Nytt serietips til helgen

FREDAG ♥ Jeg blir ekstra glad i hjertet mitt for denne dagen akkurat nå kjenner jeg. I dag føler jeg meg nemlig litt på tomgang. Jeg regner med at det skyldes de harde treningsøktene jeg har hatt i det siste, og de sene vaktene jeg har hatt på jobb, men uansett hvor denne trøttheten kommer fra, er det absolutt ikke gøy. Samtidig er jeg støl i både rygg, rumpe og bein, så dette har absolutt ikke vært min beste dag hittil. Men det er kanskje litt godt å føle seg slapp og trøtt også, for da faller jeg vel fortere til ro når kvelden kommer. Jeg mener, det er jo lettere å slappe skikkelig godt av når du faktisk trenger det, og er sliten etter hektiske dager, eller hva? Så denne fredagskvelden har jeg kun planer om å kose meg i eget selskap, lage meg noe god mat, ta på meg noen luftige og kosete klær, og snurre min nye favorittserie – som jeg tenkte å tipse dere om nå 🙂 The Handmaid’s Tale, den er så spennende! 

The Handmaid’s Tale 

Serien er basert på den prisvinnende og bestselgende romanen med samme navn av Margaret Atwood, og handler om livet i den dystopiske, totalitære og teokratiske republikken Gilead, som har tatt over USA. Gilead står overfor miljøkatastrofer og en stupende fødselsrate, og blir styrt av forskrudde fundamentalister som behandler kvinner som statens eiendom. Offred er en av de få kvinnene som fortsatt er fruktbare. Hun er tjener hos den øverste lederen Fred Waterford (derav navnet: «Of-fred»), og er en av flere kvinner som er tvunget inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet, der ett galt ord kan få henne drept, navigerer Offred mellom ledere, deres grusomme koner, tjenestefolk og de andre tjenerne. Hvem som helst av dem kan være en spion for Gilead. Offred har bare ett mål: å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne. 

Serien finner dere på hbonordic.com, og jeg anbefaler den virkelig! Det er ikke ofte man finner skikkelig gode (og nye) serier lenger. De beste har vi vel karvet oss gjennom for lenge siden føler jeg. Men The Handmaid’s Tale er en av de bedre, etter min mening. Og det beste er at sesong to er rett rundt hjørnet, så her er det bare å trykke play og glede seg. Traileren kan du se HER! ♥

Aunt Lydia (Ann Dowd) and Offred (Elisabeth Moss) in ?The Handmaid?s Tale ? MUST CREDIT: George Kraychyk, Hulu

«Ordinary, said aunt Lydia, is what you are used to.
This may not seem ordinary to you now, but after a time it will.
​It will become ordinary.» – Margaret Atwood

«Better? I say, in a small voice. How can he think this is better?
Better never means better for everyone, he says.
It always means worse, for some.» – Margaret Atwood

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg