Hjemmelaget pizza med pepperoni, paprika og jalapeños

God kveld vakre mennesker. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften på den fantastiske pizzaen vi hadde til middag på fredag. Jeg glemte dessverre å knipse bilder av vidunderet etter vi tok den ut av ovnen, men jeg kan love dere at den så fryktelig god ut. Den smakte fryktelig godt også. Vi har hatt hjemmelaget pizza en del ganger før, men dette er første gangen vi forsøkte oss på en hjemmelaget pizzadeig. Vår konklusjon er at hjemmelaget pizzadeig er bedre enn den du får kjøpt i butikken. Så det kommer nok ikke til å bli noe annet enn 100% hjemmelaget pizza på oss framover. Mmm! Nyt 🙂

Dette trenger du – Pizzadeig:
1. 
7dl mel 2. 1pk fersk gjer 3. 2ss olivenolje 4. 1/2ts salt 5. 3dl lunket vann

Dette trenger du – Pizzafyll:
1. Revet ost 2. Rød paprika 3. Jalapeños 4. Pepperoni 5. Pizzasaus 

Slik gjør du – Pizzadeig:
1. 
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Hell gjerne litt og litt mel om gangen, slik at deigen ikke blir klumpete 2. Elt deigen godt sammen og la den heve til den har blitt dobbelt så stor 3. Kjevle ut deigen slik at den dekker stekeplaten. Hvis du vil kan du gjerne sette litt bakepapir på stekeplaten før du kjevler deigen utover, så ikke deigen setter seg fast til stekeplaten. Alternativt kan du smøre stekeplaten med litt olivenolje eller smør. 

Slik gjør du – Pizzafyll: 
1. Smør pizzasausen godt utover deigen. Gjerne bruk hele boksen/glasset 2. Fordel den raspede osten utover pizzaen, men i en passende mengde. Du vil ikke bruke for mye 3. Kutt opp paprikaen i biter og fordel jevnlig utover pizzaen 4. Fordel jalapeños utover pizzaen, du bestemmer selv hvor mye du ønsker å bruke 5. Fordel pepperonien utover pizzaen, her kan du også bestemme selv hvor mye du ønsker å bruke 6. Til slutt kan du toppe pizzaen med ønsket krydder, men dette er valgfritt. Ønsker du å bruke krydder, anbefaler jeg Oregano. 

Sett pizzaen inn i ovnen og la den steke i ca. 20 minutter. 


Verdens deiligste hjemmelagde pizza – Bon appetit ♥

Siste innlegg