dette vil jeg gjøre i august

August, årets siste sommermåned. Tenk at vi allerede er mer enn halvveis gjennom dette året også. Nesten litt utrolig, spør du meg. Det betyr at det bare er fire måneder igjen til desember, og vipps så var julen her og atter et nytt år. Whæ! Blir nesten litt ør i hodet av å tenke på hvor fort tiden faktisk går. Altfor fort! Så her er det bare å nyte hver eneste dag som kommer med brede smil og godt humør. Det har i hvert fall jeg planer om. 


TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

🦋Det aller første jeg ønsker å få til i løpet av august, er å lese ferdig «Etter deg». Det tenker jeg er et veldig realistisk mål, med tanke på at jeg nesten er halvveis gjennom boken allerede. Dessuten er boken ganske lettlest, så da tenker jeg at jeg kommer til å sluken den på no time. Samtidig er det fint å tvinge meg selv til å lese litt igjen, ettersom jeg leser veldig sjeldent – sånn rent over. Og sist jeg sjekket, var det ingen som led noen nød av litt lesing.

🦋Etter jeg tråkket over foten – som snart er to måneder siden, har det ikke blitt noe som helst form for trening. Til å begynne med var det på grunn av smertene og det opphovnede ankelleddet, men nå som det har blitt mye bedre, har jeg egentlig ingen god unnskyldning. Så det er også en ting jeg har veldig lyst til å få til denne måneden. Spesielt nå som vi skal starte på lavkarbodiett. Blir morsomt å se hvor lenge det varer. Haha!

🦋Kjøretimer er også noe jeg ønsker å komme i gang med igjen. Nå har jeg jo bare landevei, teori og oppkjøringen igjen av de obligatoriske delene, og da er det ekstra motiverende å komme seg videre. Jeg må jo egentlig bare hive meg i det. Jeg krysser i hvert fall fingrene for at jeg har førerkortet innen jul. Det hadde vært så gøy. Tenk å få lappen i julegave da, dere. Da hadde jeg smilt fra øre til øre. Haha!

🦋Nå som jeg er inne i en skikkelig god periode med bloggingen, tenkte jeg at jeg skal sette meg som mål å blogge minst én gang daglig. Så langt det lar seg gjøre, i forhold til jobb og sånn. Jeg vet jeg er satt opp på en god del vakter denne måneden, og kommer til å bruke mange timer på jobb, men om jeg ikke får til å blogge hver dag, kan jeg i det minste love å gjøre mitt beste. Dere må gjerne komme med forslag til blogginnlegg, om det er noe som kunne vært interessant. 

🦋Jeg har blitt invitert til tante sin bursdagsfeiring denne måneden, og tenkte det kunne vært moro å dra. Jeg tror det ville blitt kjempegøy. Dessuten, har jeg ikke sett hun siden vi var på besøk hos henne rett før jul i fjor, og da mener jeg det er på min plass å dukke opp. Så klart jeg ikke skal på jobb eller noe. Jeg satser i alle fall på å komme. Jeg må jo nesten gjøre det. 

🦋Mot slutten av måneden, er det duket for en skikkelig date night på Rockefeller i Oslo. Da skal nemlig jeg og Lars dra og se Hvorfor det? Med Trond Viggo og Tore Sagen. Jeg gleder meg som en liten unge, og venter spent på den store kvelden. Jeg aner ikke hva jeg har i vente, men jeg håper på en kveld fylt med masse latter og glede. 

🦋Dette hadde jeg egentlig en liten drøm om i juli, men siden det ikke ble noe av, fører jeg det opp som et mål for denne måneden. Stikkord: Mamma Mia. Denne filmen har jeg gledet meg til helt fra jeg først fikk vite om den. Så med, eller uten Lars, har jeg tenkt til å se den på kino. Jeg hører bare bra ting om den, så da må vel det bety at jeg har utrolig mye å glede meg til? 

🦋Hvis det lar seg gjøre, har jeg også veldig lyst til å være sammen med Miriam og Diana en siste gang, før de må reise hjem til Sandnes igjen. Jeg føler liksom at jeg må benytte hver eneste mulighet jeg får, nå som de bor så langt unna. Jeg satser på fredag, ettersom jeg ikke står oppført på noen vakter da, men alt kan skje mellom nå og fredag, så jeg tør ikke håpe for mye. 


Q: Hva er dine planer denne måneden?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg