Ukens filmtips: The Big Wedding

Hei fredag, og hei til fine lesere. I dag kjenner jeg det bruser i hele kroppen. Det er nemlig premiere på sesong 6 av Orange Is the New Black, og jeg har gledet meg helt enormt til denne sesongen i flere uker nå. Så i dag tror jeg kommer til å bli en skikkelig lat dag foran tv-skjermen. I hvert fall de neste par timene. Siden det er fredag i dag, tenkte jeg å starte helgen med et aldri så lite, og nytt, filmtips til dere. Og jenter? Denne må dere bare se. Jeg ble seriøst så forelsket at jeg måtte se den to ganger etter hverandre. Ikke på samme dag vel å merke, men dere skjønner tegningen. Den er bare så nydelig!

👰🏼THE BIG WEDDING 👰🏼

Uansett! Over til poenget. Ukens filmtips er The Big Wedding, og det er seriøst en av de beste romantiske komediene jeg har sett på veldig lenge. En kombinasjon av søt, spennende, morsom, pinlig. Jeg elsket den! Filmen handler om Don og Ellie Griffin som for lengst er skilt tvinges til å spille et tilsynelatende lykkelig ektepar, til deres voksne barns store forlystelse. Adoptivsønnens ultrakonservative biologiske mor har uventet fløyet langveis fra for å delta i bryllupet, og hun må for all del ikke oppdage at Don og Ellie hater hverandre. Med alle bryllupsgjestene som publikum hele weekenden igjennom må det tidligere ekteparet konfronteres med sin fortid, nåtid og fremtid – og forhåpentlig unngå å ta livet av hverandre mens det står på. 

Filmen finner dere på Netflix, og jenter? Dere må se den! Hvis ikke, tør jeg å påstå at dere har gått glipp av en veldig vakker film. Nyt fredagen videre og kos dere masse. Vi blogges! 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg