En fantastisk dag

For en strålende dag å våkne til, dere. Det er varmt, og hvor enn jeg beveger meg, kryr det av mennesker. Herlig! Det er så deilig å se at folk endelig har våknet til livet igjen, etter den lange vinterdvalen. For denne vinteren har jammen vært lang. Faktisk litt for lang etter min smak, men nå skal jeg ikke tenke på vinteren noe mer. Ikke før den kommer tilbake etter høsten. Nå skal jeg fokusere på de varme solskinnsdagene vi har begynt å få, og den etterlengtede sommeren, som ganske snart er rett rundt hjørnet. Mmm! Som jeg gleder meg til sommeren; sene kvelder, grilling i parken, en kald pils og iskrem ved brygga, masse latter og mye glede. Ja, denne sommeren skal virkelig bli fin. 

Men før vi kan ta imot sommeren med brede smil og åpne armer, kommer nasjonaldagen vår – som vi dessverre ikke kommer unna. Jeg vet ikke med dere, men jeg er allerede godt igang med planleggingen til den store dagen. Noe jeg synes er veldig deilig, for da slipper jeg alt stresset som ofte kommer de siste dagene rett før 17. mai. Så i år kan jeg virkelig senke skuldrene mine og lene meg tilbake. 

Med det sagt, er det ikke veldig mye å fortelle om dagen i dag. Jeg har vært på kjøretime, og utenom det har tiden for det meste bare gått til rydding og rengjøring av leiligheten – som var utrolig deilig å få gjort, for som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, får jeg helt fnatt av å se og tråkke på bøss. Det er faktisk noe av det jeg liker minst. Samtidig synes jeg det er veldig godt å kunne starte helgen med et rent og ryddig hjem, sånn at jeg slipper å bruke helgen til annet enn kos og hygge. 

Nå skal jeg nyte noen timer på sofaen, før jeg finner veien til butikken og handler inn til middag. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg