hello april

Hei dere! Hvor utrolig deilig er det ikke at temperaturen stiger om dagen? Jeg synes i hvert fall at det er kjempedeilig. Så deilig at jeg smiler bredt fra øre til øre, og gleder meg som et lite barn til sommeren. Og varmere skal det bli! Allerede neste uke, her i Spikkestad i hvert fall, er det meldt opptil 12°C på det varmeste om dagen og 2°C på det kaldeste om nettene. Så om værmeldingen spår riktig, kommer snøen til å smelte bort fortere enn jeg så for meg. Det er grunn god nok til å feire mener jeg! 

My April Wishes

Trene fire ganger i uken, dersom tiden strekker til. De siste ukene har det nemlig hendt at jeg har måttet jobbe de dagene jeg egentlig skulle trent – ikke kult! Så jeg må nok finne en god rutine som fungerer for meg, sånn at jeg slipper å få dårlig samvittighet av å ikke trene på de dagene jeg hadde planer om det. For det er virkelig ikke gøy å føle på dårlig samvittighet for noe du ikke en gang kan kontrollere. Men i dag blir det i hvert fall trening da, så det gleder jeg meg til. 

Spare penger til en fin sommerferie, er også noe jeg har lyst til å gjøre i tiden framover. Ja! I år har jeg nemlig lyst til å ha en skikkelig fin sommerferie, ulik den i fjor, hvor jeg bare satt hjemme, søkte på hundrevis av jobber og var deprimert. Så i år krysser jeg virkelig alle fingre og tær for at sommeren blir mye mer hyggelig. Jeg må selvfølgelig belage meg på å jobbe noen dager her og der, men heller det enn å sitte hjemme og ikke ane hvor jeg skal gjøre av meg. 

Kjøretimer er også en ting jeg ønsker å gjøre noe med. Det hadde jo vært veldig deilig å føle på litt framgang på den fronten igjen, og at jeg ikke bare opplever å stå stille. Jeg hadde forøvrig min første kjøretime i dag, etter litt over ett år med sparing og andre ting som hindret meg fra å bare gønne på. Så det føltes veldig godt. Derfor krysser jeg alle fingre og tær for at jeg ikke trenger å legge prosjektet på hyllen denne gangen. Det hadde jo som sagt vært gøy å føle på litt framgang, og at det ikke tar altfor lang tid før jeg også kan skryte på meg det lille rosa kortet. Haha!  

Jeg har kanskje ikke nevnt noe om dette tidligere, men jeg har byttet bank. Det vil si, jeg er i prosessen. Så hvis jeg finner tid, tenkte jeg det kunne vært fint å ringe min gamle bank og terminere kontoene mine der. Jeg ser jo ikke akkurat poenget i å ha kontoer i en bank jeg ikke kommer til å bruke lenger. Jeg ser heller ikke noe grunn til å ha litt penger her og litt penger der, så da tenker jeg det er best å bare samle alt på ett sted. Da har jeg i det minste styr på hvor alle pengene mine er. Noe jeg mener er veldig viktig. Det er jo ikke spesielt smart å ikke ha kontroll på pengene sine, mener jeg. 

Jeg tenker også at det kunne vært koselig, om jeg fikk til å gjøre noe hyggelig sammen med Lars. For eksempel å dra på kino, finne et fint område og gå en lang tur på en varm solskinnsdag. Mmm! Det hadde vært deilig det, ikke minst godt for sjelen. Herregud som jeg har lengtet etter sånne fine, varme solskinnsdager. Så kjenner jeg meg selv rett, skal alle de fine dagene vi har i år utnyttes helt og fullt. 

Q: Hva er dine planer for April?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg