hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Min helg på Beitostølen 26.02.2018

Har du hatt en fin helg? Det har jeg. Jeg la igjen Mac-en og dro på hyttetur til Beitostølen, sammen med Lars og kollegene hans. Fredagen startet voldsomt med mye alkohol og mange morsomme samtaler. Selv var jeg veldig fin i formen. Kanskje litt for fin. Jeg våknet nemlig fyllesyk dagen derpå. Noe som absolutt ikke var en fin opplevelse, for meg som aldri har vært fyllesyk før. Så neste gang, tror jeg det kan være lurt å trappe ned alkoholinntaket, sånn at jeg har energi til å være med på alt, og ikke blir hun som sitter stille i et hjørne for seg selv resten av helgen.

Lørdag var uten tvil den beste dagen, selv om magen min kranglet med meg mesteparten av tiden. Men det er vel kanskje vanlig når du er fyllesyk? Vi sto i bakkene i nærmere fire timer, som var mer enn nok for meg. I hvert fall med den formen jeg hadde. Uheldigvis kom ikke solen fram før dagen gikk mot sin slutt, men det gjorde egentlig ingenting, når vi hadde det strålende været på fredagen. Når vi kom tilbake til hytten, var det bare å komme seg inn i dusjen med en gang. Gjerne før noen andre okkuperte badet. Jeg hater nemlig å vente med og dusje når jeg har svettet masse. Da føler jeg meg bare bedriten. Haha!

Etter en deilig dusj, og noen timer avslapping, var det tid for middag. Vi dro til en søt liten restaurant like ved campingen der oppe som heter Hytta Mat og Vinhus. Jeg kan ikke skryte for mye av sitteplassene, fordi det var ikke akkurat myke stoler vi satt på. Men maten var helt utsøkt. Det ble servert en fin porsjon med grillet indrefilet av hjort, med variasjoner av jordskokk, amadinepoteter, rødvinsjy og rørte tyttebær til. Etterfulgt av sjokoladefondant med vaniljeis coulis og bær til dessert. Mmm! Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på det. Med så mye godt å spise, sier det seg selv at prisene er veldig stive, men det er virkelig verdt pengene når du sitter igjen med den beste matopplevelsen. 

Verken jeg eller Lars orket å dra ut på bar etter middag, så vi dro tilbake til hytten og hadde en rolig kveld der. Det angrer jeg ikke på, selv om det helt sikkert hadde vært gøy å dra ut og feste litt til. Men som sagt, var ikke formen helt på plass. Så da var det helt greit. Det var også veldig deilig å kunne ta det litt med ro, og legge seg relativt tidlig. Noen timer ekstra med søvn er merkbart på slike turer. Når vi våknet på søndag, kom den kjedeligste aktiviteten av dem alle; rydding og kasting av søppel. Det tok sin tid for å si det sånn. For ikke å nevne bilturen tilbake. Kø, kø og mer kø! Skulle nesten tro alle var på vei hjem fra vinterferien sin. Så da ble det nesten én time lenger i bil, enn beregnet. Huff! Jaja, hva man ikke ofrer for en morsomt helgetur. 

Da vi endelig var kommet hjem, tok det ikke lang tid før vi måtte ut igjen. Denne gangen for å hjelpe til i butikken til moren til Lars. De skal nemlig flytte tavernaen sin til Skullerud i Oslo. Vi skal hjelpe til med noe i dag også, men det er heldigvis ikke før i 18-tiden. Så da rekker jeg å pakke ut av kofferten i mellomtiden. Forhåpentligvis også se noen flere episoder av TV-serien jeg å ser på om dagen. Det hadde vært digg. 

