hits

Publisert 02.07.2017, kl. 20:09 - Food & Drinks

Hjemmelaget pizza med pepperoni, paprika og jalapeos

God kveld vakre mennesker. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften p den fantastiske pizzaen vi hadde til middag p fredag. Jeg glemte dessverre knipse bilder av vidunderet etter vi tok den ut av ovnen, men jeg kan love dere at den s fryktelig god ut. Den smakte fryktelig godt ogs. Vi har hatt hjemmelaget pizza en del ganger fr, men dette er frste gangen vi forskte oss p en hjemmelaget pizzadeig. Vr konklusjon er at hjemmelaget pizzadeig er bedre enn den du fr kjpt i butikken. S det kommer nok ikke til bli noe annet enn 100% hjemmelaget pizza p oss framover. Mmm! Nyt :-)

Dette trenger du - Pizzadeig:
1. 
7dl mel 2. 1pk fersk gjer 3. 2ss olivenolje 4. 1/2ts salt 5. 3dl lunket vann

Dette trenger du - Pizzafyll:
1. Revet ost 2. Rd paprika 3. Jalapeos 4. Pepperoni 5. Pizzasaus 

Slik gjr du - Pizzadeig:
1. 
Rr gjren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Hell gjerne litt og litt mel om gangen, slik at deigen ikke blir klumpete 2. Elt deigen godt sammen og la den heve til den har blitt dobbelt s stor 3. Kjevle ut deigen slik at den dekker stekeplaten. Hvis du vil kan du gjerne sette litt bakepapir p stekeplaten fr du kjevler deigen utover, s ikke deigen setter seg fast til stekeplaten. Alternativt kan du smre stekeplaten med litt olivenolje eller smr. 

Slik gjr du - Pizzafyll: 
1. Smr pizzasausen godt utover deigen. Gjerne bruk hele boksen/glasset 2. Fordel den raspede osten utover pizzaen, men i en passende mengde. Du vil ikke bruke for mye 3. Kutt opp paprikaen i biter og fordel jevnlig utover pizzaen 4. Fordel jalapeos utover pizzaen, du bestemmer selv hvor mye du nsker bruke 5. Fordel pepperonien utover pizzaen, her kan du ogs bestemme selv hvor mye du nsker bruke 6. Til slutt kan du toppe pizzaen med nsket krydder, men dette er valgfritt. nsker du bruke krydder, anbefaler jeg Oregano. 

Sett pizzaen inn i ovnen og la den steke i ca. 20 minutter. 


Verdens deiligste hjemmelagde pizza - Bon appetit ♥

Publisert 12.06.2017, kl. 20:29 - Food & Drinks

Enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater

 


 

du deilige mandag, for en lat dag du har vrt. I dag sov jeg til langt ut p formiddagen og gikk ikke ut fra soverommet fr klokken nesten var halv to. Absolutt ikke planlagt, men Gud s deilig det var. I timene etter jeg sto opp, satt jeg for det meste i sofaen og leste videre i En femte rstid, boken jeg lnte her forleden. For en utrolig spennende bok. Jeg trodde helt rlig at jeg aldri kom til bli s oppslukt av en bok igjen. Jeg m virkelig begynne lese flere bker. Selv om jeg har hatt en veldig lat dag, fler jeg likevel at jeg har ftt gjort mye nyttig i dag. Jeg har blant annet ryddet i bloggarkivet mitt og slettet flere titalls utkast til forskjellige blogginnlegg. Det samme har jeg forsvidt ogs gjort med kategorilisten min; lagt alle de publiserte innleggene mine under riktig kategori, og slettet kategorier jeg ikke lenger nsker ta i bruk p bloggen. Det fles bare s godt endelig ha litt struktur og orden p innleggene mine. Ellers har jeg planlagt middager til hele uken sammen med Lars, og i dag forskte vi oss p en frisk og enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater. Skal si den levde opp til forventningene sine. Mmm! Dette m jeg lage igjen.


 

Du trenger - Pastasalat:
1. 
300g ferdig kokt og avkjlt pasta penne 2. 5 skiver kokt skinke 3. 50g hvitost i terninger (dette glemte selvflgelig jeg) 4. 25g sukkererter 5. 100g cerrytomater 6. 3ss olivenolje 7. 1ts kvernet salt 8. 1ts kvernet pepper (9Lett-rmme 10Holyday dipmix)


 

Slik gjr du - Pastasalat:
1. 
Kok pastaen i vann, etter anvisningen bakp pakken. Tilsett gjerne litt salt i vannet, slik at ikke pastaen klamrer seg fast til hverandre. 2. Hell ut vannet og dryss p litt salt og olivenolje. La pastaen kjle seg ned. 3. Skjr skinken, osten, sukkerertene og cherrytomatene i biter og tilsett pastaen. 4. Rr rundt og tilsett olivenolje. 5. Smak til med salt og pepper. 6. Tilsett valgfri dressing, selv brukte jeg Holyday dipmix. Utrolig godt!


 

- Bon Appetit -

Vis flere innlegg