En film for hele familien

Hei fine! Håper denne fredagen har behandlet dere bra. Her har solen stått høyt på himmelen, og smeltet mye snø. Det har til og med vært plussgrader i dag, så her er humøret helt på topp. Ja, det er så deilig med sol og fint vær. På slike dager smiler virkelig livet. Mmm! Akkurat nå finner du meg sittende i sofaen på stuen, hvor jeg slaver foran TV-en. Det er bare noe fredager og TV-titting jeg synes er ekstra kos. Og når vi snakker om kos, her er ukens filmtips, og det er et skikkelig koselig et. Eller koselig og koselig. Selv satt jeg og trampet i gulvet av både sinne og glede. Så det er ingen tvil om at dette er en film som fyller hele følelsesspekteret. Kanskje noen av dere allerede har sett den? Hvis ikke, se den! For en fin film ♥

PETE’S DRAGON

I familiefilmen Pete’s Dragon, møter vi fem år gamle Pete, som etter en tragisk bilulykke forviller seg inn i skogen. Her blir han funnet av den store, grønne dragen Elliot, som blir hans venn og vokter. Seks år senere, oppdager Pete noen tømrere som hugger trær i nærheten av hans hjem. Straks får Natalie, datteren til formannen, øye på Pete, og begynner å følge etter han innover i skogen. Nesten helt til toppen av et tre, men da hun ved et uhell faller ned med et skrik, stormer hennes far og hans kjæreste Grace inn i skogen for å finne henne. Pete prøver desperat å komme seg vekk, men blir isteden tatt med til sivilisasjonen, mot sin vilje, etter å ha blitt slått bevisstløs av formannens eplekjekke bror Gavin. Redd og forvirret våkner Pete på et sykehus, langt vekk fra Elliot. Han finer fort veien ut gjennom vinduet og springer så fort han kan bort fra disse fæle menneskene. Han kommer dessverre ikke langt før han blir oppdaget, og hentet atter en igjen. Men istedenfor å dra tilbake til sykehuset, får han bli med Natalie hjem – til mer rolige omgivelser. Når de kommer frem, ser Pete nok en sjanse til å rømme, men blir fort stanset av Grace, som beroliger han med å si at hun kan ta ham med tilbake til skogen neste morgen. Mens Pete er borte, oppdager Gavin Elliot, og antyder med en gang at han er et kjempefarlig monster. Så han finner fram en hagle og begynner å skyte mot ham. Elliot, som aldri har sett et eneste menneske før Pete, blir selvfølgelig kjemperedd og reagerer med å brøle. Gavin skvetter til og stormer tilbake til bilen sin. Han kjører som et uvær tilbake til sivilisasjonen for å advare de andre – som overhode ikke tror på et ord av det han har å fortelle. For drager finnes da vel ikke?

Bryce Dallas Howard is Grace, Wes Bentley is Jack and Oona Laurence is Natalie in Disney's PETE'S DRAGON, the adventure of a boy named Pete and his best friend Elliot who just happens to be a dragon.

TRAILEREN KAN DU SE «HER»

2 kommentarer

Siste innlegg