hits

Ragnfrid

www.ragnfrid.blogg.no

Årets første løpetur 15.03.2017

Da jeg våknet i dag tidlig lot jeg fingrene mine gli gjennom persiennen på soverommet for å se på hva slags vær jeg hadde å forholde meg til i dag. Jeg kunne ærlig talt ikke bedt om bedre vær. Sol og blå himmel! Den største gleden man kan få etter en kald, mørk og deprimerende vinter. Så jeg bestemte meg for dra ut på en løpetur. Den ble ikke veldig lang, men det var deilig å kjenne at kroppen gjorde noe helt annet igjen. For på vinterstid er ikke akkurat jeg kjent for å være den mest aktive. Neste gang lurer jeg på om jeg skal utforske området litt mer enn hva jeg gjorde i dag, og se om det finnes bedre terreng og veier å løpe på, slik at jeg til slutt finner meg den perfekte løperunden. Dessuten tror jeg det kan være en fin måte å bli bedre kjent med nærområdet mitt på. 

Når det er sagt, har jeg ikke bare tatt meg en løpetur i dag, jeg har også gjort litt forskjellige øvelser hjemme. Hovedsaklig øvelser rettet til armer og overkropp. Rett og slett fordi jeg er svak som bare rakkeren i denne delen av kroppen. Noe må altså gjøres for å endre på dette. Derfor har jeg satt meg et nytt mål for 2017, nemlig å øke styrken i overkroppen. Et mål jeg tror kan bli ganske utfordrende, men også ganske gøy. Spesielt nå som jeg og Lars sterkt vurderer å skaffe oss medlemskap på vårt nærmeste treningssenter. Men andre ord føler jeg meg veldig gira. 

  • Dato: 15.03.2017
  • Tid: 15:39
  • Kategori: Trening
  • Kommentarer: 0

Om meg

Ragnfrid Lind-Jenssen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Ragnfrid Lind-Jenssen, er 21 år gammel og lever livets glade dager sammen med kjæresten min i Spikkestad. Her inne kan du lese om mitt liv - åpent og ærlig.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no