet meg og la det ut på YouTube, og jeg får ikke slettet det. Så nå må jeg leve med denne pinlige videoen resten av livet. Gud så flaut!


   

  5. Jeg er livredd for å bade i sjøen. Egentlig livredd for å bade alle steder hvor det finnes fisk og andre vannskapninger. Det kommer av noe så enkelt som at jeg klarte å tråkke på en fisk en gang i tiden, og man kan på mange måter si at jeg har vært traumatisert siden da. Det er selvfølgelig ikke noe jeg er stolt over, for jeg har jo veldig lyst til å kose meg på stranden jeg også, men det er ikke bestandig lett å jobbe med angsten sin. 

  6. Jeg hadde til sammen én fraværsdag på videregående, og den ene dagen var farmors begravelse. Jeg husker at jeg ble utrolig sint, for målet mitt var å ikke ha noe fravær i det hele tatt. Dessuten hadde vi en norskvurdering samme dag som begravelsen skulle være, noe som ble et stort stressmoment. Jeg likte nemlig ikke å ligge bak de andre i klassen. Heldigvis klarte jeg og norsklæreren å finne en løsning, slik at jeg fikk den norskvurderingen, men jeg kjenner at jeg fremdeles er litt bitter over at farmor måtte dø akkurat da. For om jeg bare tenker på meg selv, kunne ikke døden hennes kommet på noe verre tidspunkt, selv om jeg vet at døden verken er noe du kan planlegge eller forutse. 


  7. Jeg er utrolig følsom. Jeg kan gråte av hva som helst. Alt fra fine ord jeg får høre av venner, til snille ting folk gjør for meg. Eksempelvis det jeg skrev om i mitt forrige innlegg. Jeg synes egentlig det er veldig rart at jeg er så emosjonell, for jeg var ikke sånn før. Før lekte jeg tøffing og hold alt inne. Gråting var kun for pyser. Med årene forstod jeg likevel at de som virkelig var tøffinger, de turte å gråte. De turte å vise følelsene sine. Så da måtte jo også jeg begynne å vise litt følelser, og siden har det vært sånn. 

  8. Jeg elsker å planlegge og organisere. Jeg må ha et system og orden på alt, for hvis ikke blir jeg bare superstressa. Jeg tror det er derfor jeg er nødt til å ha det ryddig rundt meg hele tiden også. Jeg klarer ikke å slappe av med rot i livet mitt. Jeg må ha kontroll på alt. 

 • Publisert: 11.05.2017, 12:20
 • Kategori: All about me
 • 4 kommentarer
 • Hun skulle bare visst


  10.05.2017, 16:40  I dag fikk jeg en melding fra en venn jeg ikke har snakket med på lenge. Jeg vet ikke hva som fikk henne til å ta kontakt, men det ble høyt verdsatt. Det er ikke ofte jeg får meldinger fra venner lenger. Samtalen gikk i det vanlige. Hun spurte meg hvordan jeg hadde det, og jeg spurte henne hvordan hun hadde det. Normalt ville en slik type samtale ende med stillhet, men ikke denne gangen. Hun fortalte at hun savnet vennskapet vårt og den kontakten vi en gang pleide å ha, og ønsket veldig gjerne å gjenoppta kontakten mellom oss. Hun skulle bare visst hvor betydningsfullt det var for meg å vite det. Det er tross alt ikke mange barndomsvenner jeg har kontakt med lenger. Det jeg ble mest rørt av, var da hun skrev at hun setter pris på meg og at vårt vennskap alltid kommer til å bestå. At hun alltid skulle være der for meg og støtte meg om det skulle være noe. 


  Det er kanskje vanskelig å forstå hvorfor det er så betydningsfullt å høre slike ting, men for en som meg, som ikke har veldig mange rundt seg, er det gull verdt. Jeg ser dessuten ingen grunn til å avvise et menneske som ikke har gjort annet enn å være snill og god mot meg. Jeg ønsker å takke deg. Ikke har du bare gjort dagen min litt bedre, men du har også gitt meg muligheten til å oppsøke et nytt menneske om jeg ikke skulle ha det bra. Du har gitt meg enda en å snakke med. Det skal du vite jeg setter uendelig pris på. Du er virkelig en god venn. 