Jeg får vel komme igang med dagens gjøremål jeg. Vi blogges <3

 • Dato: 26.02.2018
 • Tid: 13:51
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1

Next stop: Beitostølen 22.02.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MORGEN ★

Nå turer jeg fram og tilbake inne på det lille soverommet vårt, mens jeg pakker til helgens hyttetur. Jeg må nemlig sørge for at vi husker på alt, og ikke glemmer noe. Det hadde vært krise! Heldigvis har jeg laget en liste over alt vi skal ha med oss, så da satser jeg på at det går bra. Jeg vet ikke hvorvidt jeg kommer til å blogge i helgen, ettersom det er mange aktiviteter på tidsskjemaet, samtidig vet jeg heller ikke om jeg har lyst til å drasse med meg Mac-en på tur, den kostet tross alt masse penger, så hvis dere ikke hører fra meg før på mandag, vet dere hvorfor. Jeg kommer i hvert fall til å ta med kameraet da, sånn at jeg ikke kommer tomhendt hjem. Neste punkt på listen for i dag, etter jeg er ferdig med pakkingen, blir å rydde og vaske leiligheten. Vanligvis er dette noe vi gjør på fredager, men siden vi har mange timer foran oss i bil i morgen, tenkte vi at det var like greit å bare gjøre det i dag. Dessuten trenger jeg morgendagen til å pakke det jeg ikke får pakket i dag. Tannbørster, hårbørster, parfymer, mobilladere og så videre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud som jeg gleder meg! Hva skal du gjøre i helgen?

 • Dato: 22.02.2018
 • Tid: 10:36
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0

Topp 3 steder jeg ønsker å reise 07.06.2017

Sammenlignet med venner og andre jevnaldrende, har jeg reist utrolig lite i livet mitt. Noe jeg begynner å føle veldig på, for jeg har også veldig lyst til å se og oppleve verden. Samtidig som jeg ønsker å knipse tusenvis av feriebilder, som jeg kan brife med til alle jeg kjenner. Hehe! Nå som jeg har kommet inn i 20-årene og ikke bor hjemme hos foreldrene mine lenger, tenker jeg at det er på tide at jeg setter mine egne reisemål. Helst skulle jeg reist hele Jorden rundt, siden det er så utrolig mange fantastiske steder å reise til, men det er likevel tre steder jeg ønsker å reise til aller mest; New York, London og Paris.


- New York -

På film virker New York som den mest fantastiske byen å reise til om man elsker shopping og storbyliv, ettersom det skjer ting hele tiden. Selv tiltrekkes jeg av alt byen har å tilby av attraksjoner og steder å besøke. Eksempelvis Frihetsgudinnen, Central Park, American Museum of Natural History, for ikke å snakke om Times Square. Det er så mange ting å se og gjøre. Jeg kan bare forestille meg hvor koselig det hadde vært å nyte en varm sommerdag i New York. Jeg ser for meg at jeg hadde sett og opplevd ting jeg aldri har gjort før.


- London -

London er kanskje en av de byene jeg har hatt mest lyst til å reise til. Aller mest fordi jeg siden barndommen har drømt om å besøke Madame Tussauds. Jeg forestilte meg alltid hvor kult det hadde vært om jeg fikk ta et bilde ved siden av dukken til Miley Cyrus. Men det er ikke bare Madame Tussauds som virker kult med London. Du har London Eye, British Museum, de turistbussene man kan hoppe av og på, og det en hver Harry Potter-fan synes er det absolutt kuleste; Harry Potter museet, og mye mye mer. Så London er soleklart det stedet jeg har lyst til å reise til først, når jeg får spart nok penger til en ordentlig ferie.

- Paris -

Paris har jeg egentlig mest lyst til å reise til fordi det har rykte på seg for å være en av de mest romantiske byene, og jeg er litt av en håpløs romantiker. Jeg elsker kjærlighet. Så det er ikke for ingen grunn at jeg storkoser meg til romantiske komedier og romantiske dramaer. Men om jeg først er i Paris, har jeg veldig lyst til å dra og se Eiffeltårnet. Det er et must synes jeg. Man kan liksom ikke reise til Paris uten å ha fått med seg Eiffeltårnet. Det er jo selveste symbolet på Paris slik jeg ser det. I tillegg har jeg også veldig lyst til å besøke steder jeg har sett på film, bare for å ha gjort det og. Jeg tenker at man virkelig må utnytte tiden man er i Paris til å oppleve alt man kan. Det tenker jeg egentlig om alle steder man reiser til, for gjør man ikke noe utenom det vanlige, tror jeg at en reise lett kan bli kjedelig. Og er det noe jeg ikke ønsker, så er det å kjede meg på tur.

 

 • Dato: 07.06.2017
 • Tid: 11:40
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no