Enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater

 


 

Å du deilige mandag, for en lat dag du har vært. I dag sov jeg til langt ut på formiddagen og gikk ikke ut fra soverommet før klokken nesten var halv to. Absolutt ikke planlagt, men Gud så deilig det var. I timene etter jeg sto opp, satt jeg for det meste i sofaen og leste videre i En femte årstid, boken jeg lånte her forleden. For en utrolig spennende bok. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri kom til å bli så oppslukt av en bok igjen. Jeg må virkelig begynne å lese flere bøker. Selv om jeg har hatt en veldig lat dag, føler jeg likevel at jeg har fått gjort mye nyttig i dag. Jeg har blant annet ryddet i bloggarkivet mitt og slettet flere titalls utkast til forskjellige blogginnlegg. Det samme har jeg forsåvidt også gjort med kategorilisten min; lagt alle de publiserte innleggene mine under riktig kategori, og slettet kategorier jeg ikke lenger ønsker å ta i bruk på bloggen. Det føles bare så godt å endelig ha litt struktur og orden på innleggene mine. Ellers har jeg planlagt middager til hele uken sammen med Lars, og i dag forsøkte vi oss på en frisk og enkel pastasalat med sukkererter og cherrytomater. Skal si den levde opp til forventningene sine. Mmm! Dette må jeg lage igjen.


 

Du trenger – Pastasalat:
1. 
300g ferdig kokt og avkjølt pasta penne 2. 5 skiver kokt skinke 3. 50g hvitost i terninger (dette glemte selvfølgelig jeg) 4. 25g sukkererter 5. 100g cerrytomater 6. 3ss olivenolje 7. 1ts kvernet salt 8. 1ts kvernet pepper (9Lett-rømme 10Holyday dipmix)


 

Slik gjør du – Pastasalat:
1. 
Kok pastaen i vann, etter anvisningen bakpå pakken. Tilsett gjerne litt salt i vannet, slik at ikke pastaen klamrer seg fast til hverandre. 2. Hell ut vannet og dryss på litt salt og olivenolje. La pastaen kjøle seg ned. 3. Skjær skinken, osten, sukkerertene og cherrytomatene i biter og tilsett pastaen. 4. Rør rundt og tilsett olivenolje. 5. Smak til med salt og pepper. 6. Tilsett valgfri dressing, selv brukte jeg Holyday dipmix. Utrolig godt!


 

– Bon Appetit –

2 kommentarer

Siste innlegg