 • Publisert: 10.05.2017, 16:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • En tidlig morgen


  10.05.2017, 09:30


  I dag tuslet jeg ut av sengen så tidlig som klokken 07:30. Da ønsket ikke kroppen å sove lenger, aldri så trøtt jeg i utgangspunktet følte meg. Så da ble det til at jeg stelte istand noe frokost, skrudde på PC-en og satte meg ned for å se ukens episode av Pretty Little Liars. Tenk at det bare er seks episoder igjen. Det er så trist. Jeg liker ikke at TV-serier tar slutt. I hvert fall ikke de jeg liker aller mest.

  Er det flere enn meg som våknet til snø utenfor soveromsvinduet sitt i dag? Selv var jeg i sjokk, for det var jo meningen at det skulle bli sommer. Ikke enda en ny vinter. Fy søren! Jeg bare håper at det snart gir seg, sånn at vi slipper å ha snø på 17.mai. Det for meg er helt krise. Jeg er så ikke forberedt på mer vinter. Men til å være Norge kommer det egentlig ikke som noen overraskelse. Norge har jo det merkeligste været som finnes. Sol den ene dagen og snø den andre. I will say no more. 

  Nå gjenstår det bare å finne ut av hva jeg skal gjøre med resten av dagen min. Jeg er egentlig ikke i humør til å gjøre noenting, så sannsynligheten er nok størst for at jeg kommer til å finne en film og se på. Om ikke jeg velger å hoppe over til Netflix for å fortsette på Gossip Girl, som jeg har to sesonger igjen på eller noe. Nei, jeg finner nok ut av det.  • Publisert: 10.05.2017, 09:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 4 kommentarer
 • Jeg snakket mye om at jeg ønsket å dø


  09.05.2017, 18:30


  Et av de temaene jeg brenner mest for er mobbing. For som veldig mange andre, har jeg også blitt utsatt for det. Kanskje ikke så mye nå, men i hvert fall før. Aller mest på barneskolen. Jeg ble ofte kalt stygg av medelever og andre barn. Ikke at jeg syntes det om meg selv, men får du høre en ting ofte nok, begynner du fort å tro på det. Jeg fikk gjentatte ganger slengt stygge kommentarer etter meg om klærne mine. Fikk spørsmål som "vasker du ikke klærne dine eller?" og "hvorfor går du bare i den buksen?" dyttet opp i ansiktet mitt hele tiden. Folk var skikkelig slemme. 

  Jeg husker veldig godt starten på puberteten. Jeg gikk i 5. klasse og var blant de første jentene på trinnet som begynte å få pupper og hår på tissen. Jeg synes det var kjempeflaut. Så flaut at jeg ba gymlæreren min om lov til å gå ned i garderoben og dusje før de andre. Hvorfor jeg nevner dette, er fordi det er en spesifikk hendelse som fant sted i garderoben etter en gymtime, som traumatiserte meg i flere år etterpå. Fordi jeg spurte veldig pent, og la fram argumentene mine på en god måte, fikk jeg lov til å gå ned i garderoben for å dusje før de andre jentene. Avtalen ble at jeg fikk gå ned 5 minutter før. Dette ble jeg selvfølgelig veldig glad for, fordi da slapp jeg å måtte gjemme meg inne på do hver gang jeg skulle skifte eller kle på meg. Så kom dagen som endret alt. 


  Som vanlig gikk jeg ned i garderoben 5 minutter før de andre. Kledde av meg, gikk inni dusjen og vasket av meg svetten. Så hører jeg de, luskende og hviskende i garderoben. Hva de snakket om husker jeg ikke, men en etter en gikk de inn i dusjområdet for å se på meg. Til slutt kom de sammen som en gjeng. De stirret og lo og gikk tilbake i garderoben. Jeg stod stiv som en stokk, prøvde å skjule det jeg kunne med armene mine. Jeg gråt. Følte meg liten og utilpass. Klarte ikke sette ord på det jeg nettopp hadde blitt utsatt for. 

  Det neste jeg husker er at jeg løper ut i garderoben og kler på meg. Fortsetter å løpe opp til klasserommet, hvor det nå gjøres klart til spising. Jeg har ikke matlyst. Heller ikke dagene som kommer. Så jeg sluttet å spise på skolen. Sluttet også å dusje etter gymmen, for hvorfor skulle jeg risikere å måtte gjennom akkurat det samme en gang til. Til slutt endte det med at jeg med vilje glemte å ta med gymtøy på skolen, så jeg slapp å delta og kunne sitte på sidelinjen istedet. På mange måter føltes det bedre. Det var helt sikkert ikke den beste beslutningen, men det var min måte å rømme fra en vanskelig situasjon på. Jeg fortalte også om det som hadde skjedd til kontaktlæreren min, men det så ikke ut til å være av interesse nok til å gjøre noe med. Så fortsatte mobbingen.

