SKREVET AV RAGNFRID LIND-JENSSEN

Younger Now


04.10.2017, 17:37


I og med at jeg er en såpass stor fan av Miley Cyrus som det jeg er, var det veldig trist å lese at VG hadde gitt hennes nye album Younger Now et terningkast 3. For selv synes jeg det fortjener langt mer ros enn hva det har fått. Selv lillesøsteren min på 16 år mener det nye albumet er skikkelig dårlig. Selvfølgelig er det nye albumet annerledes enn hennes tidligere album, men hvorfor trenger det nødvendigvis å være en dårlig ting? Jeg liker at det er annerledes jeg. Det tyder bare på hvor kreativ Miley er som artist, men som hun selv sa i et intervju her forleden; enten kommer du til å elske det, eller så kommer du til å hate det. Men sånn er det med all musikk. Foreløpig er mine to favorittlåter fra det nye albumet Bad Mood og Love Someone. Disse kan jeg høre på etter hverandre om og om igjen uten å bli lei en eneste gang. De har noe eget og unikt ved seg, og tekstene er så sårbare at jeg finner meg selv i å bli emosjonell fra tid til annen. Men hva er musikk uten litt følelser?

Som nevnt er jeg litt av en Miley Cyrus fan, noe alle som kjenner meg vet veldig godt. Bare spør søstrene mine hvordan soverommet mitt pleide å se ut før jeg flyttet hjemmefra. Det var Miley Cyrus overalt! Men nå som jeg har blitt voksen, og ikke kan tapetsere vegger med plakater av Miley Cyrus lenger, nøyer jeg meg i det minste med musikken hennes. Så om du skulle komme på besøk til meg en dag, ville det ikke vært rart om du fant alle albumene hennes i hyllen min. Da snakker jeg selvfølgelig også om de hun ga ut som Hannah Montana. En gang fan, alltid fan. Hehe!

Det er ennå ikke klart om det blir noen turne, men hvis det blir, kan du være sikker på at jeg er blant de første til å kjøpe billetter. Jeg husker jo bare hvilken fantastisk opplevelse det var å være på Bangerz-konserten hennes for tre år siden, så jeg tror ikke at en ny konsert ville vært noe mindre spektakulær. Men hvis det blir en ny turne, vil jeg ikke gå alene denne gangen tror jeg. Det skal jeg innrømme var litt av en nedtur. 

Helt klart en Miley Cyrus fan ja <3

Kos dere masse videre i dag <3 Nå skal jeg starte kvelden med en aldri så liten brødskrive, før vi drar ut for å hente den nye TV-en vår. Det skal bli så deilig med en ny TV. En som ikke slår seg av uten forvarsel. 

 • Publisert: 04.10.2017, 17:37
 • Kategori: Musikk
 • 1 kommentarer
 • I dag er jeg spinnvill


  11.05.2017, 19:40


  I dag er jeg spinnvill. Jeg skjelver i hele kroppen og adrenalinet fortsetter stadig å stige. Dette er en dag jeg lenge har ventet på. Jeg er superglad! Nå sitter du kanskje nysgjerrig og lurer på hvorfor. Grunnen skyldes ikke annet enn at Miley Cyrus ga ut sin nye singel Malibu i dag. Jeg vet det ikke er verdens største begivenhet, men det er likevel stort. I skrivende stund er det knapt to timer siden låten ble publisert på YouTube, og jeg klarer så vidt å vente på det nye albumet som er bekreftet å komme senere i år. 

  Malibu er en rolig sommerbalade med en fengende tekst det er lett å synge med på. Selv får jeg skikkelig sommer-vibes av den. Jeg ser også for meg at dette kan være en perfekt road trip-låt. En man drømmer seg litt bort til. 


  Hva synes du? Er den ikke bare så deilig å høre på? Dette kommer garantert til å bli min sommerlåt. Nei, nå gleder jeg meg skikkelig til sommeren dere; Sene kvelder, solnedgang, sjøen, noe godt å drikke på, godt selskap. Mmm!

  Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser på Superoppusserne på TV3, før jeg switcher over til TV Norge for å se på ukens episode av Brille. Jeg har nemlig satt min elsk på det programmet. Det er bare så morsomt synes jeg. Utover det har jeg egentlig ikke veldig mye mer jeg skal gjøre i dag. Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å høre på denne vakre låten på repeat helt fram til jeg legger meg. Kanskje til og med dag og. XP

 • Publisert: 11.05.2017, 19:40
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • hits