Da jeg var 13 år trodde jeg at …

Da jeg var 13 år, trodde jeg at framtiden min kom til å bli akkurat slik som jeg forestilte meg den. At jeg kunne få til hva som helst, bare jeg jobbet hardt nok. Jeg kom i hvert fall til å ha førerkortet innen jeg fylte 18 år. Det var sikkert og visst, men slik ble det ikke. Ingenting ble vel akkurat slik som jeg forestilte meg det. Selv om jeg har brukt utrolig mye energi på å prøve og nå målene mine. Jaja, tenker jeg nå. Det får ta den tiden det tar, om det så tar fem år. Jeg skal få det til. En eller annen gang. 

Da jeg var 13 år, trodde jeg også at jeg kom til å bli kjendis en dag. Først og fremst en TV-kjendis, men slik ble det ikke. Istedenfor ble jeg kasserer på Meny og kundebehandler for Post i Butikk. Mon tro hva det neste blir. Jeg håper det blir noe stort. Noe større i hvert fall. Et yrke som gir meg mer energi, enn det tapper meg for. Noe jeg kan bruke kreativiteten min på. Det hadde vært gøy. Men inntil jeg vet hvilken bransje jeg vil sette mine ben innenfor, må jeg dessverre ta til takke med det jeg kan få. Veien blir jo til etterhvert som du går på den.

Da jeg var 13 år, trodde jeg masse rart. Jeg skulle bli millionær, kjøpe meg en bobil. Jeg skulle kjøpe en hest til tante, reise hele jorden rundt. Jeg skulle gjøre så mye rart. Men det 13 år gamle meg ikke visste da, er hvor dyrt det er å leve. Ikke minst pengers verdi. Det vet jeg heldigvis nå, men jeg slutter likevel ikke å drømme, eller håpe. For man skal jo aldri si aldri. 

Positive mind ♥ Positive vibes ♥ Positive life

Siste innlegg