  Jeg begynte å bli utestengt, av grunner jeg ikke kjenner til. Min teori var at de andre syntes jeg var rar og definitivt ikke kul nok til å leke med de. Så jeg var mye alene en periode. Helt til dagen jeg begynte å leke med Melissa. Hun var vel også en som ikke passet helt inn. Som jeg kan huske ble vi venner ganske fort. Begynte å leke med hverandre på fritiden også. Til slutt ble vi bestevenner, og om ikke lenge hadde jeg min egen lille gjeng. Bestående av meg, Melissa, Makafi og Moah, som jeg med årene ble, og fremdeles er, utrolig glad i. 


  Selv om jeg nå hadde venner, sluttet ikke folk å slenge dritt til meg. Jeg ble fremdeles kalt stygg, og fikk fremdeles kommentarer om klærne mine og hvordan jeg generelt så ut. Er det rart jeg begynte å ta igjen med samme mynt? Jeg orket ikke mer. Jeg var så sliten av å ikke være bra nok. Så jeg snakket mye om at jeg ønsket å dø. Ikke i den forstand at jeg ønsket å ta mitt eget liv, bare dø. Ikke være. Ikke føle. Ikke noenting.  

  Ved siden av alt dette, fikk jeg også en del andre ting å streve med i årene som kom. Mamma og pappa gikk fra hverandre, mormor døde, jeg ble deprimert, veldig deprimert. Ble også sendt i fosterhjem en liten stund, kom tilbake, og når jeg først trodde at alt skulle bli normalt igjen, måtte jeg flytte til Oslo. Starte på nytt med både depresjon og mild sosialangst. Her jeg sitter i dag, klarer jeg ikke å forstå hvordan jeg kom meg gjennom alt sammen. Hvor jeg fant styrken min, for det går ikke en dag uten at jeg tenker tilbake på det. Jeg vet bare en ting, og det er at jeg aldri har hatt lyst til å gi opp. 

 • Publisert: 09.05.2017, 18:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 10 kommentarer
 • Når ting ikke går som planlagt


  09.05.2017, 11:40  God morgen alle vakre mennesker. Eller formiddag har det vel blitt? Det er ikke veldig mye som står på dagens agenda, annet enn mer vasking av klær. Noen ganger synes jeg faktisk ikke at jeg gjør annet, men vil man ha rene klær, er det jo det som må til. Jeg våknet ganske seint i dag, klokken 10:30 for å være presis. Meningen var egentlig å stå opp til alarmen jeg hadde satt til 09:00, men sånn ble det ikke. Istedet skrudde jeg den av og sov videre, helt til jeg plutselig bare "Shit! Hvor mye er klokka?". Så man kan trygt si at ting ikke gikk helt etter planen i dag. 

  Akkurat nå er jeg på kjøkkenet og steller istand noe frokost, og det blir så enkelt som to brødskiver med Brelett smør og Norvegia gulost. Jeg orker nemlig ikke å styre med noe vanskeligere i dag. Når frokosten er klar, får jeg trå til å se den aller siste episoden av 13 reasons why, for så langt kom jeg altså. Selv om jeg sa at jeg skulle benytte gårsdagen til å se serien helt ferdig. Meg altså. Ellers må jeg fortsette med denne helvetes jobbsøkingen, som jeg må innrømme at ikke er det mest spennende jeg gjør om dagen, men det må jo til. Hvordan skal man ellers klare å få penger? Ikke vet jeg. Jeg har selvfølgelig troen på meg selv, men det kan virke som om jeg er den eneste. Så jeg sier som jeg har sagt før. Ønsk meg lykke til. 

 • Publisert: 09.05.2017, 11:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk


  08.05.2017, 22:40


  Ukens høydepunkt... Var definitivt å få farget og klippet håret. Det kostet selvfølgelig litt, men hva gjør vel ikke vi jenter for å føle oss litt fine og freshe. Personlig elsker jeg den nye frisyren min og ser fram til enda mer spennende forandringer i tiden framover. 

