video: hvordan overleve ungdomsskolen

Hei på dere og fin fredag. I dag har jeg smelt til med nok en ny videblogg, etter nøyaktig fem måneder. Denne gangen tar jeg for meg «hvordan man overlever ungdomsskolen», og litt anbefalinger om hva man kan gjøre for å klare seg litt bedre. Alle tipsene jeg kommer med er selvfølgelig basert på egne erfaringer, så det finnes ingen fasit på hva man burde og ikke burde gjøre mens man går på ungdomsskolen. Til syvende og sist må du bare finne din egen måte å komme deg gjennom de tre årene på. Uansett, jeg håper videoen faller i smak. Kom gjerne med tilbakemeldinger, eller forslag til andre temaer jeg kan ta opp i senere videoblogger. Må dere ha en strålende fredag.

    1. Burde kanskje kle deg ordentlig da de som starter på ungdomskolen er barn på 12/13 år… Og sånn når det kommer til videregående er det ikke ordenskarakteren de ser på mest, inntaket går på snittet ditt.

    2. Pokemon: Selvfølgelig blir snittet også tatt i vurdering, men orden- og oppførselskarakteren har også mye å si. I hvert fall hvis du ønsker å søke deg inn på en populær skole. Da blir det feil å si at orden og oppførselskarakteren ikke blir sett på. Jeg er helt enig med deg når det kommer til bekledning. Det er flere ungdommer i dag, og da spesielt jenter, som kler seg mer seksualiserende enn det jeg og mine venner gjorde da vi var ungdommer. Selv gikk jeg mye i koseklær og hadde stort sett håret satt opp i hestehale eller bun. Nå for tiden ser jeg 12-13 åringer kle seg, for ikke å nevne sminker seg som om de skulle vært 20+. Ikke rart kassereren i butikken sliter med å skille ut hvem som er 18+ og de som fremdeles bare er barn.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg