kjøretime, trening og planer for helgen

Fredag! For en fin dag å våkne til. Selv om været er nokså grått. I dag skal jeg på min fjerde kjøretime etter jeg startet opp igjen, og gleder meg kjempemasse til det. Jeg vet ikke hva dagens fokusområder er, men jeg har i det minste lest grundig i læreboken under de punktene kjørelæreren min anbefalte meg å gjøre sist. Så forhåpentligvis er jeg godt forberedt til hva enn jeg måtte ha i vente. Utover det er planen å komme seg en tur på treningssenteret i dag, og stå på en time eller to der. Det har jo blitt så innmari motiverende å trene om dagen, at det er helt vilt. Så jeg tror virkelig at det var riktig av meg å starte og trene igjen. Ikke bare ser jeg resultater, men jeg kjenner det også på hele kroppen. Jeg har mer energi, og føler at mye av den livsgnisten jeg mistet i løpet av vinterhalvåret, endelig er tilbake, og det er en ubeskrivelig god følelse. Og nå som sommeren er like rundt hjørnet, hjelper det enda mer på, for da kan jeg tilrettelegge for aktivitet utendørs også. Dere vet jo hvor glad jeg er i friluft, så at jeg kan begynne å benytte meg av naturen igjen – uten å måtte pakke meg inn i ull og en tung boblejakke (og fremdeles fryse) – er helt fantastisk.

MY PLANS FOR THE WEEKEND

Denne helgen skjer det overraskende mye egentlig. Først skal vi en tur inn til Oslo, for å hilse på moren og stefaren til Lars – som vi ikke har sett på en stund nå. Jeg vet ikke hvor lang visitten blir, men jeg kan tenke meg at vi kommer til å bli der en stund. Kanskje til og med bli til middag? Who knows? Vi kan i hvert fall ikke bli hele dagen, for kl. 16.30 samme dag, har vi frisørtimer. Jeg og Lars tenkte nemlig at det kunne være en ide å klippe oss fine til 17. mai. Dessuten er det noen gode måneder siden sist vi klippet oss, så det er vel strengt tatt på tide. For min del blir det ingen ny forandring, kun litt stuss og finjustering. Jeg ble jo så fornøyd med klippen jeg fikk sist, at jeg ikke har lyst til å hive meg på noe nytt helt ennå. Det får jeg heller vente med, til jeg kan gjøre litt større forandringer. Det skal uansett bli godt å få klippet seg, og samtidig føle seg litt mer fresh på håret. 

Hvis tiden strekker til, har jeg også lyst til å innom en skobutikk og kjøpe meg et par finsko til 17.mai. Kanskje noen litt finere sandaler? Jeg skal i hvert fall ikke gå i de blodrøde ballerinaskoene jeg hadde på meg i fjor. De passer dessuten ikke til antrekket jeg skal ha på meg, så da er det uaktuelt uansett. 

På søndag går turen videre til Sætre, hvor vi skal hjelpe til å rydde opp søppel, som har hopet seg opp i løpet av vinteren. Det høres ikke spesielt interessant ut, men når jeg ser at det er meldt opptil 21°C den dagen, ser jeg for meg at det kan bli en veldig fin dag, til tross for en litt møkkete jobb. 

Q: Hva er dine planer for helgen?

2 kommentarer

Siste innlegg