  Ukens tanke... Framtid, jobb og penger. Den siste tiden har jeg slitt mye med å få livet mitt til å gå på skinner. Jeg har vanskeligheter for å finne meg jobb, lommeboken min begynner å bli veldig begrenset og jeg går stadig rundt og bekymrer meg for hva som er i vente. Det er ikke akkurat ønskelig å melde seg som arbeidsledig hos NAV, men om lykken min fortsetter å være slik den er nå, ser ut som om dette blir mitt neste steg. 

  Ukens person... Uten tvil Lars! Han er alltid der for meg, uansett hva det skulle være. Spesielt når jeg sitter inne med mye bekymringer og er trist, som jeg har vært veldig mye de siste dagene. Han vil meg bare godt og tilbyr de mest varme klemmer. Noen ganger vet jeg helt ærlig ikke hva jeg ville gjort uten han. 

  Ukens mest leste innlegg... Ingen andre ringere enn Pink Hair Don't Care, som så ut til å være et innlegg veldig mange likte. I hvert fall dømt utifra hvor mye komplimenter jeg fikk. Slik ser det ut som om mange liker at jeg søker forandringer.


   

  Ukens serie... Jeg ville svart 13 reasons why, siden det er den serien jeg har sett flest episoder av den siste uken, men det er dessverre ikke den serien som har fanget mest av min oppmerksomhet. Ukens serie blir derfor Pretty Little Liars, og det er fordi innspurten mot slutten av serien har startet. De ti aller siste episodene er endelig her, eller det vil si, de kommer løpende en etter en. Husker jeg rett gjenstår det bare 7 episoder, noe jeg synes er utrolig trist. 

  Ukens glede... Sol, blå himmel og fuglesang! Ja, for denne uken har det vært varmt. Jeg har til og med klart å få litt farge. Ikke brunfarge da dessverre, men det kommer egentlig ikke som noe sjokk. Jeg blir bare rød jeg. Rød som en tomat. Haha! 

  Ukens sang... Kygo ft. Selena Gomez - It ain't me. Jeg bare elsker denne sangen! Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg har aldri vært veldig begeistret for Kygo, men denne er bare helt fantastisk. Den går på repeat hver gang jeg vasker og rydder leiligheten. Jeg synes den er så catchy.

  Akkurat nå... Sitter jeg hjemme i sofaen og koser meg litt med beste-gutten min, før jeg tar turen inn på badet for å stelle meg før natten. Jeg håper at jeg får sove bedre i natt enn jeg gjorde natten som var, for i morgen har jeg lyst til å være mer opplagt enn jeg var i dag. God natt vakre mennesker! 

 • Publisert: 08.05.2017, 22:40
 • Kategori: Q&A
 • 8 kommentarer
 • Egentlig skriker jeg av panikk


  08.05.2017, 12:30


  Da var helgen over for denne gang, og atter en ny uke ligger foran oss. Selv har jeg ingen spesifikke planer, annet enn at jeg skal en liten tur til Oslo på lørdag for å møte pappa. Så klart han ikke velger å bli hjemme istedet. Ellers må jeg stå på og fortsette jobbsøkingen, for nå begynner økonomien å bli litt vel stram. Jeg håper selvfølgelig at jeg lykkes og finner meg et eller annet, fordi det er veldig kjedelig å ikke ha penger. Det vet alle som har hatt begrensede lommebøker. Ifølge Lars, skal jeg visst ta dette ganske pent, men inni meg skriker jeg av panikk. Jeg har nemlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre dersom jeg faktisk ikke klarer å få meg jobb, og det skremmer meg.   Akkurat nå sitter jeg hjemme og ser på den niende episoden av 13 reasons why. Tenkte jeg kunne benytte dagen til å se ferdig serien, siden jeg ikke fikk tid til å gjøre det i helgen. Etter det er det vel kanskje på tide å brette sammen tøyet jeg hang til tørk på fredag, sånn at jeg får kjørt igang en vask til. Det må jo gjøres det også, som alt annet. Så får jeg se hva resten av dagen har å by på når husarbeidet er gjort. Mest sannsynlig tror jeg at jeg kommer til å bruke de siste timene av dagen på å planlegge resten av uken, slik at jeg vet hva jeg må og burde gjøre til en hver tid. 
   

