rare ting som gjør meg glad

Hei på dere! Håper helgen har behandlet dere bra så langt. Selv har jeg vært på kino, spist masse god mat, og virkelig storkost meg. Enda bedre hadde det vært om finværet også var her, men siden jeg ikke kan styre været, får jeg heller ta til takke med at det i det minste er varmegrader. For alle vet hva varmegrader betyr? Yes! Snøen smelter. Noe jeg er veldig glad for om dagen, fordi nå synes jeg det har vært vinter lenge nok. Nå er det på tide med vår og sommer, og når vi snakker om vår og sommer, og ting som gjør oss glad om dagen – her er noen av tingene som gir meg skikkelig hverdagsglede 🙂

Fuglekvitter. Vakker melodi i mine ører, for ikke å nevne assosiasjonene jeg får; sommer, sol, varme, latter, glede, gode stunder. Ja, fuglekvitter er definitivt en av de mange rare tingene som gjør meg glad, og får meg til å smile. Særlig nå som det går mot sommer. Da er fuglekvitter harmonisk å lytte til, for den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 

Betale regninger. Jeg vil nok tro at de aller fleste mennesker hater å betale regninger, men jeg er merkelig nok en av de få som faktisk digger det. Ikke fordi jeg synes det er digg å se at pengene mine flyr ut vinduet, men fordi det gir meg en følelse av å ha stålkontroll – noe jeg synes er utrolig deilig. Jeg mener at en av de viktigste tingene i livet, er nettopp å ha stålkontroll på økonomien sin. Fordi har man kontroll på pengene sine, har man bedre oversikt over hva man har råd til å bruke og ikke. Vi vet vel alle hva resultatet blir dersom vi ikke har kontroll på økonomien vår? Hint, hint – Luksusfellen! 

Kaste ting. Finnes det noe mer tilfredstillende enn å ta en skikkelig opprydding i hjemmet, og kvitte seg med saker du verken bruker eller trenger lenger, for så å kjøre det til nærmeste søppelfylling? Elsk! Jeg er altså så langt ifra en samler som det overhode går an å bli. Jeg er en ordentlig kaster! Kan det kastes, så kaster jeg det. Med unntak av fine klær da, de går i nærmeste Fretex-kontainer, for det er ikke sånn at jeg kaster ting bare for moro skyld – selv om jeg kanskje fikk det til å virke sånn. Neida, jeg kaster ting med måte, og det jeg ikke har hjerte til å kaste, gir jeg bort, eller selger. Det får jo være grenser.

Nytt sengetøy. Har du noen gang tenkt over hvor utrolig godt det er å legge seg ned på sengen, og kråle seg godt under dynen, når du nettopp har lagt på nytt sengetøy? Jeg innbiller meg at det er som å komme til Himmelen. Mmm, herlig! Absolutt ubeskrivelig – noe som minner meg på at det kunne vært lurt å skifte til nytt sengetøy ganske snart. Du legger fort merke til når det er en stund siden sist; følelsen er liksom ikke helt den samme lenger. Haha! 

Kommentarer på sosiale medier. Jeg vet ikke med dere, men hver gang jeg får en kommentar på sosiale medier, enten det er på bloggen, Facebook, Instagram – hvor som helst, blir jeg så utrolig glad inni meg. Jeg opplever på mange måter at jeg blir sett, og det synes jeg er en veldig deilig følelse. Jeg regner vel egentlig med at det er noe alle liker – å bli sett. Så dere skal bare vite hvor utrolig mye glede dere gir meg, hver eneste gang dere legger igjen kommentarer. Det er så koselig! Spesielt når det er positive, varme ord. Da blir jeg ekstra glad inni hjertet mitt <3

♥ ♥ ♥

2 kommentarer

Siste innlegg