Q&A: seks kjappe

Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg ble født i Oslo, og bodde der noen år, før vi flyttet videre til Indre Matre på Vestlandet, hvor jeg bodde fram til jeg skulle starte på skolen. Derfra gikk veien videre til Rjukan, hvor jeg bodde fram til jeg startet i 6.klasse. Da valgte jeg nemlig å flytte til mamma, som i denne perioden bodde i Notodden, men etter et halvt år flyttet jeg tilbake til Rjukan igjen, ettersom jeg savnet pappa og vennene mine. Etter 7.klasse kom de tre ukene jeg bodde i fosterhjem, da holdt jeg til i Kongsberg. Etter de tre ukene i fosterhjem, flyttet jeg for en liten stund tilbake til Rjukan igjen, før livet bar meg videre til Oslo (igjen). Grunnen så enkel som at mamma fikk seg jobb der. Pappa hadde allerede flyttet til hovedstaden, så da hadde jeg ikke så mange andre muligheter. I Oslo kommer jeg til å bo i nærmere sju år, før jeg flytter sammen med Lars til lille Spikkestad. Så totalt har jeg bare bodd seks steder. 

♥ Hvor mange glass med vann drikker du hver dag? 

Oi da, denne var vanskelig. Noen dager er jeg kjempedårlig til å drikke vann, mens andre dager igjen drikker jeg så mye vann at magesekken nesten eksploderer. Så jeg vet ikke om jeg har et nøyaktig tall på det. Med det sagt, er jeg vokst opp med at vann er den eneste tørstedrikken, som igjen har resultert i at jeg stort sett bare drikker vann når jeg er tørst. Så jeg tror ikke jeg skal bekymre meg så veldig for væskeinntaket mitt. 

♥ Er du forfengelig?

Jeg er så langt fra forfengelig som man kommer tror jeg. Ikke bruker jeg sminke til hverdags. Ikke bruker jeg parfyme til hverdags. Jeg bruker ikke noe som helst form for hårprodukter, annet enn sjampo, balsam og hårolje. Det er heller ikke viktig for meg hva andre synes om måten jeg kler meg. Jeg raper, jeg promper – og kunne ikke brydd meg mindre. På den annen side liker jeg å ta meg godt ut ved finere anledninger, jeg bruker en del smykker, men er allikevel ikke en sånn jente som går crazy bananas og overpynter meg. Jeg har aldri vært den jenta som elsker at all oppmerksomhet skinner min vei, selv om det er veldig hyggelig når folk legger merke til meg. Så jeg vil ikke si at jeg er så forfengelig av meg, nei. 

♥ Hva har du alltid i vesken?

Sammenlignet med andre jenter jeg kjenner, har jeg overraskende lite med meg i vesken. Det jeg som regel pleier å ha med meg er; lommebok, mobil, solbriller, lypsyl og eventuelt en pakke med halspastiller, om jeg skulle være litt sår i halsen. Jeg har nemlig funnet ut av at jeg ikke trenger å drasse rundt på masse rart. Jeg tar bare med meg det mest nødvendige. 

♥ Hvilke nettsteder besøker du daglig?

Min daglige Internett-rutine er nokså kjedelig egentlig. Det første jeg gjør, er som regel å logge meg inn på blogg.no, for å se hva nytt som har skjedd på bloggen siden sist jeg var innom. Deretter scroller jeg litt gjennom Facebook og Instagram, etterfulgt av å lese diverse blogger jeg følger. Utover det går det en del i Netflix, HBO og YouTube. Så jeg vil nok ikke se på meg selv som en Internett-utforsker. Haha!

♥ Hva er drømmejobben din?

Da jeg var liten pleide det å være programleder. Jeg synes alltid det virket så spennende å lede sitt eget tv-program. Tenke på alle de interessante menneskene du ville møte, og alle de interessante samtalene du kom til å ha. Men etter hvert som jeg har blitt eldre, skal jeg være så ærlig å fortelle at det vet jeg ikke. Jeg vet ikke hva drømmejobben min er. Fordi nå som jeg er voksen, er det ikke så viktig for meg hva jeg jobber med. Det viktigste er at jeg er glad og har det bra. Både med meg selv, men også med livet mitt. Nå om dagen drømmer jeg meg egentlig litt bort i det å en dag kunne leve av bloggen, men veien dit kan være både kort og lang. Samtidig er den veldig krevende. Så enn så lenge tenker jeg at drømmen om å kunne leve av bloggen, bare får være en drøm. 

Siste innlegg