 • Publisert: 08.05.2017, 12:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 4 kommentarer
 • A Conflict of Interest


  07.05.2017, 22:00


  God kveld dere! Da har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag i Kragerø, og det føles kjempegodt. Jeg er nemlig utrolig sliten. Som jeg skrev tidligere i dag, regnet det på morgen da vi stod opp, og dette regnværet bestemte seg også for å være med oss på tur. Da vi kom fram ble det mye hilsing på folk jeg ikke hadde sett siden jeg var ganske liten, deriblant tantene og onklene på far-siden av slekten til Halvor. Så det ble endel jatting under samtalene ved matbordet. Til forskjell fra min konfirmasjon, ble det mye sang og taler. I regi av både konfirmanten selv og hans far. Noe det så ut til at alle var fornøyde med. På den annen side var det også ting jeg ble provosert av. Blant annet at Halvor valgte å åpne gavene i et hjørne for seg selv, og ikke dele gleden sammen med gjestene sine. Jeg hadde nemlig gledet meg til å høre han lese opp alle kortene og hilsener fra alle, inkludert en personlig takk for gaven da vi skulle dra. Men slik ble det ikke. Jeg vet ikke hvorfor jeg tok meg så nær av det, jeg er bare vant til at dette blir gjort annerledes. Så der jeg satt for meg selv, tenkte jeg at han var en skikkelig utakknemlig drittunge. Om jeg setter denne lille seansen til side, var det veldig hyggelig å endelig få se tante igjen. Jeg har savnet henne så mye, og nå som det er en del år siden jeg sist så henne, var det ekstra godt. Så godt at tårene begynte å renne nedover kinnene mine da det var tid for hjemreise. 

  Nå som jeg har kommet meg trygt hjem, skal det bli godt å slappe av. Sette seg i sofaen og vente på neste episode av Genius på National Geographic. Som da er en TV-serie basert på Albert Einstein sitt liv. En serie jeg absolutt vil anbefale alle å få med seg. Men så fort det er over, er det rett i seng på meg, for som jeg skrev er jeg utrolig sliten.  • Publisert: 07.05.2017, 22:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 5 kommentarer
 • Next stop Kragerø


  07.05.2017, 10:20


  God søndagsmorgen alle sammen. I dag er det tur for konfirmasjonen til Halvor, så om ikke veldig lenge er jeg og Lars på vei til Kragerø. Men siden vi akkurat har stått opp, er det aller første som står på dagens agenda å få i seg noe frokost. Dere vet jo alle at kroppen ikke er særlig samarbeidsvillig uten. Jeg våknet til regnvær skinnende gjennom vinduet mitt i dag, så jeg ser for meg at det vil bli veldig morsomt på vei nedover etterpå. Ikke i det hele tatt! Jeg så vel kanskje for meg at det skulle bli tropisk sommervær i dag også, slik at jeg kunne ha på meg noe lett og luftig. Nå ser det ut til at jeg må finne på noe annet. Nei, dette skal bli spennende. 

  På tross av det deprimerende regnværet som har bestemt seg for å bli værende i dag, tror likevel at jeg kommer til å få det hyggelig i konfirmasjonen. Møte kjente og kjære jeg ikke har sett på en stund. Sigrid har til og med tenkt ut et lite program som vi kan bruke som underholdning. Hennes ønske er selvfølgelig at alle skal delta, og med alle mener jeg henne selv, Øyvår og meg. Gjerne Henrik (kjæresten til Sigrid) og Lars også. Men vi vet ennå ikke om det er anlegg for det i lokalet vi skal være i, så vi får se hva som skjer når vi kommer dit.    

 • Publisert: 07.05.2017, 10:20
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 2 kommentarer
 • Pink Hair Don't Care


  06.05.2017, 17:40


  Hair by @MiaReistadKHair

  Som jeg skrev tidligere denne uken, skulle jeg til frisøren for å farge og klippe håret i dag. Jeg hadde time klokken 11:00 hos Park Lane på Gulskogen i Drammen, så jeg måtte stå opp forholdsvis tidlig i dag. Like før jeg kom til salongen, må jeg innrømme at jeg hadde noe sommerfugler i magen, for det er tross alt ikke ofte jeg velger å være litt vågal. Jeg forstod likevel raskt at det ikke var noe å være nervøs for. Mia, frisøren hadde, var bare så kul og gjorde hele prosessen enda mer morsom. Hun fortalte meg at det var så kult at jeg turte å gjøre noe litt annerledes enn alle andre. At jeg turte å skille meg litt ut.   Før vi i det hele tatt begynte på håret, hadde jeg og Mia en samtale om hvilke ønsker jeg hadde og hva jeg så for meg, og råd hun hadde å komme med. Etter mye fram og tilbake, ble vi begge enige om at jeg først skulle bleke håret, slik at jeg fikk en lysere grunnfarge og deretter påføre en lilla/rosa farge nederst, og skape en stilig ombre ut av det. Mens Mia bleket håret mitt hadde vi noen ganske morsomme samtaler. Vi fant til og med ut av at vi hadde en felles bekjent. Så det var gøy. 
   

  Underveis måtte jeg le litt. For som sagt har jeg aldri farget håret hos frisøren før, i hvert fall ikke bleket det. Så det å se meg selv med mer eller mindre pigmentløst hår var ganske moro. Det var faktisk nærmere hvitt innerst ved hodebunnen. Haha! Det mest morsomme steget var likevel å påføre den lilla/rosa fargen. Da satt jeg og koste meg. Aller mest fordi jeg fikk så mange komplimenter fra de andre i salongen, og ikke minst Lars. Som han så fint sa, "denne fargen vokste på meg". Wee!
     Etter de siste 30 minuttene med ventetid, vasket Mia håret mitt for en aller siste gang før hun finklippet det. Selv om resultatet ikke ble helt slik jeg hadde sett for meg i forkant av frisørtimen, må jeg si at jeg ble utrolig fornøyd. Det er selvfølgelig rart å se meg selv med en ny hårfarge, særlig den lyse på toppen, siden den står så i kontrast med den hårfargen jeg egentlig har, men jeg synes likevel at jeg har fått en veldig kul hårfrisyre. Så kul at jeg måtte trå til med en aldri så liten photoshoot når vi kom hjem.
   
   

 • Publisert: 06.05.2017, 17:40
 • Kategori: Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • Get Things Done


  05.05.2017, 17:50


  Hei dere! Jeg regner med at de fleste har vært ute og nytt det varme været i dag. Selv klarte jeg ikke sitte inne og måtte rett og slett ta meg en lang gåtur i området. Det var så deilig. Jeg fant til og med fram til den fine løypa jeg skrev om her forleden. Så neste gang blir det definitivt en lengre tur. Kanskje jeg til og med klarer å få med meg Lars. Det hadde isåfall vært hyggelig. Jeg klarer nesten ikke å finne ord for hvor deilig jeg synes det er å være ute på slike dager. Jeg får så mye energi og smiler fra øre til øre. Så ja takk til flere dager som denne.   Akkurat nå er det tid for den ukentlige rengjøringen av leiligheten, så her vil den neste timen bestå i å rydde, støvsuge og vaske både gulv, bad og do. I tillegg til å brette sammen tørt tøy og henge opp nytt. Først etter det kan jeg begynne å tenke på hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Slik dagsformen er nå, føler jeg skikkelig for å plante meg godt ned i sofaen og finne en god film på TV. I kveld blir det også pita-pizza til middag, ikke akkurat det sunneste valget, men her hjemme har vi rent over veldig dårlig fantasi når det kommer til mat, så da ender det ofte med noe mindre sunt. Med andre ord, kan du mye om mat og sitter inne med sunne og friske middagstips, vær snill å hyl ut. 
     I det siste har jeg vært en aktiv leser på bloggen til Marthe, og føler meg kjempeinspirert. For ikke å miste den inspirasjonen har jeg aktivt begynt å bruke KvDesigns "Get Things Done", som jeg kjøpte for en god stund tilbake. Det er så simpelt som en To Do-liste for hver dag, uke og og måned. I tillegg til noen andre fine oversiktlige lister. Så du kan vel si at jeg har smålige planer for bloggen framover. Jeg kan ikke vente med å komme ordentlig igang. 

 • Publisert: 05.05.2017, 17:50
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • Perfekt til neste jentekveld


  05.05.2017, 10:00


  God morgen og riktig fin fredag! Nå skal det bli deilig med helg. Er det noen som skal kose seg i kveld? Det skal jeg, men først skal jeg nyte det fine sommerværet. Jeg vet det ikke er sommer helt ennå, men i dag er det varmt. Hele 15°C viser det på vær-appen min, og varmere skal det bli. Så nå krysser vi fingrene for at det holder seg like fint framover, og ikke plutselig snur til å bli snø igjen. Nei, det har jeg fått nok av. Nå kan snø og alt som heter kaldt vær bare gå å legge seg. Vi trenger ikke mer vinter i år. Jeg vil ha sommer.   I dag har jeg en morsom liten romantisk komedie å anbefale dere. Perfekt som underholdning til neste jentekveld! Jeg fant den på Netflix for noen år tilbake og har vært forelsket i den helt siden. Derfor håper jeg at den vil glede dere like mye som den har gledet meg. I hovedrollene finner vi blant andre Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine og Mark Ruffalo, aka Hulken - som det skal sies at jeg hadde et aldri så lite crush på. Men det er lenge siden!
     Rumor has it... Sarah Huttinger kan trygt kalles ubesluttsom og søkende. Hun har sagt ja til å gifte seg med kjæresten sin Jeff, men aner ikke om hun egner seg for ekteskap. Karrieren hennes kunne også sett bedre ut. Hun er skribent i New York Times, men er ikke i den mest livlige avdelingen; hun skriver nekrologer. Bare for å gjøre sinnsstemningen sin enda mer dyster, drar Sarah hjem til familien i Los Angeles hvor lillesøster Anne skal gifte seg. 
     Sarah misliker ikke familien, men hun føler seg ikke hjemme i deres verden fylt med tenniskamper og sprudlende humør under evig solskinn. Dette besøket skal imidlertid forandre på alt. Gjennom bestemoren Chaterine, får Sarah vite at hun kanskje kan være resultatet av et sidesprang moren hadde før hun giftet seg. Pluss at historien visst nok skal være selveste inspirasjonen for boken og filmen Mrs. Robinson
     Sarah må til bunns i historien for å få ro i sjelen. Hun oppsøker derfor IT-millionæren Beau Burroughs, mannen som kanskje kan være hennes biologiske far. Han som kan ha forført både mor og bestemor. Møtet med Beau ender opp med å forandre Sarahs liv, men ikke slik hun hadde tenkt.. Den fantastiske traileren kan du se HER
   


   

 • Publisert: 05.05.2017, 10:00
 • Kategori: TV og Film
 • 0 kommentarer
 • Gode nyheter


  04.05.2017, 18:30


  God kveld vakre mennesker! Har dere hatt en fin dag? Det har jeg. Denne dagen har bare vært så nydelig. Sol, varmt vær og en aldri så liten treningsøkt utpå ettermiddagen. Ja, for når solen først titter fram, klarer jeg ikke la være å finne fram joggeskoene og hive meg ut på en joggetur. Jeg har ennå ikke funnet den perfekte ruten for joggeturene mine, men etter å ha sett på kart fra nærområdet, skal det ligge en fin løype ikke sa langt unna. Så får vi se om jeg utforsker den neste gang jeg er ute på tur. 

  Det som i utgangspunktet gjorde denne dagen til en fabelaktig dag, om man ser bort ifra finværet, et to spesifikke ting. Nr. 1 fordi jeg fikk vite at det ikke er lenge igjen til jeg kan få tilbake tingene mine. Thank God, for dette har tatt utrolig lang tid. Nr. 2 fordi jeg var på jobbintervju i dag. Til en jobb jeg ikke en gang søkte på. Utrolig hva slags tilbud man kan få med CV-en sin liggende ute på Finn.no. Så når alt kommer til alt, er jeg storfornøyd med denne dagen. 

  I skrivende stund sitter jeg og venter på at klokken skal bli 20:30, for da kommer en ny episode av Brille på TV Norge. Et av mine absolutt favorittprogrammer nå for tiden. Etter det er planen egentlig å legge seg, for selv om jeg ikke har noen jobb om dagen, liker jeg å ha en god døgnrytme. Før ville jeg sikkert sagt det motsatte, og heller sett at det var kulere å være våken lengre, men i dag hadde jeg ikke klart det selv om jeg ville. Nå faller øynene mine sammen før klokken i det hele tatt har rukket å bli 00:00. 

  I morgen er det spådd tropevarme, bortimot i hvert fall. Så man skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å bruke mange timer utendørs i morgen, og om været blir like fint som det er spådd, kunne det vært deilig å ta på seg noen gode sko og gå en lang tur. Kanskje til og med finne seg et sted å sitte, så man kan lytte til naturen. For er det noe jeg elsker å gjøre, er det nettopp det. Jeg finner det så avslappende. 


   

 • Publisert: 04.05.2017, 18:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • 13 reasons why


  03.05.2017, 14:30


  Helt siden Netflix-serien 13 reasons why ble lansert i slutten av mars, har jeg bare fått høre negative ting om den. Mest av alt for måten serien skildrer og nesten glorifiserer selvmord på. I utgangspunktet hadde jeg egentlig ikke tenkt til å se serien i det hele tatt, men fordi den har fått så mye oppmerksomhet, tenkte jeg at det var på tide å danne meg mine egne meninger om denne dagsaktuelle TV-serien. Så i dag har jeg brukt flere timer av dagen min på å sette meg inn i handlingen av 13 reasons why.

  Først må jeg si at jeg på ingen måte synes det er en dårlig serie. Jeg blir revet med fra første øyeblikk, og senere interessert i å høre mer om hvorfor hovedpersonen Hannah Baker valgte å ta sitt eget liv. Det skal sies at jeg ikke har sett alle episodene ennå, men det er ikke langt unna. Så langt synes jeg serien gjør godt i å ta opp temaer som åpner for debatt. Temaer som mobbing, selvmord og voldtekt. Personlig føler jeg at jeg har fått et helt nytt perspektiv på mobbing, sammenlignet med det jeg har lært om mobbing på skolen opp gjennom. Sett ut ifra at en større mobbesak ofte kan starte med noe som tilsynelatende virker veldig uskyldig. Som for eksempel da Justin tok det bildet av Hannah før de kysset ved sklien, og kompisen hans bestemte seg for å sende det til alle på skolen dagen etter. Ting jeg i dag ser er verdt å gi rom for ettertanke. 

  Har du ikke sett 13 reasons why ennå, kan jeg kort fortelle at serien i all hovedsak handler om den 17 år gamle Hannah Baker, som tar sitt eget liv etter å ha blitt mobbet og utestengt. Hun etterlater seg 13 kassettopptak, hvor av hvert av dem er ment for personer hun selv mener er skyld i at hun nå er død. I den første episoden mottar en gutt ved navn Clay Jensen en pakke med disse 13 kassettopptakene i posten sammen med et kart, og han blir da den andre viktige hovedkarakteren, da det er gjennom han vi får høre Hannahs historie. 


   

  #13reasonswhy #Netflix #Mobbing #Selvmord

 • Publisert: 03.05.2017, 14:30
 • Kategori: TV og Film
 • 1 kommentarer
 • Mine planer framover


  02.05.2017, 16:49


  Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat våknet til livet etter noen lange late timer foran TV-skjermen, og tenkte jeg skulle fortelle dere litt om planene jeg har framover. Først kan jeg starte med å fortelle dere at jeg har fått bestilt frisørtime, noe jeg gleder meg fryktelig til. Jeg har tross alt ikke gjort noe med håret mitt siden i fjor sommer. Så det skal bli gøy å se meg selv med en ny look, for som sagt skal jeg både klippe og farge håret. Jeg merker at jeg er litt nervøs, med tanke på at jeg ikke har gjort noe ordentlig drastisk med håret mitt siden ungdomsskolen, men jeg velger å heller riste meg litt løs og ikke tenke så mye på det. Være litt YOLO til en forandring.

  Etter frisørtimen min, som forresten er på lørdag, er det tid for min fetters konfirmasjon. Så på søndag tar jeg og Lars turen ned til Kragerø, Sørlandets kanskje vakreste sommerby. Vi har ikke planer om å være der veldig lenge, med tanke på at det er jobb og sånt dagen etterpå, men jeg gleder meg likevel. Særlig nå som det er så lenge siden alle i familien var samlet. 

  Lenger enn det har jeg egentlig ikke tenkt så veldig mye på, annet enn at jeg må fornye passet mitt. Noe jeg egentlig burde gjort for lenge siden, med tanke på at det gikk ut i oktober en gang. Men nå som jeg har notert det i hodet mitt, klarer jeg kanskje å finne tid til å få det gjort. For jo flere ting jeg klarer å unnagjøre denne måneden, jo færre ting har jeg å tenke på. Og jo færre ting jeg har å tenke på, jo mindre stresset er jeg. Så konklusjonen min er at jeg må være skikkelig effektiv denne måneden, slik at jeg forhåpentligvis kan nyte sommeren med senkede skuldre. 

 • Publisert: 02.05.2017, 16:49
 • Kategori: Hverdagsliv
 • 0 kommentarer
 • hits